Şimdi Ara

İzmir'i bana sevdirin Lütfennnn!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
153
Cevap
4
Favori
3.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izmir guzelyali nasil bi yer merkeze uzak mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir'i seven insan içinden gelerek sever, sevmek için bahaneler bularak değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

quote:

Orijinalden alıntı: YB)

Izmirli olarak bende baska sehirlerde yabancilik cekiyorum normal. Biz Izmirliler sicak kanlidir tanimadimiz kisiye bile kardesim diye hitap ederiz herseye cigdem demeyiz gece kalkip boyoz yeriz. Dertlenince sahilde bira icerken polisler gelince makara muhabet yapariz kumruyu kucuk gevrekcilerden aliriz alsancakta duran taksicilerle abi kardes olup istedigimiz her yere biraktiririz. Biz Izmirliler kardeslerimiz en zor aninda hep yaninda oluruz. Izmirin kizlarini ovmeyiz (baska sehirden gelenler over genelde) neyse aklima geldikce yazarim

Bu tur yazilar beni her zaman gulduruyo biz boyleyiz biz soyleyiz falan

aynen kendilerini bisey sanmalar falan 2. dünya savaşından kalma harabe şehirde yasiyorlar haberleri yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Ezio Auditoré

Şu an sadece Kordon'da çimlerde olmak için elimde ne varsa veririm. Tercih meselesi, sevmediysen sana bu saatten sonra kimse sevdiremez. Seneye tekrar sınava girersin ve tercihlerine sadece Istanbul'u yazarsın çekip gidersin. Bu kadar net, sıkıntı yapma.

+1.Elazığ'dayım şu an nasıl arıyorum orayı.Alsancak gibisi yok
  • Antep ten 1 haftalığına İzmir e gitmiştim de iki insan yüzü görmüştüm.Buradaki kızlar o kadar çirkin ki suriyeliler yanlarında huri kalıyor
  • Biz mutluyuz beğenmediysen gidebilirsin
  • Kurban olun siz İzmire
  • Bir kız arkadaşım gitti İzmir'e keyfi de gayet yerinde Yazın yanına kalmaya gitme planları yapıyordum ama askerlik geldi çattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burzum.

Arkadaş çevresi çok önemli,saplarla takılıp çiğköfteciye gidiyorsanız biz ne yapalım ?

battalbey
  • Normaldir. İzmirde doğdum büyüdüm .
    Ankara'da üniversite okudum.İstanbulu da az çok bilirim. Malesef diğer şehirler ileri giderken İzmir geriye gidiyor.
    Geçin bu boyoz,gevrek,kordon naralarını ...
    Konuyla alakası yok ama boş olduğunuz bir gün hava alanı tarafına giden izban'a binin ve izmir gerçeğini görün .

• kizlarla ortamlara ak o zaman gor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim İzmiri nasıl severim konusundan anladığım tek şey: İzmiri sevmek için bira içeceksin.

"Dertlenince sahilde bira icerken polisler gelince makara muhabet yapariz "

"Arkadaşınla marina da oturup bir birayla güzel bir sohbet sonra çıkıp alaçatı'da gezmek. Kordon boyunca yürümek."

" alın 10'ar tane bira, otur kordona arkadaşlarla muhabbetin dibine vururken sabaha karşı taksiyle eve dön."
  • İstanbulun nesi güzel ki abi kuru kabalık hele trafiği o karmaşası kadıköyün en elit diyebileceğim semtinden birisinde yaşıyorum ama yine sevmiyorum abi ama istanbulun değişik bir havası olduğu da doğru yani her semti ayrı bir dünya gibi kadıköyden çık yenibosna,balat,taksim git orasıda istanbul.Kıbrıs,izmir,Antalya bu yeri ayrı bir seviyorum aralarında bir tek kıbrısa gittim şimdilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: 14bahar

Istanbul gibisi yok

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: enesxoksuz

quote:

Orijinalden alıntı: SexandDrugsandRocknRoll

istanbuldan gelen herkes izmiri bi asagilama kotuleme cabasinda.begenmeyen gelmesin zorla mi yazdiniz tercihlerinize?

gelmeden önce böyle bilmiyorduk overrated veya balon tabirini ancak yasadiktan sonra görebildik zorla mı geldiniz nedir abicim ya burda izmirde yapilabilcekler hakkinda bilgi almaya calisiyorum sıkıcı geliyor bana sevdirinden kastım tavsiye verindi ne yapayim nereye gideyim zorlami yazdiniz diyor ya

Altında araban var mı ?
    Cebinde paran var mı ?
    Aylık 2bin liranın üstünde gelirin var ve hala eglenemiyosan asosyalin tekisin ya da 3-4 sap birlikte geziyosunuz.
    Yok diyosan da İzmir'de araban veya paran yoksa eğlenmen çok zor :)

• Olum bi bitmediniz biz Nevada'lıyız meksika çölleri manzarasında mariachi içeriz dense sesimi çıkarmam da hayır sonra bilmeyenler gidince burası niye böyle diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesxoksuz

quote:

Orijinalden alıntı: muaz1984

Nesini sevdirelim kardeş .,

cok duzensiz ve eğlenceli değil denizu yemyeşil istanbulda 20 milyon insan var ama denizi mavi akıntı var falan demeyin şimdi yatırım yok insanları pasif gibi aslında içimda hala istanbulun burukluğu var keşke bi tercih üste alsaydım istanbulu

yeşil dedin dayanamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mister Spak

quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

buca kemer kadifekale limontepe Gültepe buralari gezmedikten sonra ne izmirin den bahsediyon sen

tepecik yok listede

daha universite okuyormuş yüksek lisansa Tepecige gitmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: Last Mogolo

izmir guzelyali nasil bi yer merkeze uzak mi

Merkezden kastın alsancak civarıysa yakın. Ulaşım sahilden çok kolay. Güzelyalı candır. 9 sene orda yaşadım mezun oluncada o civarlara taşınmayı düşünüyorum. Elinin altında herşey var modern ve ulaşım sıkıntısı yok kesinlikle diğer yerlere göre. Ha nüfusu biraz yaşlıdır emekli sayısı fazla ama izmirin kızları güzel derler ya o lafın merkezi güzelyalı diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: YB)

Izmirli olarak bende baska sehirlerde yabancilik cekiyorum normal. Biz Izmirliler sicak kanlidir tanimadimiz kisiye bile kardesim diye hitap ederiz herseye cigdem demeyiz gece kalkip boyoz yeriz. Dertlenince sahilde bira icerken polisler gelince makara muhabet yapariz kumruyu kucuk gevrekcilerden aliriz alsancakta duran taksicilerle abi kardes olup istedigimiz her yere biraktiririz. Biz Izmirliler kardeslerimiz en zor aninda hep yaninda oluruz. Izmirin kizlarini ovmeyiz (baska sehirden gelenler over genelde) neyse aklima geldikce yazarim

abi izmirliyim, fakat şu buna şöyle deriz, şunu şöyle yaparız muhabbetlerinden nefret ediyorum.

ayrıca izmir apaçi, çingene mıçan. deniz kıyıları dışında içeriye gittikçe serseri kaynayan bi şehir. buca/ şirinyer de oturuyorum, hergün bi tip illa bulaşıcak. apaçi kaynıyor resmen. haa bir çoğu şehirden daha rahattır şuan. fakat pek o övünülcek yanı kalmadı izmirin.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.