Şimdi Ara

israile karşı çıkan 2 adam var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biri erdoğan var biri ahmed nejad ikiside yolsuzlukla suçlanıyor. vay anasının işe bak la ne tesadüf ama

• Yolsuzlukla suçlanmıyor, yolsuzluk yaptığı kanıtlanıyor. Arada fark var. Dürüst insan çıkar mahkemeye kendini aklar, operasyon yapanları görevden almaz. Başta tayyip erdoğan olmak üzere birçok bakanın adı hırsızlık suçlamasıyla kirlenmiş ama onlar mahkeme önünde hesap vermek yerine hırsızlığı ortaya çıkaranlardan hesap soruyor. Böyle bir mantık dünyanın neresinde var?

He şimdi paralel maralel deyipte aklımıza hakaret edeyim deme sakın. O masalları ancak afyonlanmış biatçılar yer.
  • Biriside yahudi üstün cesaret madalyası alıyor alla alla işe bak !

Bilmeyenler için ,ödül veren ADL ,israilin abd deki en büyük lobisidir ,abd ye ,ermeni soykırımını tanıması yönünde baskılar ile de bilinir.Baskanı ,"Filistinli cocukların kanını içmek istiyorum" diyen filistin kasabı meshur siyonist , A.Foxman'dır

wikipedi : "Foxman'ın babası Revizyonist Siyonizmin kurucusu Vladimir Jabotinsky'yi desteklemekteydi. Genç Foxman, aralarında siyonist gençlik grubu Betar, Jabotinsky Gençlik Hareketi, sol görüşlü Habonim ve politik olmayan Genç Judaea gibi siyonist gençlik hareketlerine katıldı."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antgozetim -- 26 Ocak 2015; 13:38:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: antgozetim

Biriside yahudi üstün cesaret madalyası alıyor alla alla işe bak !

23 temmuz 2014 te geri veriyor o ödülü iftira atmayı bile beceremiyorsun. öyle bi yorumun var ki sanki boynunda taşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cıameetci

quote:

23 temmuz 2014 te geri veriyor o ödülü iftira atmayı bile beceremiyorsun. öyle bi yorumun var ki sanki boynunda taşıyor.

Nesi iftira ?aldımı almadımı sen ondan bahset?Sen yıllarca meydanlarda yahudilere -israile giydir ondan sonra git ödül al! İade etmişmiş ,aldıysan olay bitmiştir.Durusunun ,sözünün arkasında duracak hiç almayacaktı o ödülü!Kafasına silahmı dayadılar git al diye
  • Ahmedinejat görevi bırakalı 2,5 yıl oldu neredeyse. Yolsuzlukla suçlandığınıda duymadım hiç.
    Lübnan Hizbullah'ı dışında somut israil karşıtı olanı görmedim.

Rte'nin ki iç siyasette islamcıları gaza getirme amaçlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bundeskanzler

Ahmedinejat görevi bırakalı 2,5 yıl oldu neredeyse. Yolsuzlukla suçlandığınıda duymadım hiç.

yav hehe iç politika

https://www.youtube.com/watch?v=2mwKZlQcIAs

buda ahmed nejatın

https://www.youtube.com/watch?v=WwSRDPM2kKc

buda ahmed nejata atılan yolsuzluk iftiraları

http://www.aljazeera.com.tr/haber/iranda-yolsuzluk-operasyonu

http://www.ydh.com.tr/HD9089_ahmedinejad--birkac-kisi-haric-herkes-yalan-soyluyor.html

http://www.zaman.com.tr/dunya_iranda-yolsuzluk-sorusturmasi-ahmedinejadin-yardimcisina-uzandi_2205799.html

• Yolsuzlukla suçlanmıyor, yolsuzluk yaptığı kanıtlanıyor. Arada fark var. Dürüst insan çıkar mahkemeye kendini aklar, operasyon yapanları görevden almaz. Başta tayyip erdoğan olmak üzere birçok bakanın adı hırsızlık suçlamasıyla kirlenmiş ama onlar mahkeme önünde hesap vermek yerine hırsızlığı ortaya çıkaranlardan hesap soruyor. Böyle bir mantık dünyanın neresinde var?

He şimdi paralel maralel deyipte aklımıza hakaret edeyim deme sakın. O masalları ancak afyonlanmış biatçılar yer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Nesi iftira ?aldımı almadımı sen ondan bahset?Sen yıllarca meydanlarda yahudilere -israile giydir ondan sonra git ödül al! İade etmişmiş ,aldıysan olay bitmiştir.Durusunun ,sözünün arkasında duracak hiç almayacaktı o ödülü!Kafasına silahmı dayadılar git al diye

bir israilli ödülü erdoğanın boynundan geçirmiş gibi konuşma ödül gönderildi erdoğanda iade etti olayı sapıtma

• quote:

quote:

geri vermedi la istediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bundeskanzler

Ahmedinejat görevi bırakalı 2,5 yıl oldu neredeyse. Yolsuzlukla suçlandığınıda duymadım hiç.

• quote:

10 yıldır aklı nerdeydi? Bırak bu masalları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektro_gadget

Yolsuzlukla suçlanmıyor, yolsuzluk yaptığı kanıtlanıyor. Arada fark var. Dürüst insan çıkar mahkemeye kendini aklar, operasyon yapanları görevden almaz. Başta tayyip erdoğan olmak üzere birçok bakanın adı hırsızlık suçlamasıyla kirlenmiş ama onlar mahkeme önünde hesap vermek yerine hırsızlığı ortaya çıkaranlardan hesap soruyor. Böyle bir mantık dünyanın neresinde var?

yolsuzluk kanıtlanmıyor suçlanıyor. o ses kayıtlarına tubitak sahte dedi. gidin naasaya verin isterseniz birde onlardan belge alın ona vermene bile gerek yok orta düzey bir bilgisayara mühendisi anar üzerinde işlem olup olmadığını. ben bakanlar için konuşmuyorum bakanlar yolsuzluk yapmış olabilir onlar yüce divana gitmeliydi de bence. onlarla bunu karıştırma

• quote:

quote:

quote:

quote:

bir israilli ödülü erdoğanın boynundan geçirmiş gibi konuşma ödül gönderildi erdoğanda iade etti olayı sapıtma

Alıntı yaptığım mesajla bu iki link çelişiyor;
    http://nediyor.com/2014/07/21/basbakandan-yahudi-nisani-aciklamasi/
    http://www.hurriyet.com.tr/dunya/26881351.asp

• cıameetci kullanıcısına yanıt
    iade etmek için neden bukadar zaman bekledi? 9 yılcık kadar Birde heryıl verilen o ödülü alan tek müslüman lidermiş !
  • Polat Alemdar'ı unutmuş arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 23 Ocak 2015; 23:40:27 >
  • İşte bende diyorum ki sahteyse onlar alsın eline raporu çıksın mahkemeye sunsun suçsuz olduğuna dair delilleri. Zor birşeymi bu? Bak benim gibi milyonlarca kişinin gözünde o yüz kızartıcı suçu işlemiştir. Peki niye aklanmak varken kendisinden daha çok şüphelendirecek şeyler yapıyor? Bunu anlamak zor olmasa gerek ya basit bir kıyas yapacaksın sadece.

Ayrıca sıfırlama kaydının gerçek olduğuna dair 4-5 rapor varken sahte olduğuna dair tübitak açıklamasından başka bişey yoktur. Tübitak tüm ısrarlara rağmen raporu vermemiştir çünkü ortada rapor falan yok.

Biliyorum kabul etmesi zor ama bütün yollar aynı kapıya çıkıyor. Daha ben bir dünya şey sayarım, hangi birine cevap vereceksin? Ne yazıkki o çok güvendiğin adam hırsızlık çetesinin lideridir. 4 bakanın yüce divana çıkmasını bizzat rte engellemiştir çünkü onlar konuşursa ucu kendisine dokunacak bunu biliyor.

• israil ve amerika arasındaki farkı söyle kendimi 2 gün banlıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elektro_gadget

Yolsuzlukla suçlanmıyor, yolsuzluk yaptığı kanıtlanıyor. Arada fark var. Dürüst insan çıkar mahkemeye kendini aklar, operasyon yapanları görevden almaz. Başta tayyip erdoğan olmak üzere birçok bakanın adı hırsızlık suçlamasıyla kirlenmiş ama onlar mahkeme önünde hesap vermek yerine hırsızlığı ortaya çıkaranlardan hesap soruyor. Böyle bir mantık dünyanın neresinde var?

yolsuzluk kanıtlanmıyor suçlanıyor. o ses kayıtlarına tubitak sahte dedi. gidin naasaya verin isterseniz birde onlardan belge alın ona vermene bile gerek yok orta düzey bir bilgisayara mühendisi anar üzerinde işlem olup olmadığını. ben bakanlar için konuşmuyorum bakanlar yolsuzluk yapmış olabilir onlar yüce divana gitmeliydi de bence. onlarla bunu karıştırma

Bunlara hiç gerek yok ,yayınlanan tapelerin üzerinde tape ID yazıyor ,eger temizsen belirtilen ID li tape nin orjinali basına veya incelemek isteyen herkese verir kendini aklarsın bu kadar basit

• http://youtu.be/CCIRyP_4rhM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırak israili kendi ülkene bak sen.

Van Akdamar adasında çekilmiş bir fotoğraf.Dünya lideri(sözde) bunlarla ilgilensin.

https://store.donanimhaber.com/49/25/68/4925687c28936af345549341cabe1005.jpg

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.