Şimdi Ara

silinebilir. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
6
Favori
106.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
430 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burada mutehahide. peşin para vermiyorsun. al bu arsa evi yap yapması 7 yıl sürer sende paranı kiraya verip alırsın 22. yılda sonra ev benim olur sana garanti ediyom 3000 TL ye kiracı bulursun bulamazsan ben eksiğini tamamliyacagim bu şartlarda müteahhit bulabilirmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum onlar zaten birşey yapmıyorlar, kendi ceplerinden bir kuruş da çıkmıyor. Müteahhite peşkeş çekiyorlar projesiyle yapımıyla müteahhit yapıyor, sonra garanti rakam hiç bir zaman tutturulamadığı için vatandaş fahiş vergiler ödüyor. Anlayacağın ülke yönetimini sokaktaki herhangi birine versen bunlardan 1000 kat daha iyi yönetir, net. Çünkü bundan daha kötü yönetmek mümkün değil, kassan yapamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive1

İnş. En kısa zamanda işinden atılırsın!

Alıntıları Göster
    Olmayan işten nasıl atılacağım ki dünya da böyle bir şey yaşanmamıştır herhalde. ;) Ben vasıfsızim ve bunun bilincindeyim ama kalkıpta vasıfsız oluşumu Ahmet Mehmet e her gece saat kendimi tatmin etmiyorum bu hal de olmamın sebebi benim diyorum ve kendime faturayı kesiyorum peki buradaki bazıları benim gibi vasıfsız olduklarını bildikleri halde neden diyorum adam asgarî ücretliler nasıl otoyoldan geçebilecek diyor yani kısacası vasıfsızin teki olduğunu inkar ediyor kendini ifşa ediyor işte bu insanlar vasifsizken faturayı kendine kesmiyorsa kendine günah keçisi arıyorsa kimse kusura bakmasın akp gitsin CHP gelsin bu kafa ile ona sover çünkü bu sistemi değiştireceğim diyen adamın kadının teki çıkmıyor. Partilerde birçok arkadaşım koşturdu biri de iyi partili misal bekliyor alsınlar diye ha hadi alsınlar bakalım bu kadar kolaydı bu işler millete umut dağıtıyorlar söz hala burada o parti bu parti diye söylenin bak ben sizden büyüğüm ve bugün Bolu tüneli gibi bir sürü hatalı şeye şikayet ediyorum değişen bir şey yok siz de bugün otoyola şikayet ediyorsunuz değişen yine bir şey yok sisteme ipe ipe oy vereceksiniz. Ileride de beni anlayacaksınız. ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

Bak Buda var
    2023te seçim var
    Getirin o köprüleri yolları beleş yapacak delikanlıyı görek,ben tüm aileme oy attıracam
    Böylelerini getirmeyin de yalnız
    https://www.haberturk.com/chp-li-belediyelerde-tepki-ceken-atamalar-2509139
    ;)

Alıntıları Göster
    takım tutar gibi parti tutmayı bırakın.
    partizanlık yapmayın 2003 den beri bu ülkeyi yönetenlerin linklerini koyarsak burası dolar taşar..
    cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluğunu yapan bu hükümet..

ayakkabı kutuları ile paraları çalıp,olum bilal paraları sıfırla diyen yine bunlar..
    istanbulun 750 milyon lirasını oğlu damadı kızı ve istedikleri vakıflara akıtan yine bunlar

ülkenin en büyük havalimanı ihalesini bu milletim a..na koyacağız diyen rizeli hemşehrisine verende bu hükümet

sonra çıkıpta ordu valisine it dedimi demedimi..

milletin topunun anasına küfür ediyor adama ödül ihale en büyük..

diğer tarafta valiye hakeret edilmiş vay efendim..

baklava çalan kodeste,paraları çalan sarayda..

bu düzen bu şekilde gitmeyecek millet artık akıllanıyor.

siz nasıl nemalanıyorsunuz bilmiyorum ama

AT GÖZLÜKLERİNİZİ ÇIKARIN

objektif bakın olaylara hükümet yi yolda değil

onların ayıplarını bir başkası ile kapatmaya çalışmayın

sadece komik oluyorsunuz hepsi bu..

• Ben çözüm üretsinler istiyorum
    Hükümete oy vermedim vereceğimi sanmıyorum
    Madem buradaki ekonomistler mühendisler daha iyi biliyor bu işi o zaman çözümünü verecekler,geçmişte neden devlet yapmadı yarım bıraktı sebebini söylesinler istiyorum
    Ama gardaşım benim adamım eyi o soysun başkası değil kafası bu memleketi bir yere götürmedi götürmez
    Burada bu işe bok atanların çoğu da o tayfadan

• halkımız kıt zekalı olduğu için bunları boşa anlatıyorsunuz.
  • Ben anlamam ama üç kuruş bile benim için önemlidir çünkü işsizim, uğraştığım bir çabam var başarırım başaramam o beni bağlayacak artık ama eğer para içinde olsam zengin olsam ya da keyfim tıkırımda olsa emin ol şuan ve birkaç yıldır şu forumda yüzümü kelimemi cümlemi bile dahi görmemiş olurdunuz. Açlar fakirler yeyin birbirinizi der ben tatil beldelerinde şuan keyfime keyif katıyor olurdum. O yüzden dualarını esirgeme çünkü Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin diye dua ederim. akp si chp si mhp si partisi sağı solu yok bu işin hepimizin derdi aynı. Benim anlatmak istediğim kendine iğne batırmayanlar başkalarında mana aramamaları. Çünkü o seçilenler 600 tane orada 300 akp li ise 300 'ü de diğer partilerden neden iktidar olamıyorlar çünkü hepsi aynı yolun yolcusu sistem değişmediği sürece akp yi kenara alırsın yedek oyuncuyu sahaya sürersin iyi parti gelir bakmışsın o da aynı çünkü onlar abd 'den ya da isviçre 'den gelişmiş ülkelerden gelmediler buraya bu ülkenin içinden milletin içinden çıktılar sen ne isen onlar da o, onlar ne ise sen de osun. İşin özeti bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: rollbar

Bundan önce havalimanı yoktu çünkü İstanbul'da...

O saydığınız 23 milyon kişiden 12'si sadece benim.

O havalimanından her geçtiğimde küfür etmekten dudaklarım uzuyor.
    Bir dahakine "..ve yardakçılarının da.." diye eklemeyi unutmayayım, sizi de pas geçmeyeyim.
    Niye bu kadar bilgisizsiniz kusura bakmayın ama gerçekten öyle, havalimanı açıldı internette bas bas test yapanlar yazdı çizdi ne dediler metro yok metro yok olduğu için asla gitmeyin dediler çünkü daha eksikler var havalimanında dediler ve bas bas uyardılar youtube de videolar paylaşanlar Hakkı Alkan web tekno muydu ne aç bak adam kaç kez geçiş yaptı ve anlattı sistemi metro olmayınca insanlar şuan ulaşırken çile çekiyorlar haliyle de başına gelen sövüp duruyor ben bunun farkındayım ve işim olsun şu an sabiha 'ya yönelirim başıma bunlar gelmesin diye. Kusura bakmayın. :)

• Niye merak ediyorsun ki, Allah 'ın kullarından biriyim işte. Gülünecek ne var, benim görüşüm bu ben senin görüşüne bir şey diyemem genel olarak güruh olarak dile getiririm ama herkesin kişisel görüşüne saygım var ama hakaret ederek bir kesimi hedef olarak sen nasıl ona oy verirsin sen aptalsın diyen bir zihniyete kendine gelmesini isterim.

Bilişimci olmak için bir mücadelem var vasıfsızlardan biriyim buradakiler gibi işte onlar gibi 1923 'lerden beri değişmeyen sisteme karşıyım sistem aslında süper bir sistem ama sistemin içindekiler milleti kullanarak oraya gelenler ülkende akp milletvekilleri var ama ne gariptir ki kalan 300 milletvekili de bir gece milletvekili maaşlarına gelince yüzde 45 zammı şak diye geçiriyor ve bir partinden bile inkar eden karşı çıkan yok hepsi aynı yolun yolcusu ise akp gitse chp gelse ne değişecek o yüzden sistemi değiştiremiyorsanız ve bu işe ben talibim deyip çıkamıyorsanız kusura bakmayın on al aşağı öbürünü seç sonra baktın o da kötü 10 yıl sonra da ona hakaret etmekle bu ülke düzelmez.

Ha sistem bu ve onlar yedi şimdi ben yemek istiyorum o yüzden benim de amacım birilerini desteklemek diyorsan bu yüzden sürekli eleştiririm hakaret ederim diyorsan niyetini de anlarım, çünkü öyle olanlar sistemi çok güzel bir koruma altında çember gibi koruyup kendileri istedikleri gibi at koşturuyorlar.

Ben vasıfsızlıktan kendimi katma değeri yüksek olan bir mesleği yazılımı seçtim kolay değil çünkü iyi para ve katma değeri yüksek olan bir sektör o yüzden burada başarılı olabilmek için burada daha az yazıp paracıklarımı sayıp keyfime bakabilmek için ve her akşam vasıfsızlar olarak ağlayanlardan olmamak için ben bu sektördeyim başarabilirsem ne mutlu bana bir daha beni görmezsiniz ve kurtulmuş olursunuz. :) 3 5 10 yıl sonra da burada veya diğer platformlarda da başka bebeler ağlıyor olur forum köşelerinde. Olacak olan bu. Sistemle uğraşan yok herkes kendi vasıfsızlığını başkasına yükleyerek suç atarak kendini tatmin etmeye çalışıyor ve sonuç ahmet gidiyor mehmet geliyor ama ne gariptir ki o kişi buradan bir vasıfsız değil. Vasıfsızları kullanan biri orada oturuyor. :)

• Ar ge kullanıcısına yanıt
    Ben asgari ücretliyi aşağılamıyorum, ama asgari ücretli kendini neden geliştirmedi ise neden ben kendimi geliştirmedim vasıflı bir birey yapmadım diye sorgulamıyorsa başkalarını sorguluyorsa o kendinden kaçıyordur kendisi ile yüzleşmekten korkuyordur o vasıfsızlardan biriyim ve işsizim ama neden işsizim ve burada yazıyorum diye kendimi geliştirmek için kendimi kurtarmak için mücadelem var çıkış arıyorum o yüzden çıkış aramayan kendini sorgulamayan niye vasıfsızım demeyene kusura bakmayın ben hiç acımam.

Tıpkı aynı şekil bana da acımasınlar eğer kendimi kurtaramazsam vasıfsız olarak kalırsam. Çünkü hak etmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 7 Ağustos 2019; 4:50:32 >
  • Güzel ülkem ne hale geldi. Herşeye yeni zamlar yakındır.

• Yahu neden yıllardır beklediğimiz şey gerçekleşmesine rağmen sevinemiyoruz. El insaf gidis dönüş 512 TL nedir? Bu ülkenin insanı bu parayı ödeyebilecek durumda mi?

• 3,5 saat değil hiçbir ortamda 3,5 saate gidilemez navigasyonlarda açın bakın hız limitlerine uyarsanız 5 saat.
    https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/yeni-istanbul-izmir-yolu-test-edildi-onaylandi-35-degil-5-saat-suruyor-5269117/
  • fitil fitil cikariyorlar yaptiklari her seyi geri cebimizden

• Devletin görevi bu hizmetleri herkesin yararlanacağı şekilde ücretsiz sağlamasıdır, otobanda aldığın tarifenin biraz üstü olabilir, ama kamu hizmetlerinin faydası bölünemez. Yol orda ordan geç demek de cahillikten başka bişy değil. Araştırılması gereken bu yolun yapımında hangi konsorsiyum kullanıldı hangi yandaşların cebi doldu. Yoksa diğer yolun olduğunu herkes biliyor akıl vermeye gerek yok!

• quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Ben asgari ücretliyi aşağılamıyorum, ama asgari ücretli kendini neden geliştirmedi ise neden ben kendimi geliştirmedim vasıflı bir birey yapmadım diye sorgulamıyorsa başkalarını sorguluyorsa o kendinden kaçıyordur kendisi ile yüzleşmekten korkuyordur o vasıfsızlardan biriyim ve işsizim ama neden işsizim ve burada yazıyorum diye kendimi geliştirmek için kendimi kurtarmak için mücadelem var çıkış arıyorum o yüzden çıkış aramayan kendini sorgulamayan niye vasıfsızım demeyene kusura bakmayın ben hiç acımam.

Tıpkı aynı şekil bana da acımasınlar eğer kendimi kurtaramazsam vasıfsız olarak kalırsam. Çünkü hak etmişimdir.
    Hocam her ülkede alt seviye maaş alan insanlar var. Sizin göremediğiniz işlerle meşgul olanlar bu insanlar. Avrupada da var, amerikada. Bu yaklaşım tarzı yanlış, o zaman herkes üniversite bitirsin? Herkesin koşulu aynı mı sizce? Eşit mi doğuyoruz ekonomik anlamda? Ben devlet okullarını bitirirken şu an yeğenler özel okullarda okuyor, ben okuyamaz mıydım, okurdum ama bütçemiz yetmezdi. Yani işin özü herkes kendini geliştirsin bu doğru ama asgari ücretli olayında devlet yaşanabilir bir seviyede para vermek zorunda bu insanlara, hoş asgarinin hemen üstünde para alan da milyonlarca insan var, sosyal devlet ilkesi bu balance ı biz değil devlet kurmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

Hocam her ülkede alt seviye maaş alan insanlar var. Sizin göremediğiniz işlerle meşgul olanlar bu insanlar. Avrupada da var, amerikada. Bu yaklaşım tarzı yanlış, o zaman herkes üniversite bitirsin? Herkesin koşulu aynı mı sizce? Eşit mi doğuyoruz ekonomik anlamda? Ben devlet okullarını bitirirken şu an yeğenler özel okullarda okuyor, ben okuyamaz mıydım, okurdum ama bütçemiz yetmezdi. Yani işin özü herkes kendini geliştirsin bu doğru ama asgari ücretli olayında devlet yaşanabilir bir seviyede para vermek zorunda bu insanlara, hoş asgarinin hemen üstünde para alan da milyonlarca insan var, sosyal devlet ilkesi bu balance ı biz değil devlet kurmalı.

Alıntıları Göster
    Haklısın devlet bunu vermek ya da sağlamak zorunda refahı iyi kötü yakalaması lazım fakat dikkat ederseniz ülkemiz 80 milyon ve gsyhi 764 milyar dolar geçenlerde dikkatimi çeken şeyi de söyleyeyim 568 milyar dolar mı ne İsveç ya da İsviçre olması lazım bu ülke de tam 8 milyon kadar vatandaşı var gsyhi 568 milyar dolar. Bizim nüfus ise 10 katı sonuç ise gsyhi nin durumu ortada.

Bunun çok etkisi olduğunu düşünmeye başladım ülkeyi 40 milyona düşürebilsek inan gshyi 20 bin dolara dayanır ülkemizde herhalde.

• Ortak Yaşam Portalıyoutube
    "Baş Hırsız"ın İşadamları: "Bu Milletin Amına Koyacağız" ( Ses Kaydı - 9 )
    https://www.youtube.com/watch?v=KEBt2MEzIV0

Adam sözünü tutuyor..

Koyuyorlar evet.. Daha da koyacaklar..

• Yeni otoyolda dinlenme tesisleri mola alanları da faaliyete geçmemiş sanırım...
    5 Saat boyunca yiyip içilecek bi yer var mı gidilen yolda...
  • neselihayalet kullanıcısına yanıt
    evet hocam dahil
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.