Şimdi Ara

İzmir'i bana sevdirin Lütfennnn!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
4
Favori
3.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul'da yaşıyorum,okulu bitirip evlenince İzmir'de yaşamayı hayal ederdim hep. Sıkıcı bir yer mi? İstanbul çok kalabalık,insanlarını da sevmiyorum.
  • sabahları boyoz ye o bile yeter mutlu olmaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende her yaz gidiyorum gerçekten çok tırt sırf balon.Ankara'mın tırnağı olamaz.

• buca kemer kadifekale limontepe Gültepe buralari gezmedikten sonra ne izmirin den bahsediyon sen

• İstanbul'dan vazgeçebilir miyim diye düşündüm de imkansız herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

izmir aile şehridir. efendilik şehridir. burada güzel bir işin güzel bir evin iyi bir ailen olacak. 4x4 şehirdir. öyle gençlerin apaçilik yapacagı bir şehir veya ünili gençlerin amerikan tarzı hayat sürecegı yer değildir.

+1

Yurttan alemlere akacağını mı sanıyorsun? Ayrıca güzel mekan ile değil güzel çevreyle eğlenilir?

Okul hangisi bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terrible Certainty -- 31 Ekim 2013; 14:13:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

quote:

Orijinalden alıntı: YB)

Izmirli olarak bende baska sehirlerde yabancilik cekiyorum normal. Biz Izmirliler sicak kanlidir tanimadimiz kisiye bile kardesim diye hitap ederiz herseye cigdem demeyiz gece kalkip boyoz yeriz. Dertlenince sahilde bira icerken polisler gelince makara muhabet yapariz kumruyu kucuk gevrekcilerden aliriz alsancakta duran taksicilerle abi kardes olup istedigimiz her yere biraktiririz. Biz Izmirliler kardeslerimiz en zor aninda hep yaninda oluruz. Izmirin kizlarini ovmeyiz (baska sehirden gelenler over genelde) neyse aklima geldikce yazarim

Bu tur yazilar beni her zaman gulduruyo biz boyleyiz biz soyleyiz falan

Biz biliriz bizzzz

• İzmir'i sevebilmen için İzmir'i yaşaman lazım yeğen
  • İzmire şehir mi diyorsunuz kordonla övünüp duruyorlar gidip bi baktım bizim eminönü sahili bile 10 basar
  • Sen gene izmirdesin. Ben Konya da yaşıyorum hergün nefret ediyorum bu Şehirden. İzmire 1 defa gezmeye gelmiştim 2,3 gün çok güzeldi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

buca kemer kadifekale limontepe Gültepe buralari gezmedikten sonra ne izmirin den bahsediyon sen

tepecik yok listede

• tamam balon ama millet kütahya ıspartada okuyor genede fena degil seninki derdin bumu
  •  İzmir'i bana sevdirin Lütfennnn!!
  • Emin ol sevilecek yer değil.
  • izmir sevilmezmi bee  İzmir'i bana sevdirin Lütfennnn!!

Kordon
     İzmir'i bana sevdirin Lütfennnn!!

Konak
    ,
     İzmir'i bana sevdirin Lütfennnn!!

• İzmire laf atma çabaları vol sonsuz. Zombili konulardan farkı kalmadı.
  • İzmiri ne sanıyordun ki?
    Sorun bizde değil senin gibi düşünenlerde.Lise zamanı izmir hakkında birşeyler okuyup gaza geliyorsunuz.Ders çalışmaktan asosyal olup izmir'e gelince sanki farklı birşeyle karşılaşacak gibi zannediyorsunuz.İzmir'e gelince ortamlar olacak kızlar üzerine atlayacak sanki.
    Sende iş yoksa buradaki kızlar tabi yüzüne bakmaz.Ne sanıyorsun her yer güzel kız dolu senle tanışmak için uğraşacaklarını mı?
    Burada herkesin kendine göre hayatı var.Dışarıdan gelmiş birini kendi çaba gösterip ortam kurmadıkça kimse umursamaz.
  • Burda tayyip sevilmiyor ondan.
  • İzmir güzeldir ..

Her köşe başında bir torbacı var
  • Ankara ya bir kere gelirsen dünya da ki bütün şehirlerin güzel olduğunu anlayabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.