Yüzbaşı
09 Aralık 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme
Toplam: 488 (Bu ay: 0)
Gönderileri
www.vatanbilgisayar.com
Intel Core i5 11400F Socket 1200 11. Nesil 2.60GHz 12MB Önbellek 14nm İşemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i5-11400f-socket-1200-11-nesil-2-60ghz-12mb-onbellek-14nm-isemci.html

Sepette Ek indirim gelmiş. Gayet iyi fiyat.

Merhaba,

Bu kasaya gözümü kestirdim ama sizce alınır mı? Gamegaraj nasıl bir yerdir, sorun yaşayan var mı? Bu arada hazırlatıp yerlerinden almayı planlıyorum. Özelleştirme olarak, Anakartı Asus Prime H510M-A yapıp, Ramleri Kingston Hyperx Fury Beast yaptım. Ayrıca SSD'yi de değiştirdim. Toplam Fiyat 15.142 TL oldu. Görüşlerinizi merak ediyorum.

Link : GameGaraj

Fiyat iyi gibi geliyor ama tavsiyelerinizi bekliyorum.  

Merhaba,

Arkadaşım bir laptop satacağını ve bana göndererek İstanbul'dan elden satabilir miyim diye bana rica etti. Ben de kabul ettim. Doğrudan adresime gelmesi gereken kargo, şubeye geldiği gün dağıtıma çıkmadığını öğrendik. Gidip almak istediğimde şubede olduğu bilgisini genel merkezlerini arayarak öğrendik.

Şubeye gittiğimde önce kargomu bulamadılar, daha sonra başka bir dağıtım elemanının zimmetlenmeden götürmüş olma ihtimaline karşın arayarak sordular fakat sonuç yine olumsuzdu.

Daha sonra bankoda duran arkadaş sözde yeni hatırlamış gibi yapıp, "BEN BU KARGOYU TESLİM ETTİM" beyanında bulundu. Ben olmadan benim adıma gelip başka biri almış bulunuyor. Ayrıca bunun kanıtı olarak, boş bir A4 kağıdına Adımı soyadımı ve TC numaramı yazmışlar. TC'me nasıl ulaştıklarını bilmiyorum. Kimliğimi gösterdiklerini söylüyorlar kesinlikle yalan. Zaten sonra merkeze kimliğin fotoğrafını gördük demişler.

Durumla alakalı neye uğradığımı şaşırmış vaziyette işin altındaki durumu aramaya çalıştım. Kamera kayıtlarını gösterin merak ediyorum dediğimde "Bizim size göstermek gibi bir zorunluluğumuz yok" dediler. Ayrıca "Böyle durumları çok gördük, kesin senin de haberin vardır" tarzında suçlama yaparak üzerime yürüdüler. Polis'i çağırdık ama maalesef sonuçsuz kaldık.

Bu arada gelecek olan bilgisayarın değeri de 12500 TL!

Ben karakola başvuru yapacağım.

Ayrıca şöyle bir durum var; satın alacak kişi Sürat Kargoyla gelmesinde ısrar etmiş ve kargonun takip numarasının olduğu bizim de bilgilerimizin olduğu evrakın fotoğrafını istemiş. Bizim arkadaşta vermiş.

Görenlerden ricam konuyu yukarı taşırsanız birileri yardımcı olursa çok seviniriz.

Merhaba arkadaşlar. Benim biraz Messenger zamanlarını özlemem sonucu ufak çaplı bir araştırmaya girdim. Ve sonunda hala çalışan kendi ait server'ı olan bir sistem bulmayı başardım.

WİNDOWS LİVE MESSENGER GERİ DÖNDÜÜÜÜ!

Şu an hali hazırda isteyen herkes indirip eski MSN günlerinin özlemini giderebilir.

Yapmanız gereken çok çok basit bir durum. Vereceğim linkte tek sayfada kolayca mail oluşturup (istediğiniz domainde mesela benimki levent@fidan.com) daha sonra sayfanın alt taraflarında Türkçe dildeki Windows Live Messenger 8.5'i kurmak. Daha sonrası eski Messenger artık PC'nizde. Ve o sayfada kurmuş olduğunuz yeni Messenger adresiyle girişe hazır durumda.

