Şimdi Ara

silinebilir. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
6
Favori
106.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
430 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşdeğer orantıda birşeyden bahsedeceğim sadece... Bu hizmet üzgünüm ama kötü bir hizmettir, olmasa bence daha iyi.
    Örnekleyelim;

Paranız var müteahhit buldunuz ve dediniz ki evim olsun. O da hayhay şuraya ev yapalım merkezi olsun, çabuk ulaşılabilir olsun falan olsun filan olsun dedi, fiyatı da şu olacak dedi. Tabi dediniz buyrun parayı.
    Müteahhit yaptı evi geldi size gösteriyor bak nasıl güzel mi? Güzel tabi hoş beğendim, hadi ver anahtarı evimin. Ancak o da ne müteahhit diyor ki aylık 3k para isterim... O an şaşkınlıktasın zaten bu ev yapılsın ve senin olsun diye para vermiştin. Niye aylık 3k ödeyeceksin ki?

Bu söylediğim örneklem, ne kadar mantıksız geliyorsa, yol konusu da bir o kadar akla mantığa aykırı geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

Yav boşa kasma bak ist havaalanına 23 milyon enayi inmiş bunlara anlatamazsın
    Yapma dostum böyle yazma kk nin ve destekçilerinin kalbine iniyor böyle şeyler sonra bizi suçlarlar bunu yazanlar yüzünden kalp krizi geçirdim diye. ;) Başımıza iş alırız. ;)

Bu arada 23 milyon buradakilere az gelir çerez olarak görürler 230 da koysan iii der 2 milyar insan indi bindi desen hani nerede ben göremiyorum benim evimin önünden geçen giden yok der. O yüzden ne yaparsa yapsın bu devlet istemezuk derler. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 6 Ağustos 2019; 22:2:48 >
  • Merak etmeyin hükmet değişirse anlaşmada biter. Görünen köy kılavuz istemez hükmet kendi ayağına sıkıyor. Gelecek seçimlerde papuç baya baya pahalı.

Hiç devlet anlaşması demeyin, ne devletler var bir öncekinin yaptığı anlaşmaları fes eden.

Hükümet kimse yargıda onda.

Bir sigara 18 lira olurmu. Ayıp yahu. Sağ sağda usturuplu sağ, bunebe arkadaş. Şemsiyeyi soktun birde açtın. Bize yaşama şansı ver.

Her seçimde AKP oy verdim birdahakine kredin bitti. Benim oyumla ne olur, öyle değil işte. Benim gibi milyonlar var sana oy vermeyecek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Asgari ücretlinin cebinden alıp senin gibi haramzadeler kullansın diye yapmış olabilir. Ama istanbul havaalanı şehir dışına taşınmasaydı izmir istanbul arası uçak daha ucuz olacaktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gol1903

Asgari ücretlinin cebinden alıp senin gibi haramzadeler kullansın diye yapmış olabilir. Ama istanbul havaalanı şehir dışına taşınmasaydı izmir istanbul arası uçak daha ucuz olacaktı.
    Ilginçccccc vallahi onu bunu bilmem eski yoldan gitsin işte asgari ücretliler ha kendine de sorsun ben neden kendimi asgari ücret alacak kadar vasıfsız bıraktım diye, komşum Ahmet 4 k alıyor, dayımın oğlu 6 k alıyor bizim zabıta kanki 4 k alıyor ama ben onlar kadar çalışmadım kafamı çalıştırmadim ve asgari ücrete kendimi talim ettim ve olduğum yerde sayıyorum diye kendine sorabilirse sorunun cevabını bulmuş olup yanlış yere haykırıyor olduğunu da anlar.

Bir dizi var ekran da şuan ona bakıyorum diyor ki güçlü olan değil vazgeçmeyen kazanır vedatttttt ha işte bu mesajı alan insan yılmaz çalışır mücadele eder ve kendini bu çaresizlikten kurtarır ama güçlü olduğunu sanan ise burada her akşam birilerine yazar çizer durur ama bastakiler değişir partiler değişir krallar değişir ama bizim güçlü olduğunu sanan kardeşim hala sisteme isyan ediyordur ve hala kendisinde bir şey değişmemiştir. O yüzden daha çok göreceğiniz günler var kardeşlerim yoldaşlarım. ;) ;)

Ya x2yk cok merak ediyorum meslegini paylassana bizimle ne olur.

Bundan önce havalimanı yoktu çünkü İstanbul'da...

O saydığınız 23 milyon kişiden 12'si sadece benim.

O havalimanından her geçtiğimde küfür etmekten dudaklarım uzuyor.
    Bir dahakine "..ve yardakçılarının da.." diye eklemeyi unutmayayım, sizi de pas geçmeyeyim.
  • "Sonuçta eski yol kapanmadı, geleceğe yatırım, pahalı da olsa bizim için yapıldı" diyen arkadaşların gerçekten kafasından yaşamak istiyorum. Bize az bile yapıyorlar. Bak ciddi söylüyorum bu ülkeye az bile. Hala bir şeylerin farkına varamayan insanlar oldukça üzerimize binen de çok olacak. O yüzden arkadaşlar hiç boşuna söylemenin bile anlamı yok. Evet bilinçlenmeliyiz ama gerçekten çok zor be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Ilginçccccc vallahi onu bunu bilmem eski yoldan gitsin işte asgari ücretliler ha kendine de sorsun ben neden kendimi asgari ücret alacak kadar vasıfsız bıraktım diye, komşum Ahmet 4 k alıyor, dayımın oğlu 6 k alıyor bizim zabıta kanki 4 k alıyor ama ben onlar kadar çalışmadım kafamı çalıştırmadim ve asgari ücrete kendimi talim ettim ve olduğum yerde sayıyorum diye kendine sorabilirse sorunun cevabını bulmuş olup yanlış yere haykırıyor olduğunu da anlar.

Bir dizi var ekran da şuan ona bakıyorum diyor ki güçlü olan değil vazgeçmeyen kazanır vedatttttt ha işte bu mesajı alan insan yılmaz çalışır mücadele eder ve kendini bu çaresizlikten kurtarır ama güçlü olduğunu sanan ise burada her akşam birilerine yazar çizer durur ama bastakiler değişir partiler değişir krallar değişir ama bizim güçlü olduğunu sanan kardeşim hala sisteme isyan ediyordur ve hala kendisinde bir şey değişmemiştir. O yüzden daha çok göreceğiniz günler var kardeşlerim yoldaşlarım. ;) ;)

Alıntıları Göster
    İnş. En kısa zamanda işinden atılırsın!

• Vallaha artık isteyen eski yolu dolanacak isteyen yeni yola domalacak

• quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Alıntıları Göster
    İnşallah hayat seni üç kuruşa muhtaç etmez de şu yazdıklarından utanmazsın.

• Çöp proje zaten. Kullanmayın. Vergi vereceğiniz kalemleri de kısın mümkün mertebe az vergi verin. Başkasının pisliğini temizlemek bizim işimiz değil. Kim yaptıysa kendi pisliğini kendisi temizlesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavellen

Merak etmeyin hükmet değişirse anlaşmada biter. Görünen köy kılavuz istemez hükmet kendi ayağına sıkıyor. Gelecek seçimlerde papuç baya baya pahalı.

Hiç devlet anlaşması demeyin, ne devletler var bir öncekinin yaptığı anlaşmaları fes eden.

Hükümet kimse yargıda onda.

Bir sigara 18 lira olurmu. Ayıp yahu. Sağ sağda usturuplu sağ, bunebe arkadaş. Şemsiyeyi soktun birde açtın. Bize yaşama şansı ver.

Her seçimde AKP oy verdim birdahakine kredin bitti. Benim oyumla ne olur, öyle değil işte. Benim gibi milyonlar var sana oy vermeyecek.
    Bak Buda var
    2023te seçim var
    Getirin o köprüleri yolları beleş yapacak delikanlıyı görek,ben tüm aileme oy attıracam
    Böylelerini getirmeyin de yalnız
    Habertürkwww.haberturk.com
    Torbalı geri adım attı, Hatay 'liyakatle' açıkladı
    https://www.haberturk.com/chp-li-belediyelerde-tepki-ceken-atamalar-2509139

;)

• 3.5 saat yalanmış 5 saat sürüyormuş.

Uçak gidiş geliş 218 TL 50 dakika
    Osmangazi+otoyol 512 TL 5 saat
    İstanbul-Ankara arası otoyol ücreti ne kadar bilmiyorum ama o da 5 saat sürüyor, eminim ki normal düzeyde bir ücreti vardır.

akapeden yine olmaz o kadar oha dediğimiz bir olay daha böylece olmuş oldu. Asgari ücretin 1/4 miktarına yol ücreti hem de garantili

• Sanırım birileri ailece köprü yol yiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 6 Ağustos 2019; 23:36:47 >
  • Boşuna sallamayın kimse kullanmaz diye, asya avrupa yönü köprüler ücretsizken avrasya tünelini nasıl daha rahat diye kullanıyorsak bu yoluda kullanırız. Eski yolda kamyonların otobüslerin arasında ağır aksak gitmek yerine, geniş otoyolda en az 130 la rahat rahat gitmek için o parada ödenir. İstemeyen için de ücretsiz yollar duruyor, kapatılmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: DarthLuca

Boşuna sallamayın kimse kullanmaz diye, asya avrupa yönü köprüler ücretsizken avrasya tünelini nasıl daha rahat diye kullanıyorsak bu yoluda kullanırız. Eski yolda kamyonların otobüslerin arasında ağır aksak gitmek yerine, geniş otoyolda en az 130 la rahat rahat gitmek için o parada ödenir. İstemeyen için de ücretsiz yollar duruyor, kapatılmadı
    Biri bitmeden diğeri geliyor. Bitmiyorlar bir türlü. Diğer yollar ordaymış. Hey allahım ya. Adamın gözü dönmüş. Pahalı olmuş bile yazamıyor.

• DarthLuca D kullanıcısına yanıt
    Cebimizden bir kuruş çıkmadı denilen ve hiç bir zaman istenilen miktarda kullanılmayan çöp projeler için kamu zararı hesabı 60 milyara ulaşacağı tahmin ediliyor

İstemeyen kullanmasın denildiğinde hedefe zaten ulaşamayacağını bildiğimiz bu çöp proje için de kullanmayanlardan vergi alınarak müteahhit in cebine konuluyor
    https://tr.sputniknews.com/turkiye/201905221039127258-karamollaoglundan-osman-gazi-ve-yavuz-sultan-selim-kopruleri-paylasimi-gecenlere-gecmeyenlere/

Ayrıca yol 3.5 saat değil 5 saat imiş, deneyerek tespit etmişler. Yani bir yalan daha ortaya çıktı. Tabi lamborghini ile gidecekseniz 3.5 saatte varabilirsiniz orası ayrı

Uçakla gidiş dönüş yapsanız 50 dakikada 218 lira maliyetle gidip gelebiliyorsunuz o da başka bir güzellik

• Sanki Lütuf muş gibi konuşuyorlar.. yahu yapmak görevinizde. O nasıl bir fiyat be .. one ya
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.