Şimdi Ara

istanbulda minibüsler niye hep deutz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
1
Favori
54.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: acr

quote:

Orjinalden alıntı: ^Biotech^

cok guzel duruyor, hakikaten bayagi sultani andiriyor, fotolar icin tesekkurler ancak bana kalirsa bunlar M2000lerin yerine gecmez. bir kere daha genisler (arka koltuk duzeninden belli oluyor) ve daha uzunlar. sehirici trafigine (hele ki istanbul, ankara) gelmezler. daha kucuk sehirlerde ozel halk otobusu olarak kullanilabilirler.

Bencede m2000 yerine geçemez. İstanbul, İzmir gibi yerlerde çabuk dağılabilir. .

bencede öyle biotech

• Önünün havada, arkasının aşağıda olmasının sebebi nedir? İçinde yolcu olmadığında da bu araçlar böyle yol almakta. Arkasını besleyerek (amortisör, helezon, makaslara destek atarak) şakülünde kullanmak daha iyi olmaz mıydı? Eskiden Adana'da SKODA ve Amerikan SW araçları dolmuş olarak kullanılıyordu. Adana'lının çok kahrını çekti ve ahını aldı bu araçlar, çok!

quote:

istanbulda minibüsler niye hep deutz

• yaw abilerim şu peugeot (Karsan) J9 ların neyine güveniyonu da güzel dionuz konforuna bişey diyemem ii dir ama işime j9 la gidiorm arabada güç denen bişi yok. geçen az bi yağmur çilemiş yokuş çıkıorz araba bilidğin patinaj çekiyor sesi desen dağlara taşlara güç denen bişi yok motoru büyük olabilir ama zayıf . Magiruslara Laf Ediolar Magirus gibi hiç minibüs olamaz .Iveco Daıly de çok güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Önünün havada, arkasının aşağıda olmasının sebebi nedir? İçinde yolcu olmadığında da bu araçlar böyle yol almakta. Arkasını besleyerek (amortisör, helezon, makaslara destek atarak) şakülünde kullanmak daha iyi olmaz mıydı? Eskiden Adana'da SKODA ve Amerikan SW araçları dolmuş olarak kullanılıyordu. Adana'lının çok kahrını çekti ve ahını aldı bu araçlar, çok!

quote:

Düşüncesizlik, görgüsüzlük, özentilik.

• quote:

Önünün havada, arkasının aşağıda olmasının sebebi nedir? İçinde yolcu olmadığında da bu araçlar böyle yol almakta. Arkasını besleyerek (amortisör, helezon, makaslara destek atarak) şakülünde kullanmak daha iyi olmaz mıydı? Eskiden Adana'da SKODA ve Amerikan SW araçları dolmuş olarak kullanılıyordu. Adana'lının çok kahrını çekti ve ahını aldı bu araçlar, çok!

quote:

amaç sürat motoru görütüsü vermekti.

görgüsüzlük, aptallık, özentilik, düşüncesizlik adını siz koyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Platinium

quote:

quote:

amaç sürat motoru görütüsü vermekti.

görgüsüzlük, aptallık, özentilik, düşüncesizlik adını siz koyun.

Hepsi...

• bursadakilerin alayı karsan j9 tam rezillik araba manevra desen yok adam sokaktan dönmek için 2-3 kere ileri geri yapmak zorunda tek seferde hayatta dönemez ses desen 2 mahalle öteden duysan aha j9 dersin o derece.hafif bi çukurdan geçsin araba kafan nerdeyse tavana çakacak yıl olmuş nerdeyse 2012 arabaların camları halen dışardan tek bi itirmeyle açılıyor.valla bu arabalara binmeyi hiç sevmiyorum ama mecburuz hatta çalışan başka araba yok
  • j9 kötü ama çok kötü değil bne hergün biniyorum bu araçlara izmirdede dolmuş olarak çok yaygın sesi fazla ama fazla sorun çıkarmıyormuş bu araçlar ve manevra ksıstlı değil ama ancak çok dar sokoklarda 3 -4 kere ileri geri yaptırır karsanın herşeyine laf söyle ama süspansiyonlara bişey deme ondaki süspansiyonun konforu abartmıyorum mercedes sprinterler aynı belki bi kat daha iyide olabilir j9 camlarıda gayet sıradan ne çok kaliteli nede dandik ama araba çok ince bir iskelete sahip
  •  istanbulda minibüsler niye hep deutz

Motor felan bilmemde , hergün bindiğim bu araçlar İstanbuldakilerden 100 kat daha rahattır buna eminim.Hatta en sevdiğim yanı durmak için düğmeye basmaktır

İstanbulda oturutken düşünüyodum , şöföre ne söylesem diye.Bağırsam millet bana bakacak uyuz uyuz.Düğme akar

• minibüsler insan için değildir,bunu anlamak için yaz sıcağında gebze harem'e binin anlarsınız. Özel otomobil aldığımdan beri bu sefil araçlara binmiyorum,oh kurtuldum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.