İş Sahibi Olmayanlar Kredi kartı Alabilir Mi?
Bu konu hakkındaki tecrübelerinizi ve olabilitesini merak etmekteyim. Herhangi bir maaş bordrosu olmayan biri kredi kartı alabilir mi? Hangi bankalar bu durumda kredi kartı veriyor?
Veya diyelim ki aylık kira gelirimiz var sadece. Ama tabi bu elden alınan bir gelir. Ya da vadesiz banka hesabına aylık yatırılan bir meblağ diyelim. Bu bir avantaj olur mu?
Not: Daha önce birkaç yıl kredi kartı kullandım ve hepsini zamanında ödedim. Findeks raporunda da gözüküyor. Hiçbir olumsuz geçmişim yok.
Bilgisayarım'a Çift Tıklayınca Başka Bir Pencere Açılıyor
Merhaba Arkadaşlar,
Gerçekten enteresan bir durum. Ekran kartı sürücüsü yükledikten sonra böyle bir durum ile karşılaştım. Masaüstünde Bilgisayarım'a çift tıklayınca direkt olarak Aygıt Yöneticisi penceresi açılıyor.
Bunun ekran kartı sürücüsü ile bir bağlantısı olabilir mi acaba? Çok garip bir durum. Format atıp Windows'u da daha yeni yükledim. Windows 10 Home 64 Bit.
Normal bilgisayarım penceresinin açılması için ne yapmam gerekiyor arkadaşlar?
Not: Aynı zamanda bilgisayarım klasörü içerisinde yer alan dosyalara da erişim sağlayamıyorum. Mesela başlat kısmından indirilenler klasörüne tıkladığımda girmiyor.
Bilgisayar tertemiz. Yeni format attım. Enteresan cidden.
Amazon'da Kitap Yayınlamak?
Merhaba Arkadaşlar,
Amazon üzerinden (Amazon kdp) kitap yayınlayan var mı acaba? Bu konuda tecrübelerinden faydalanmak isterim. Bu arada Amazon TR bu hizmeti henüz sunmuyor sanırım. ABD sitesinde var bildiğim kadarıyla.
Çeyrek, Yarım veya Tam Altın Tüm Dünyada Geçerli Mi?
Merhaba Arkadaşlar,
Bizdeki çeyrek, yarım veya tam altın, dünyadaki diğer ülkelerde de geçerli midir? Üzerinde ülkemizin ismi yazıyor çünkü. Ayrıca ederi ne ise o fiyattan veya yakın bir fiyattan mı alıyorlar?
Sayın Yetkili,
Cep Telefonu Onay Hakkı Tekrardan Rica Edebilir Miyim?
Teşekkürler, iyi çalışmalar
Telefon onayi icin sms gelmiyor
|
CAT S41 Kullanıcıları
Sırt Çantası ve Ekipman Tavsiyesi
|
Olympus Tough TG-Tracker
|
Toplama Laptop Yapmak
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10.410
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 133.115 (Bu ay: 1.633)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.338 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic