Şimdi Ara

istanbulda minibüsler niye hep deutz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
1
Favori
54.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya hep merak ederim, istanbulda hatlı çalışan minibüsler niye hep deutz marka oluyor diye.... yeni yeni iveco marka minibüsler de görmüyor değilim ama öteden beri hep deutz olurdu markaları... başka şehirlerde fordlar peogeotlar felan çalışırken istanbul deutz tekelindeydi... aaba minibüsçüler toptan mı alıyorlardı bu minibüsleri? yani sözleşseler arada bazı farklı markalar çıkardı ama bi zamanlar istisna bile olmuyodu benim gördüğüm kadarıyla

• sadece istanbulda değil tüm türkiyenin dolmuşta kullandığı markadır deutz sebebine gelince bu arabaların geniş servis ağı,ucuz yedek parça,geniş iç hacim ve konfor özelliklerinin hepsini birlikte sağlamasıdır.
  • Türkiye Avrupanın çoplüğü olduğu için çağ dışı taşıtlar olduğu için koç ailesi para kazansın diye bide içindeki yolcular rahasız olsun diye daha doğrusu bu minibüsler o saygısız kuralları ve trafiği linç eden şöförlere çok bile
  • yıllara meydan okuyan araçlar
  • bu deutzlar makslı o yüzden tutuluyor heralde
  • dikkat ettinizmi iveco dan sonra şimdide bmc girmiş pazara
  • minibüs ile taşımacılık tamamen kalkmalı bence... şu metro işini bitirmeli...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu araçlarda konfordan eser yok. Çok yüksekler ama içinde kimse ayakta kafasını eğmeden duramaz. Millete nasıl işkence çektiririz diye düşünülüp üretilmişler.
    Zira dolmuşta kullanılan Ford minübüslerde de konfor yok. Bir keresinde ilk önce Ford minibüsle seyahat ettim ardından, 20dk sonra filan, VW Transporter'a bindim, arada dağlar vardı.
  • Deutzun artilari: ucuz
    tamiri,bakimi kolay
    motoru havali sogutmali sistem
    ve bir efsane haline gelmis bir minibüs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyushin -- 14 Temmuz 2007; 21:19:36 >
  • istanbuldaki minibüsleri toptan kaldırmak lazım.heryere otobüs
  • quote:

Orjinalden alıntı: ünider

istanbuldaki minibüsleri toptan kaldırmak lazım.heryere otobüs

• tamiri bakimi kolay herhalde ondan
    ama bide söyle bise var 30 senedir ist trafiginde dolasiyo bu arac cok saglam yani
  • Ammada rahatlar ha.Tren yolundan geçerken neredeyse havada salto hareketi gerçekleştireceğiz
  • bu hyundai lardan istanbulda 3 tane gördüm.oldukça az.
  • deutzların kullanılmasının nedeni
    1.çok sağlam olması
    2.havalı kapı olması(o zamanlar peugeotlar ve diğerleri normal kapılı idi.)
    3.diğerlerine göre kısa ve toplu olması
    bazı arkadaşlar ucuz demişler yapmayın arkadaşlar deutz alman malı ucuz olurmu
    benim 1994 peugeot j9 6000 ytl verdiler
    aynı model magirusa 11000 ytl verdiler
  • Hyundai Country Birkaç kez rastladım İstanbul da pek iyi bişeye benzemiyor ama yinede belli olmaz
  • başta sağlam olması.. motorundan karoserine alt düzenine kadar çok sağlamdır.. Türkiye min dere tepe yollarında kontak kapatmadan çalışır.. (motoru rahat 1 milyon yapar diyorlar), parçası bol ve ucuzdur zaten alt düzeni hemen hemen 50NC ler ile aynıdır, hava soğutmalı olduğu için antifiriz derdi hararet derdi de olmaz.. çok soğuklarda bile motoru kızdırdıktan sonra tek marşla çalışır
  • quote:

Orjinalden alıntı: adu040
    geniş iç hacim ve konfor özelliklerinin hepsini birlikte sağlamasıdır.

dayanıklı oldukları kesinde. iç hacim ve konfor ne alaka... piyasadaki en konforsuz araçtır magiruslar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilyushin

quote:

Orjinalden alıntı: ünider

bu hyundai lardan istanbulda 3 tane gördüm.oldukça az.

hyundai country
    hyundai türkiye tarafindan satilmiyor galiba

istanbulda minibüsler niye hep deutz

Bak bunlardan olsa Tr'de çok güzel olur.

• izmirde artık sıfır km magirus kimse almıyor şehir içi minibüslerde suan burada moda renault master ,ford transit, bmc ve j9 magirusun sıfırı 100 milyara dayanıyor adam ona 100 milyar vereceğime 50 milyara klimalı absli master alırım diyor ayrıca yakıtıda magirusa göre çk daha düşük

magirusun miladı doldu artık
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.