Diyeceksiniz ki bu dönemde MSN mi kaldı. Kim girecek buna kimse kalmadı artık. Ama emin olun o ekranları tekrar karşınızda görmek insanı çok farklı bir ruh haline sürüklüyor. İster istemez tüm anılarınız canlanıyor.

Not olarak: Henüz 2 kişinin konuşabilip konuşamadığını öğrenemedim. Multi MSN gibi program bulamadığım aynı pcde 2 tane açamadım. Uğraşmak istemedim açıkçası. Eğer yüklemeyi düşünen olursa buyursunlar gelin sohbet edelim arkadaşlar ben çok isterim. :)

Bunu da sizinle paylaşmak istedim. Umarım hoşuna giden ve kullanan arkadaşlarım olacaktır.

Link :https://escargot.log1p.xyz/

Herkese iyi günler dilerim.
Başlıkta bahsettiğim cihazda yüklü olan bir kaç uygulama var çok fazla kurulu bir uygulama yok. Whatsapp Business ve benzeri uygulumalar kurulu. Cihazı şirket telefonu olarak kullanıyorum. Cihazı aldığımda stock rom Android 4.4.2 vardı üzerinde. Ben de kısa bir araştırma sonucu bu telefona sadece Rusya'da yayınlanmış olan Android 5 stock rom'unu kurdum. (Temiz kurulum yapmadım var olan dosyalarımın üzerine yaptım sorun olmadı.) Fakat örneğin Whatsapp'a 15-20 dk girmezsem oradan isterse bana 1000 kişi mesaj atsın ben girmeden göremiyorum.
Bana bildirim gelmediği gibi bana mesaj gönderenler de tek tik kalıyor. Bağlantı kısıtlamayla alakalı bir durum sanıyorum. Bu başına gelmiş ve bu durumu çözmüş arkadaşlar varsa ACİL yardımlarını talep ediyorum.

Bu arada Samsung deneyimim çok eskiye dayanır. Uzun yıllardır kişisel olarak iPhone kullanıyorum. Sırf şirket telefonu diye uğraşıyorum. Gerçekten her zaman pişmanlık şu cihaz
(Samsung Fanlar'ı biliyorum yeni cihazlar daha güzel )
Arkadaşlar merhabalar.
Topladığım sistemden sizlere bahsedeyim. Buna uygun bir ekran kartı istiyorum. Açıkçası biraz 128 bit düşmanlığı var bende.. Sizce ne tercih etmeliyim ?

Topladığım Sistem:

Intel Pentium G4600 7.Nesil
MSI H110M PRO-VD 2133 MHZ DDR4
8 GB KINGSTON HYPER X 2133 MHZ
500W PSU(HENÜZ ALINMADI)

Bunları göz önünde bulundurarak bana tavsiye vermenizi istiyorum. Açıkçası 600-700 lira civarında düşünüyorum bütçeyi.
GTX1050 bakıyordum şimdiye kadar TI değil. Asus Gaming X hoşuma gitti. Fakat 128 bit olması beni düşündürüyor. Ne yapsam bilemedim. Bu bütçeyle daha iyi bir AMD ve ya Nvdia 256 ve ya daha fazla bit değerine sahip ve daha performanslı bir kart varsa düşünebilirim. Sıfır almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Merhaba arkadaşlar. Bugün sabah saatlerinde büyük bir heyecanla ilk Macbook'umu aldım.

Evet öyle çok pahalı bir cihaz almadım ama ilk mac'im olduğu için benim için güzel bi deneyim olacaktı.

2. el 2010 mid Unibody Core 2 Duo 2.4 Ghz. 5 GB DDR3 Ram ve 256 mb Geforce Ekran kartına sahip gayet yeterli bi cihaz aldım.
Aldığım arkadaşla herşeyine baktık gayet güzel çalışıyordu. Ta ki ben Mac'e format atmaya çalışırken

Format için Cmd+R Tuşları ile açıp HDD içindekileri Sil diyip sildim. Daha sonra Yosemite'ı tekrar kur gibi bi seçenekle yapmaya çalıştım Apple Kimliğimi kabul etmedi. Neyse onunda çözümü varmış onu yapayım diye Mac'i o Cmd+R ile açtığım menüdeyken ve HDD'yi sildikten sonra kapattım. Sistemi Kapat komutu ile Mac kapandı.

Kapanış o kapanış arkadaşlar Mac artık hiç yanıt vermiyor bana sanki hiç elektrik gelmiyormuş gibi tepki vermiyor ne fan çalışıyor ne bişey sadece şarja takınca şarj kablosu şarj ettiğine dair ışığı yanıyor kabloda. Onun dışında Mac kesinlikle açılmıyor. İçini açtım Pil'i söküp tekrar denedim falan bana mısın demiyor. Sanki hiç elektrikle alakalı bişey yokmuş gibi tepki vermiyor. Anlayanlar lütfen yardımcı olun.

Güç tuşu diyecekseniz eğer bugün baya bi kapa aç yaptım ve tuş gayet sağlam çalışıyor. Önerilerinizi dört gözle bekliyorum. Mac şu an samimi olduğum bi bilgisayarcı abimde. O biraz kurcalamak istedi. Hala bi çözüm bulamadık.
Merhaba arkadaşlar. Şimdiye kadar sorunsuz oynadığım CS Go'yu artık 15 fpsnin üstüne çıkamıyorum. Defalarca format attım farklı driverlar farklı ayarlar farklı işletim sistemleri denedim ama malesef ki bir türlü sorunun kaynağını bulamadım.

Sistem özelliklerim :
Q8400 Quad Core
4 GB Ram
R7 240 2 GB GDdr3
160+250 Gb Harddisk.

250 Gb lık diskimi sadece yedekler ve oyunlar için kullanıyorum. 160 lık da formatta bişey etkilenmesin diye sadece sistemi kuruyorum.
250'lik diskin sağlığı %97 görülüyor. Sanırım ufak tefek bad sectorleri var kısa bi test sonucu 2 tane bad sector yazdı. 160 lık problemsiz %100 yazıyor. Sadece 160'lığı takıp Deneyeyim dedim. Ve sonuç yine aynı. Ekran kartı bozulmuş olabilir mi sorun nedir arkadaşlar sizce ?
Arkadaşlar az önce Ranked maçtaydım. Artık sinir krizleri geçiriyorum. Arkadaşlarımla girmişim misler gibi zevk alarak oynadığımız bi oyun sonuçta. Adamlar smoke içi headshot alıyor kapıdan bakarak çıkıyorlar falan. Artık yeter yani. Ulan bakıyorum adamlar resmen 3d Secure ödeme sistemli site yapmışlar hile sitesi. Ya bu ülkenin böyle emek hırsızlarına hiç mi yaptırımı yok kardeşim ? Artık yeter ya. Adama resmen ruhsat vermişler al kardeşim milletin keyfini boz haklarına gir diye. Bi de haktan hukuktan bahsederiz hep. Tahmin ettiğiniz üzere bahsettiğim sitelerden biri csrkpremium.com ... Ve ben savcılığa şikayet etmeyi düşünüyorum. Neyse olayı uğraşıcam. Sizleri de destekçi olarak görmeyi çok isterim. Artık oyun zevki diye bişey kalmadı abi. Lütfen duyarlı olalım. Ne gerekiyorsa yapalım.

Saygılar.
145 Key Satılmıştır.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Hakkında
Meslek: Müşteri İlişkileri Yöneticisi
Forum İmzası:
~PS4 Alışverişlerim~
erengiray1 , fantastiko_92 , Arslan35356464 , crash_bandicoot , shngzm , cegabo85 , iskender86 , Yabani Mokar , yuzi_35 , olgupamuk , TheMuyu , thief27 , caseymert , teknobomb , what_tha , AZRAILXX , Toni-1903, unowen, jambon , Mustafa Ç. , divxcimcime , Megathrone26 , Hyponsoinage , ScopeFr ..
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Renault
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Turkcell
ISS
Türk Telekom
Oyun Platformu
PS4
Takım
Fenerbahçe
Takım
Fenerbahçe
Steam
LvntFdn
Ses Sistemi
Ses Sistemi
Tablet
iPad
PSN ID
MrSaplingTR
PSN ID
MrSaplingTR
Game Center
MrSapling
LOL
Morgana
Kulaklık - Amfi
EarPods
İşlemci
Intel i5 9400F
Anakart
MSI H310M Pro
Ekran Kartı
Asus RX 580 4 GB
Modem
Zyxel
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 451
İkinci El Bölümü Mesajları: 100
Konularının görüntülenme sayısı: 13.519 (Bu ay: 420)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 242 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.