Şimdi Ara

silinebilir. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
6
Favori
106.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
430 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: captanico

senin kafana ne düştü arkadaşım söyle , bir hastaneye falan götürelim çok acayip bir düşünce ve bunları kelimelere dökme yeteneğin var , ama sıkıntı şurada ne dediğin anlaşılmıyor...

bak bak bak lafa bak hizmetler asgari ücretliye göremi yapılıyormuş..kafaya bak yahu ,kesin kafasına bir şey düştü kesin
    Öyle tabi asgari ücretli için eski yol var gitsinler oradan ağlamasınlar sanki onlara yaptı bu devlet. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Öyle tabi asgari ücretli için eski yol var gitsinler oradan ağlamasınlar sanki onlara yaptı bu devlet. ;)

Alıntıları Göster
    haklısın trol olmak da kolay iş değil
  • Pozantı Niğde arası da çok pahalı. Yaklaşık 40 km kadar olan yol yanlış hatırlamıyorsam 15 lira civarıydı. Ama çok fazla tünel ve viyadükten oluşuyor. Zorlu bir coğrafya Toros dağları. Ben tabi kızdım eski ankara yolunu tercih edem dedim. Orası da tek git tek gel. Yokuşta önüme bir tir geldi. 20 dakika temmuz sıcağında takip ettim 30 km hızla. En son düzlüğe çıkınca abaninca gaza ileride sevgi pitirciklari pusudaymış. 430 lira radar yedim. Erken ödeyince 320 guni bir rakam ödemiştim.Dönuste pasa paşa otobanı tercih ettim. Gerçekten istanbul-izmir arası çok pahalı. Yanı benim alamadığım 100 liraya düşürseler geçiş daha çok olur kullanan da artar. Herkese hayırlı yolculuklar

• quote:

Orijinalden alıntı: trcpt

otoban acılısı yapılmadan ızmır ıstanbul otobus bıletı aldım 105 tl ye ,sımdı dönüşe bakıyourm 131 tl ? varıs saatıne bakıyorum yıne 8 saat demekkı kamıller de hukumetten aldıgı gazla TOKATCILIGA GAZ VERMIS sıgaraya gelen zammı acaba otıbus bıletlerıne mı yansıttılar acaba
    Azıcık düşünemedin mi varış saatini yazan sistem bilet sistemi hemen guncellenebilen bir sistem değil, veritabanına veri girişi yapılması lazım ki 8 saatin dışında bir süre yazsın orada ama ama işte ne kadar da basit bir şeyi düşünememek kötü bir durum, sonra yazınca da Kızıyorlar.

Kamil koç Pamukkale metro turizm gibi firmalar sistemlerini güncellemeleri lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: captanico

haklısın trol olmak da kolay iş değil

Alıntıları Göster
    Yapma be Ben trollum sizler aydın ilericiler. Bana masal anlatma burada varsa hakkın gidip Söke Söke al, alamayınca dönüp burada şikayet ederek ağlamakla ülke değişmez. Benim oyuma ihtiyacınız var bu sistemi değiştirmek için ama kalkıp millete hakaret edin sonra biz niye iktidar olamıyoruz niye olmak isteyesiniz ki bu kafa da olduktan sonra. ;)

Hak ettiğiniz hayatı yaşıyorsunuz hiç acimiyorum ha bende yaşıyorum ama bunun bilincinde olduğum içinde aglamiyorum. ;)

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    Ne alakasi var fiyatlari guncellemisler kaldi ki yolun acilacagi tarih belliydi demekki adamlar zam icin bugun beklemisler o hazirligi da yapmistirlar herhalde sen bunu dusunemedigine gore beyin cerrahina gorun kardesim hadi naş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faydin33

Pozantı Niğde arası da çok pahalı. Yaklaşık 40 km kadar olan yol yanlış hatırlamıyorsam 15 lira civarıydı. Ama çok fazla tünel ve viyadükten oluşuyor. Zorlu bir coğrafya Toros dağları. Ben tabi kızdım eski ankara yolunu tercih edem dedim. Orası da tek git tek gel. Yokuşta önüme bir tir geldi. 20 dakika temmuz sıcağında takip ettim 30 km hızla. En son düzlüğe çıkınca abaninca gaza ileride sevgi pitirciklari pusudaymış. 430 lira radar yedim. Erken ödeyince 320 guni bir rakam ödemiştim.Dönuste pasa paşa otobanı tercih ettim. Gerçekten istanbul-izmir arası çok pahalı. Yanı benim alamadığım 100 liraya düşürseler geçiş daha çok olur kullanan da artar. Herkese hayırlı yolculuklar
    Adamlar osmangazi mi orhangazi mi ne haltsa onu 100 liraya bile.dusurmuyorlar sence komple.yolu 100 lira yaparlar mi? Fiyata zaten o kopru dahil 500 tl gitgel

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Rica ediyorum su sahsi alintilamayin. Biz parali masalarin mesailerini okumak istemiyoruz.
    Aha görüyorsunuz insanları ayrıştırıcilar tek gik lari çıkamıyor internetin başından kalkamazlar evlerinden çıkamazlar hak arayamazlar, buradan ona buna çaresizce yalvarırlar mesajlarini görmek istemiyoruz. Sen burada çaresiz kalacağına git hakkını aramayı öğren ondan sonra gel burada de diyeceğini. Ülke sizin otekilestirici olmanızı çekiyor bugün. Sadece sizin dediginizin doğru olmadığını anlayın ve kabul edin artık. Dünya senin etrafında dönmüyor kabul edin. 28 milyon bu sayı bir yere oy veriyorsa kendinize çeki düzen verin biz nerede hata yapıyoruz da bizim düşüncemiz genel geçer kabul görmüyor diye. Önce kendini eleştir ondan sonra gel benim karşıma. Ona buna da yalvararak küçük düşürme kendini. Cevabın varsa yaz yoksa sus.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

ortalama hız da arttı ama. 130a sabitleyip , burdan izmir'e kadar hız sabitleyiciyi bozmadan gidebilirsin
    eskiden çevreyollarında, trafik ışıkları falan .. süre biraz daha uzundu

8 saat değildi ama

Alıntıları Göster
    Bursa - İzmir arasını yıllardır kullanırım. Balıkesir girişi dışında bir tane yerde radar yok.
    10 km bana hiçbir şey kazandırmaz. Düzlükleri Manisa'ya kadar bol 150 - 160 akıyor. Susurluk içinde ışık fazla, diğer yerlerde girişlerde 1'den fazla yok çoğu uzun süre yeşil kalıyor.

Otobana girdiğin an ortalama hız tespiti içindesin fazlasında yapıştırır gönderirler devlet yolunda böyle bir risk yok. Km daha kısa.
    Otoyoldaki radar cezasını göze almazsa eski yoldan gidene göre daha erken varamaz. Dediğim hat Bursa - İzmir arası. Son açılan parkur yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: trcpt

Ne alakasi var fiyatlari guncellemisler kaldi ki yolun acilacagi tarih belliydi demekki adamlar zam icin bugun beklemisler o hazirligi da yapmistirlar herhalde sen bunu dusunemedigine gore beyin cerrahina gorun kardesim hadi naş
    8 saat olayı güncellenecek bekleyeceksin onu daha bana edebiyat yapma. Fiyat değişikliği yapılması daha kolay yapılıyor veritabanına saat işi için kolaylık tanınmamış çünkü her gün köprü yol yapmıyoruz biz ama fiyat değişikliği malum ülkemizdeki son bir iki yılda kur farkı ve petrol fiyatları ve enflasyonda anı yükselişler olunca firmalar fiyat değişikliği olayını kolay güncelleme tablosunu eklemiştir ama saat değişikliği ha deyince olmuyor. Olur da ona göre veritabanına ekleme yapılması lazım. ;)

• Yav boşa kasma bak ist havaalanına 23 milyon enayi inmiş bunlara anlatamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: pikalos

