Yarbay
10 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
44 üye
Görüntülenme
Toplam: 185 (Bu ay: 1)
Gönderileri

Merhaba arkadaşlar. 10.000 - 12.000 TL arası bir sistem toplamak istiyorum.

Eskisi kadar aktif oyun oynamıyorum. Yine de arada takılmak için güncel oyunlara girer çıkarım vakit geçirmek için.

Beni uzun süre götürecek bir sistem istiyorum.

Gitar çalıyorum. Müzikal alanlardaki programlar için de ihtiyacımı karşılayacak bir kasa toplamak istiyorum.

Elimde 600W 80P güç adaptörü ve 500 GB MSata SSD var. Bu yüzden parça parça toplamak istiyorum. Hazır sistem alsam bunlar içinde oluyor zaten.. Ekstra para ödemek istemiyorum.

Önerileriniz varsa alabilirim.

Şimdiden teşekkürler.

https://www.speedtest.net/result/i/4414624626

1.81 mbps ama instagram a girince bağlantı yok diyor firma pamukkale

Arkadaşlar hayatımda ilk defa bir yer kiralayacağım ve deneyimim sıfır. Pazar günü bir daire buldum gittim baktım hoşuma da gitti fakat sonrasında aslında daire hakkında hiç bir şey sormadığımı farkettim.. ses yalıtımı var mı, ısı yalıtımı var mı, prizler topraklı mı, aidatı ne kadar gibi..

Neyse ev sahibini aramıştı emlakçı o gün. Yarın gidip tekrar bakacağım ve daire hakkında bütün aklımdaki soruları sormak istiyorum.. Hangi soruları sormam gerekiyor nelere dikkat etmeliyim?

Diyelim şartlardan ve cevaplardan memnun kaldım. Kira sözleşmesi sırasında hangi hususlara dikkat etmeliyim? Verilen depozitonun geri alınabilmesi için ne yazmalıyım mesela?
Arkadaşlar, yeni bir eve çıkıyorum ve internet bağlatacağım. Bahçelievler mevkinde TürkNet nasıldır? Taahhüt olmaması beni cezbetti. Fiyatı da 75-80 TL civarında bir şey sanırım.

Başka önerisi olan varsa yazabilir mi? Daha uygun herhangi bir sağlayıcı var mı?

Kotasız/limitsiz/akn siz olmak şartıyla :)
Arkadaşlar 3-4 günlüğüne Mersin’e gitmem gerekiyor. Mezitli bölgesinde uygun fiyatlı kalabileceğim bir yer var mı? Yardımcı olabilecek varsa sevinirim teşekkürler :)
21 ağustosta denklik başvurusu için Ankara’ya gitmiştim. Asker kaçağı gözüktüğüm için (okuduğum ülkedeki konsolosluk bildirmemiş hiç bir şey) denklik başvurusu belgesi alıp onu askeri şubeye vermem gerekiyordu ki şube tecil etsin askerliği. Ben o gün görevliye bu belge lazım dediğimde resmen başından savar şekilde “evine postalanacak” dedi ve yanımdan uzaklaştı.

Geçen hafta salı YÖK ü aradım, bekleyeceksiniz posta konusunda bir bilgi veremiyoruz dediler.

Az önce yine aradım biraz sinirli şekilde konuştum. Dedim sitenizde bu belgeyi başvuru sırasında isteyenlere hemen o an verilir yazıyor, ben asker kaçağı gözüküyorum resmen hapis hayatı yaşıyorum 2 dakikalık bir işi bu kadar uzatmanın manası var mıydı? En azından posta yola çıktı mı onun bilgisini verin bari falan dedim. Kadın yine bekleyeceksiniz Bilgi veremiyoruz dedi ben de alaycı tavırla gülüp iyi günler dedim konuşma bitti.

Şimdi bu birimdekiler tersliğine denklik vermez falan diye aklıma takıldı böyle bişey mümkün mü ? malum türkiye bura..
harbiden şaştım kaldım arkadaş. bir kız var 17 yaşında tamam hesabına fotoğraf yüklersin ama bu kadar da olmaz be gardaşım :S altına gelen yorumlara bakıyorum “büyümüş “ “orantıya bak a**” gibi şeyler. Bahsettikleri şey de kızın göğüsleri..kızda gram tepki yok aksine milleti azdırmak için her şeyi yapıyor. bunlar üniversiteye geçince ne olacak bunları karı diye koynuna sokacak adamlara harbiden yazık yemedikleri bok kalmayacak. kızın aklı fikri yiyişte yazık valla..
Bi kız var sürekli köy köy düğünlere gidip fotoğraf atıyor ben de hikayelerine bakıyorum ben bu kıza yazsam ne yazıcam ? Şu an 300 metre ötede düğün var kız orda hikayesinden gördüm. Instagramdan kızlara yazmak hiç huyum değil hiç yapmadım geri teper evi basarlar diye korkuyorum sizce napiyim
Ne zaman karı kız konusu açılsa nerdeyse her mesaj tipim yok bilmem ne oluyo halbuki hepimiz 1.90 sarışın kaslı mavi gözlüyüz
Ankara’da işim vardı 20 sinde trenle gittim işimin ne zaman biteceğini kestiremediğimden dönüş bileti almadım. Trende 4. Vagondaydım çok sıkıcıydı gezeyim dedim bi oraya bi buraya yürüyorum en son 6. Vagonda kafe tarzı bişey buldum çay aldım oturdum karşımda bi kız vardı annesiyle bakıştık falan sonra annesi gitti ben de çayımı kaldırıp Şerefe dermiş gibi kaldırdım kız da simit yiyodu güldü dişlerinin arası hep susam doluydu koşa koşa makinistin yanına gittim kız da arkamdan koşuyor aaaeeee diye bağırarak ağzı açık dili dışarda kırdım makinistin kapısını arkadan kitledim treni geri vitese taktım İstanbul’a geri döndüm ordan koşarak eve geldim kız beni karanlıkla kaybetti ama dışardan garip garip sesler geliyor kızla arama mesafe girdi ama iyiki de böyle oldu aklımdan hiç çıkmıyor ben bu kızı Nasıl unutabilirim yardımınız lazım :(
Hakkında
Forum İmzası:
Eski kullanıcı adım : Sefid.dL
Eski şifrem : k_4547203ddsa
bir aşk şarkısı söylüyordun ki,
birden sustun.
düşmemek için saçlarına tutundu dünya..
Hakkımda:
Eski kullanıcı adım : Sefid.dL Eski şifrem : k_4547203ddsa
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
dandik pc
Steam
hyluat
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14.363
İkinci El Bölümü Mesajları: 42
Konularının görüntülenme sayısı: 1.038.543 (Bu ay: 1.500)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.207 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.