Game Pass, Oyun ve Bölge konusunda yardım
Merhabalar,
Amerikadan aldığım bir Xbox var. Sistemle birlikte Diablo 4 koduda geldi. Şimdi ben bu kodu halen Amerikadayken mi aktif edip oyunu almalıyım yoksa Türkiyeye dönüncede alabilirmiyim? Vede bu kodla oyınu almak için amerika xbox hesabına mı ihtiyacım var?
İkinci bir sorum ise, burda aldığım Legion Go ile birlikte 3 aylık Game Pass ultimate geldi. Bunu aktif edebilmek için burda yeni bir hesap açıp aldım. Elimde yaklaşık 1 yıllık kod daha var. Bu kodları kullandığım hesabı Xbox'a girsem, Türkiyede de Game Pass çalışırmı yoksa başka bölgeye ait hesap burada kullanılmazmı?
Diablo 4 kodunu ona göre kullanacağım ki, türkiyede oyunu oynayabileyim.
Birde tek bir Xbox da hem amerikada alınmış hesabı hemde türkiyede alınmış hesabı kullanıp, ikisininde kütüphanesindeki oyunları nasıl oynayabilirim?
Yardımlar için şimdiden teşekkürler...
Modem arızası sonrası Superonline'nın dalga geçer gibi yaklaşımı
Superonline tarafından fiber internet için verilen modemde kablosuz bağlantıda problemler yaşadığım için teknik servis çağırdım. Yaşadığım problem: 5GHz bandı bazen sinyal veriyor bazen vermiyor ve bağlandığımda internet hızı 15 ile 50 Mbit arası değişiyordu. Gelen teknik servisde modem arıza olduğunu kabul etti ama elerinde modem olmadığından değişiklik yapamadı. Genel merkeze iletiyorum onlar değişimi yapacak dedi. Bu gün binbir çaba aldığım bilgi, problem olmadığından arıza kaydı kapatılmış. Twitter'dan yazdığım müşteri hizmetleri defalarca test sonucu ekran görüntüsü istedi ve en son verdikleri cevap: KABLOLU KULLANIN
Superonline aboneliği düşünenler tekrar düşünsün. Yaşanan arıza sonrası göreceğiniz yaklaşım bu olacaktır. Ben ayıplı hizmet için yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım ama bir ISS'den beklentim müşteriyi böyle zora sokmadan arızalı modemi değiştirmesiydi...
LG Watch Urbane 2nd Edition LTE Sıfır Satılık
|
LTE problemi
|
HTC Sensation Resmi ICS Güncellemesi
|
ASUS E45M1-I DELUXE Anakart için YARDIM
|
USB Host özellikli Router
|
Malezyadan PS3 almak
|
Bold 9700 OS6 Kurulumu
|
İşlemci seçimi için yardım
|
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
|
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.374
İkinci El Bölümü Mesajları: 59
Konularının görüntülenme sayısı: 8.828 (Bu ay: 144)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.891 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware