Şimdi Ara

İstanbul'da Araba Sürmek = Zulüm (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • un momento kullanıcısına yanıt
    10 yıldan fazla hafta sonları gelirdik
    Şimdi sürekli
    Daha önce gelmediğime üzülüyorum
  • Pandemi başladığından beri Muğla'da yasiyan bir ailem var, ekim ayi itibariyle Moda-beylikduzu süresinde İzmir'e kadar gidebiliyorlar, araba sürmekten keyif aldığını söylüyorlar genelde, orman yolları temiz hava ve deniz manzarası ya da 4serit otoban- Duble yollar.

    Gerçekten İstanbul'da yollar güzel, aydınlatma , çukur işaret levha sistemleri güzel ama yol ilerlemiyor. Köylerinde eşeğe ' bisiklete binenler İstanbul 'da araba kullandığı için normal.

    Adam arabaya biniyor netflix - youtube açıyor, araba aliyor "klip oynatmıyor yea" bu diye elektrikcilerde soluğu aliyor, acaba araba üreticileri senin gibi abazalar karılara bakacağım, krolara hava atacağım derken trafik yaşatmasın diye bunu koymamış olabilir mi ?

    Ne yolunda, kuralına ki su ülkede gerçekten şaka gibi insanlar, adam lüks sitede oturuyor odun sobasinda kömür yakıyor.... klima diye bir icattan haberi yok, ama isine gelince doğa bilmem ne diye yeri göğü inletiyor, pandemiden güneye kaçıyor falan filan

    Arabaya biniyor önüne bakmak yerine, film izliyor...

    Çivisi çıkmış her yerin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Navi kullanıcısına yanıt

    Hocam mesajınıza çok güldüm, o anki haliniz gözümün önünde canlandı resmen, betimleme de güzeldi.   Eminim arkanızda da araç varsa kornaya asılmıştır hadisene gibisinden.

    İstanbulda maalesef bu kural var "Yol verilmez alınır." Takip mesafesi bile bırakamazsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa'nın hali de içler acısı. İzmir ve Ankara yolları İstanbul köprü trafiği ile özdeş halde ve mesai saatleri devam ederken bile böyle.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Problem İstanbul'daki insan sayısı değil, İstanbul trafiğindeki kültür ve trafik eğitimi seviyesinin çok düşük olması. Londra'daki trafik çok daha kalabalık ama İstanbul'un yarısı kadar bile işkence değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplu taşımada çift maske takarak ve insanlara yaklaşmamaya çalışarak kendinizi koruyabilirsiniz. Bu yüzden trafik çilesi çekmeye değmez benim fikrim.


    Ayrıca korona geçirmiş birisi olarak sadece toplu taşımada değil her yerde kapabileceğiniz birşey. Ben mesela çok dikkat ettiğim halde çocuktan hanıma ondan bana geçti.


    Son olarak Ankara'da olsanız daha çok kafayı yersiniz, yoğunluğun yanında odunluk bol miktarda var. 9 yılım heba oldu Ankara'da...

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.