Hangi 4080 superi almalıyım?
Arkadaşlar baya araştırdım. Fakat aralarında kayda değer fark yok gibi modellerin. Inno3d 3x ichill 43.000 strix 58.000 korkunç bir fark var. Pny’de 43 civarında yine. Sizce strixe kadar çıkmaya gerek var mı yoksa inno veya pny alıp geçeyim mi?
AI Suite 3'de fan ayarını yapamıyorum
https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6512 Gpu vramlerini soğutması için şu fanı aldım. Chassis fan 2 slotuna taktım. 2000 rpm'e alıyorum sabit fakat sürekli 2200 civarına çıkıp geri düşüyor. Sabit kalmıyor, haliyle sürekli bir vuuuv vuuuv şeklinde ses geliyor. Sabitlediğim hızda durmamasının sebebi ne olabilir?
AKP Çocukları(Av. Gonca Aytaş derlemesi)
Şunu izlerken midesi bulanmayan var mı diyeceğim ama, aklıma gelen en az 10 üye var.
Başlıkta saydığım 3 modelden birisini alacağım. Hangisini tavsiye edersiniz ve neden?
Çözülemeyen İnternetten Kopma Sorunu.(Çözebilene 100 TL Hediye)
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bilgisayardan kablolu internet kullanırken ara ara kısa süreli kesinti yaşıyorum, bugüne kadar bazı şeyler denedim, fakat hiçbirisi çözüm olmadı. Çözümlerinizin hepsini deneyeceğim, işe yarayan çözümü yazan arkadaşa da artık hediye mi dersiniz servis ücreti mi dersiniz, 100 TL göndereceğim.(Referanslarımdan gerçek olduğunu görebilirsiniz.)
Öncelikle problemi anlatayım, sorun sadece bilgisayardan kablolu internet kullanırken yaşanıyor. Mesela 2-3 saat PS'e kablolu bağlanıyorum, hiçbir kesinti olmuyor. Fakat PC'den girdiğimde yeri geliyor 15-20 dakikada bir 2-3 dakikalık kesintiler oluyor, bu kesintiler TT loglarında da gözüküyor. Yani PC bazında değil. Evde Gpon modem mevcut yani 2 modem var.
Bugüne kadar denenen fakat işe yaramayan çözümler;
-Modemlerin her ikisi de ikişer defa değişti,
-Bilgisayara format atıldı,
-Ethernet kablosu değiştirildi,
-IP sabitlemesi yapıldı.
Bunların hiçbirisi maalesef sorunun nihai çözümü olmadı. Yaklaşık 3 aydır yaşıyorum bu sorunu ve illallah ettim artık. TT'de modem değiştirmekten başka çözüm sunmuyor.
Son olarak muhtemelen alakası yoktur ama bilgisayarımın işlemcisinde ısınma sorunu mevcut, Delid yapmamıza rağmen düzelmedi. Boşta bile 90 derece üstü çalışıyor.
Cevaplarınızı bekliyorum. Sorunla ilgili sorularınız olursa cevaplarım.
Arkadaşım 2. Sefer Korona Oldu.
2 kere korona diye bir şey yok ehuehu diyenlere duyurulur.
Avrupa Yakası Ekspertiz Tavsiyesi(Acil)
|
2023 Tesla Model Y Performans |
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9.822
İkinci El Bölümü Mesajları: 137
Konularının görüntülenme sayısı: 139.525 (Bu ay: 2.321)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17.663 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic