Yüzbaşı
25 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 92 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Dostlar merhaba,

Aşağıdaki araçlar arasında kıyas yaparsanız hangisini niye tercih edersiniz?

İstanbul’da yaşıyorum. Çoğunlukla şehir içi kullanıyorum ancak şehir dışında bir arsam var (İstanbul’a 150 km) arsanın asfalta uzaklığı 300 metre ve yolu toprak, yokuş bu nedenle kışın sorun olabiliyor.

2020 Nissan Qashqai dizel otomatik
2020 Hyundai Tucson dizel otomatik
2020 Peugeot 3008 dizel otomatik
2020 Ford Ranger 2.0 ecoblue dizel otomatik

Hemen hemen hepsinin ikinci el fiyatları aynı vergileri de aynı. Ranger neden var diye sorabilirsiniz. Yani suv alırken aynı fiyata benden konforu yaşatabilecek bir araç olduğunu yükseklik hissiyatı fazla olduğunu düşündüğüm için ekledim tercihlerim arasına. Dilerseniz siz muadil veya daha iyisini ekleyebilirsiniz. Fiyatım 500-600 bin tl arasıdır. Desteğinizi rica ederim.
Malum Kurban Bayramı geldi. Anlaştığınız Kurbanlıkların fiyatlarını ve Resimlerini paylaşabilirseniz herkes piyasa hakkında bilgi edinmiş olur.

Mümkün olduğunca sadece resim ve fiyat iletip ikili konuşmalar yapılmazsa daha sağlıklı bir atmosfer oluşacağının düşüncesindeyim
Merhabalar. İphone ekranını orjinal multimedya sistemli ekranlı bir aracın ekranına yansıtmak istiyorum. Daha önce yapan bile varsa bilgilendirebilir mi ?

Araç: Fiat Egea , Renault Clio 5
Arkadaşlar merhaba

Uygun fiyatlı bir sistem toplamak istersem eğer günümüz oyunlarında gözüm yok en azından eski ana kriter olan GTA5 i high- ultra High ayarlarda yüksek fps değerlerinde oynayabileceğim bir sistem ne kadar tutacaktır ?

Uzun zamandır donanım fiyatlarını takip etmiyorum. Varsa Kendi yapmış olduğunuz sistemi de paylaşırsanız ayrıca teşekkür ederim.
Selam dostlar. Aşağıdaki gibi bir sistem oluşturuyorum. Şarj kontrol cihazı ve inceleyerek konusunda kafam allak bullak. Nasıl kaç amper şarj kontrol cihazı önerirsiniz. İnverter ne olmalı ?

2 adet 190 watt güneş paneli (monokristal)
1 adet 12 V 125 Ah jel akü

sistem günlük 1100 watt enerji harcıyor.
Saatlik en yüksek çekilen güç- 350 Watt

Yardım ederseniz sevinirim.
Arkadaşlar star tv ti izlerken taksimde kullanılan kgys güvenlik kamera sistemi hakkındaki haberde dikkatimi aşağıdaki kare çekti. 😂

Merhabalar

Türk telekom yeni yıla geçmeden mevcut Fiber 24 mbit internetimi 5 tl ye 35 mbit yapmak istiyor. sizce yapmalı mıyım ? Hali hazırda torrentte 2.8 mbyte indirme hızım mevcut.
Merhaba,

Dün Türk telekom’u Baba evi için taahhüt yenileme yaptım. Fiyatları sordum 56 tl ye 24 mbit 35 gb akk ‘ki pakete geçtim. Önceden 75 GB ‘dı. Sebebi ise sorduğumda yılbaşından sonra akk kalkacak dedi elli kere sorup teyit ettim. Yani 35-50-75 GB paketleri sundu ve en düşüğünü alıp sınırsız internete mi sahip olduk ? Yemezler gibi duruyor ocak’ta göreceğiz. Böyle birşey ile karşılaşan var mı ?
...
Belki günümüzde çok duyulmamış ama piyasada oldukça büyük bir kitlenin sahip olduğu bir CAM programıdır. Diğer benzerlerinden oldukça fazla farkları ve avantajları vardır. Vero Software tarafından dağıtılan EDGECAM oldukça kullanışlı bir arayüze sahiptir. İncelemek için aşağıdaki linklere bakabilirsiniz.
http://www.edgecam.com/
http://www.metropolsoft.com/edgecam/freze/
https://www.youtube.com/user/EdgecamVero
Hakkında
İlgi Alanları: Bilgisayar donanımı, Cep telefonu teknolojileri
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Apple
Notebook
Asus
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 427
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 9.714 (Bu ay: 773)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 164 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.