Adama "sorgula" demişsin,demeseydin iyiydi ya.Hay Allah şimdi devreleri yanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Yapma be Ben trollum sizler aydın ilericiler. Bana masal anlatma burada varsa hakkın gidip Söke Söke al, alamayınca dönüp burada şikayet ederek ağlamakla ülke değişmez. Benim oyuma ihtiyacınız var bu sistemi değiştirmek için ama kalkıp millete hakaret edin sonra biz niye iktidar olamıyoruz niye olmak isteyesiniz ki bu kafa da olduktan sonra. ;)

Hak ettiğiniz hayatı yaşıyorsunuz hiç acimiyorum ha bende yaşıyorum ama bunun bilincinde olduğum içinde aglamiyorum. ;)

Alıntıları Göster
    şimdi her hangi bir partiye sempati beslemiyorum , yanlışa yanlış doğruya doğru diyebilecek kapasitedeyim çok şükür.son seçim hariç partiye de oy vermedim.çünkü ne şu an da iktidar da güce sahip olan parti ne de muhalefette olan partiler ülkeyi yönetibilecek meziyet ve kabileyete sahip değiller.hele özellikle son 5 senedir ülkenin içerisin de bulunduğu durum hiç iyi değil.ülkeyi senci benci çekişmesine soktular.her ne kadar troll de olsan yanlış yapılan bir işe bu yanlış yapılıyor demediğin sürece yazdığın gibi (''Hak ettiğiniz hayatı yaşıyorsunuz hiç acimiyorum ha bende yaşıyorum ama bunun bilincinde olduğum içinde aglamiyorum'' yazmışsın) düdüklendiğinin bilincinde olduğun halde sen ses çıkarmıyorsan sana bir sözüm yok ama birilerinin bu yanlış diye bağırması söylemesi lazım.

şu kafadan artık kurtulmamız lazım ondan öncekiler ne yapmış , 16 yıl da yol bitirilememiş de anca şimdi bitmiş vs vs sayın trol arkadaşım o da yanlış.

yanlışın üstüne illa sen demi yanlış bir hamle yapacaksın , yanlışı düzeltmeye talip olan bir babayiğit çıkmayacak mı şu ülke de....

benim isyanım buna , inşallah anlatabilmişimdir sayın troll arkadaşım

haydi kal sağlıcakla ,bilincinde olduğun ve ağlamadığın hayatta hiç ağlamaman dileği ile

• böyle kazık sistem dünyada görülmemiştir.
  • pepe7115 kullanıcısına yanıt
    Hocam osmangazi dahil mi bu fiyat?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bennett.antony B kullanıcısına yanıt
    Yap işlet devret modelinde devlet geçiş garantisi vermez.

Önce sen bir araştır.....

• quote:

Orijinalden alıntı: aydayd

Yap işlet devret modelinde devlet geçiş garantisi vermez.

Önce sen bir araştır.....
    Bu sistem yap işlet devret değil. Devletin kurumlarını hortumlamada son noktadır. Nasıl ki zamanında bankalar hortumlandı. Yabancılara bunu anlatmakta zorlandık. Ama ülkemizde yaşandı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.5 saat hikayeside balon çıktı 160km/s ile anca olan bir süre...
  • Bol bol geçirmece.. Alıştı bizim millet.. Acıtmıyor artık..
  • Yapılan hizmetin kötüsü olmaz. Öncelikler belki tartışılabilir eğer bişeylerin önüne geçmediyse, orada sıkıntı yok. Bu durumda bu işin artısı faizle borçlanmadan yapılmasıdır. Burada sıkıntı devlet garantisi. Devlet bir bakıma vadeli iş yaptırmış oluyor. Ticaret yapan ve sermayesi yetersiz birinin uyguladığı yöntem. O arada iş yapıp para kazanmaya çalışması gibi. Buraya kadar çok sorun yok. Mesele borçlandığından daha fazlasını hızla kazanmalıdır. Bunun yöntemi malı pahalı satmak mı yoksa sürümden kazanmak mıdır? Bu konuda sıkıntı var görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.