|
Arkadaş artık çıldırma noktasına geldim. 1.5 yıldır aracım var ancak pandemi başladığından beri toplu taşıma kullanmadım ve bu yüzden tamamen araca yöneldim. Neler gelmedi ki başıma? 13 yaşında kız çocuğumu vurup kaçmadı, şehrin ortasında önüme horoz mu fırlamadı, makas atanlar sebebiyle az mı kazadan kurtuldum... Bunlar en iyisi. Geçen biraderin arabasına bomboş yolda vurdular aracın bir tarafını yok ettiler(karşı taraf %100 suçlu çıktı). Bir gün korkuyorum sonum bu araba yüzüne olacak diye. Zaman konusunda da hiç faydası yok. Eskiden sıkışık falandı ancak metrobüs, metro derken istediğim yere hızlıca varıyordum. Şimdi günümün çoğu trafikte yok olup gidiyor. Eskiden toplu taşıma kullanırken trafik bile olsa kitap okurdum, film izlerdim. Şimdi trafiği okumaktan yorgun düşüyorum. 50TL'lik akbilin hiç bu kadar konforlu olduğunu bilmiyordum... Eğer çoluk çocuk yoksa İstanbul'da araba tam eziyet bana göre. Belki sizlere göre uygundur ancak benlik hiç değil. Pandemi bittiği gibi akbilimi cilalayıp 200'lük hakkımın dibini sıyırmak istiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt