Şimdi Ara

israile karşı çıkan 2 adam var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her yolsuzluk yapan bunlar israil'in oyunları diyerek işin içinden çıksın.
    İsrail'e karşı olanlar neden israille gemi ticareti yapıyor.
    Küreciğe israil'i koruyan füze kalkanını kim kurdu.
    Artık ne diyeceğinizi bilemez hale geldiniz bari susunda rezil olmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde alkışlayan joker'in blok sevdası var.
    Bu alkışlayan joker ikili tartışmalarda bir noktadan sonra hakaret etmeden duramaz. Tabi yolsuzluğu bile bile savunmak zordur.
    İşte bu hakaretlerinden dolayı çok ceza almıştır.
    Kendini kontrol edemeyip hakaret ettiği için bloklamayla kendini avutuyor.

• Cahilliğinden kör olmuşlar bilmez bu ulkede devrimciler filistin halkının yanındadır .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antonidas kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şy yok demişti bi konuda bakanın videosunu atınca beni blocklamıştı bir de gelip gafilleri blockluyorum demişti yemedi cevap veremiyorum ben kaçıyorum demiyor kendini avutuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

Öyle bir şy yok demişti bi konuda bakanın videosunu atınca beni blocklamıştı bir de gelip gafilleri blockluyorum demişti yemedi cevap veremiyorum ben kaçıyorum demiyor kendini avutuyor

Yakında offline yazar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

bende blok yedim
    ülke arap liderin yasını tutarken ben yediğim blokun yasındayım
    yaklaşmayın!
    :)
  • antgozetim kullanıcısına yanıt
    Aldi ama takmadi degil mi :) Adam hakli :)
  • Yahudinin "Y" sini söyleyeni ,kudüse gideni,yahudi ile tokalasanı yıllarca israilci,yahudi dostu,mason gibi etiketlerle yıllarca insanlları karaladınız ,israil ile silah ticareti yapılıyor lafını dilinizden eksit etmediniz ,hükümet olunca ticaretin alasını siz yaptınız! sakın itiraz etme ac tuik in verilerinde var.Gelelim ödül alınan kurulusa , netten arastırma yaparsan ki senin tayfanın adamlarıda sık sık dile getirir ,ödül veren kurulus israilin abd deki en büyük lobi sidir yani israilin ta kendisidir ,ingilizcen varsa nette bu kurumun abdnin ,israil ve arap ülkelerinin politikasını belirleyen güc oldugunu kanıtlayan bir ton belge ve makale bulabilirsin yanisi yine caktın :) vay efendim bize verilmedi falan geçin bu işleri ya almak zorunda degilsin ki! bunlara ancak sizler inanırsınız.Sizleri nasıl kandırdıklarının buraya belgesini koyuyorum arasıra acar okursun iyi gelir :)

israile karşı çıkan 2 adam var

İşte böyle tvlerde ,meydanlarda hergün israile giydirip sonra böyle yazılar gönderip kekliyorlar sizi

• quote:

Orijinalden alıntı: antgozetim

Yahudinin "Y" sini söyleyeni ,kudüse gideni,yahudi ile tokalasanı yıllarca israilci,yahudi dostu,mason gibi etiketlerle yıllarca insanlları karaladınız ,israil ile silah ticareti yapılıyor lafını dilinizden eksit etmediniz ,hükümet olunca ticaretin alasını siz yaptınız! sakın itiraz etme ac tuik in verilerinde var.Gelelim ödül alınan kurulusa , netten arastırma yaparsan ki senin tayfanın adamlarıda sık sık dile getirir ,ödül veren kurulus israilin abd deki en büyük lobi sidir yani israilin ta kendisidir ,ingilizcen varsa nette bu kurumun abdnin ,israil ve arap ülkelerinin politikasını belirleyen güc oldugunu kanıtlayan bir ton belge ve makale bulabilirsin yanisi yine caktın :) vay efendim bize verilmedi falan geçin bu işleri ya almak zorunda degilsin ki! bunlara ancak sizler inanırsınız.Sizleri nasıl kandırdıklarının buraya belgesini koyuyorum arasıra acar okursun iyi gelir :)

İşte böyle tvlerde ,meydanlarda hergün israile giydirip sonra böyle yazılar gönderip kekliyorlar sizi

Komik duruma düşüyorsun
    Bi laf söyledin sana cevabı verdim şimdi lafı başka yere cekiyorsun
    Her konuda sana cevap verilnce bunu yapıyor zaten cevap verilmişi soruyu tekrar soruyorsun tekrarlıyorsun
    Halen diyorsunki neden aldı almasaydı
    Tek tek cevap verdim tek tek acıkladım ama aynısını tekrarlıyorsun. Neden?

Benim merak ettiğim bunu neden yapıyorsun?
    Bu forumun bu bolumune atıyorum 100 kişi girer
    Bu 100 kişinin belki yarısı bile yorumunu okumaz
    Okuyanlarında yarısı bile fikrine katılsa trübüne oynuyorsun da diyemeyiz
    Peki neden? Bi insan kendini neden bu duruma düşürür?

Verdiğin belgeyi kendin okudunmu?
    Ülkede her markaya isaile destek veriyor diye boykot carısı yapıldı. Hepside iddia. Bahsedilen (belgede yok) markalara boykot ülkeye zarar verir diyor. Devlet senin gibi sığ düşünemez devlet senin gibi sahsi düşünemez. Devletin işini sen yapacaksan devlet niye var?
    Hükümet her alanda acıkladı. İsraille değil mevcut israil hükümeti ile sorun var. Misal suriye gibi. Eskiden iyidi şimdi nasıl? Ama senin gibiler halen eski esad ile cekilmiş resimleri getiriyor. Bu da tam aynısı. Tabi anlıyana.
    Bu tür şeyler araştırılır hesaplanır olumlu olumsuzluklar hesaplanır. Senin gibi "aaaa bak ne demiş hahahah almasaydı banane banane " diye devlet yönetilmez?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 24 Ocak 2015; 23:31:47 >

• Yemin ediyorum yarın israille ya da cemaatle barışılsın.Bu adamlar profil fotolarına Gülen imzalarına israil bayrağı eklerler.Başlarını nereye çevirsen oraya gidiyorlar.

• Aynı kişi ne hikmetse yahudi ayinine katılıyor yahudi ayini olsa yine iyi siyonizmin kurucusunun ölüm yıldönümüne katılıyor

http://www.mynet.com/video/haber/israil-yahudi-ayininde-recep-tayyip-erdogan--emine-erdogan-biat-ederken-2029454/

Yeniçağ yazarı Selahattin Önkibar yazıyor:

Yeniçağ Gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar, Başbakan Erdoğan'ın YAhudi Örgütleri'nden aldığı cesaret madalyasını gündeme getirdi. Önkibar "hem Yahudi cesaret madalyalı hem Hamas sevdalısı" diyerel Erdoğan'In hakkında soru işaretlerini gündeme getirdi. İşte Önkibar'ın o yazısı: Böyle bir şey filmlerde ve romanlarda bile olmaz ama Türkiye’de oluyor! Adam hem Yahudi cesaret madalyalı hem de Hamas sevdalısı! Yahudi madalyası deyip geçmeyin; bu öyle sıradan bir şey değil. 104 yıldır sadece 10 kişiye verilmiş, Recep Bey 11. isim! Bugüne kadar madalyayı alanların tamamı Musevi önder, tek istisna Recep Bey!.. Niye acaba? Peki kim mi veriyor bu madalyayı! Siyonizmin Peygamberi Theodore Herzl’ın 1906’da kurduğu AJC (ABD) Yahudi Kongresi. Bu örgütün kuruluş amacı ve misyonunu mu sordunuz! Siyonizmi dünyaya hakim kılmak. İşte bu örgüt Yahudilere üstün hizmetlerinden ötürü tarihinde ilk defa Yahudi olmayan bir isme yani Recep Tayyip Erdoğan’a böyle bir şerefi (!) bahşediyor! Dikkat edin, İsrail’in 1948’deki kuruluşuna omuz veren ABD ve İngiliz devlet adamlarına bile verilmeyen bu madalya Recep Bey’e layık görülüyor! Tekrar tekrar dikkatinize sunuyorum; Dünyayı yönettikleri söylenen bu Yahudiler salak mıdır ki, gençliğini Siyonizme küfürle geçiren Recep Bey’e durduk yerde böyle bir ödülü versin! Demek ki işin içinde hiç birimizin bilmediği şeyler var değil mi? Şimdi böyle bir madalyayı boynunda taşıyan birinin yaptığı hamasetler, mugalatalar ve kuru laf kalabalıkları nasıl inandırıcı olabilir? Sahi din ve inanç komisyoncusu Vakit Gazetesi ve benzerleri bu madalyayı neden görmezden gelirler? Yazdıkları bir yazıdan ötürü bazı gazetecileri Siyonizme hizmetle suçlayan Vakit ve benzeri güruh bu madalya için bir kez olsun tek bir satır neden yazmazlar? Keza aynı şekilde sandukasında Yahudi Cesaret Madalyasını bulunduran Başbakan’ın ettiği sözlere nasıl inanabiliriz? Evet Recep Bey, söylediklerinde samimi isen ve inandırıcı olmak istiyorsan önce hemen, derhal o ve benzeri Yahudi madalyaları sandukandan çıkar ve İsrail sefirine iade et! Yok bunu yapmayıp kuru sıkı atıp tutmaya devam edersen bunun adı gaz alma ve de milleti uyutma olacaktır. Bazıları, ’Recep Bey bir dalgınlığa geldi ve böyle bir madalyayı aldı’ diye düşünebilir ama öyle değil! Başbakanımız benzer bir madalyayı Dünya Yahudilerinin diğer önemli merkezi ADL (Anti Defarmation eague)den de aldı. Öyle ki ADL Başkanı Abraham Foxman, Recep Bey’i bütün dünyanın gözü önünde, Musevilerin ebedi dostu olarak ilan etti. Daha önce de yazdım, bu Abraham Foxman, AKP’nin kuruluş günlerinde İstanbul’a gelip Recep Tayyip ve Abdullah Bey’lerle gizlice buluşan ve partinin kuruluşunu konuşan çok önemli Yahudi önderidir. Ben o gizli buluşmayı o dönem çalıştığım Star Gazetesinde yazıp deşifre ettiğim için Recep Bey’in hedefi haline geldim. Evet Sayın Başbakan, mugalatayı bırak, söylediklerinde samimi isen madalyalarını yak, ya da geri ver! İKİNCİ FENER Mİ... Filistin mücahidi İHH’nın finansörü kim? Kısa adı İHH... Açılımı, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı... Güya insani bir kuruluş ama açıklıkla söyleyeyim ben o kanaatte değilim. Öyle çünkü bu İHH’yı insanlığı ilgilendiren pek çok yerde ve dramda hiç görmedik. Bunlar için varsa yoksa Gazze ve Filistin. Adeta Filistin Kurtuluş Örgütü’nün sivil kanadı ya da yardım örgütü gibi çalışıyorlar. Mensuplarına bakıyorsunuz, İslamcı gerilla pozları ve söylemlerinde. Hepimiz gördük, son Gazze yardım seferinde, “ölmeye, şehit olmaya gidiyoruz” sözlerini ettiler. Soruyorum bu yardım örgütü mü, tedhiş grubu mu? Hem merak ediyorum, bu yardımların kaynağı nedir? Bana ulaşan iddialara göre bazı AKP’li belediyelerle, bazı devlet kurumları bu İHH ile kucak kucağa imiş! CHP ve MHP derhal bu İHH’nın üstüne gitmeli, yeni bir Deniz Feneri faciası ile yüz yüze gelebiliriz! Bu arada İHH’ya paralel olarak Mazlum-Der isimli şu malum örgüt de inceleme altına alınmalıdır. BU NE SEVDA... AKP-Hamas-İran! Benim bu AKP ve Recep Erdoğan’ı anlamakta müşkülatım var. Recep Bey bir tarafta Yahudilerden madalyalar alırken öbür yanda Türkiye’yi fiili olarak Hamas ve İran eksenine oturttu. Evet bölgesinde onlarca yıldır ağabey konumunda olan koca Türkiye, AKP sayesinde Orta Doğu’daki siyasal İslâm’ın adeta merkez üslerinden biri oldu. Hayır bizim İran ile iyi ilişki kurulmasına bir itirazımız yok lakin Hamas’ın peşine bu biçimde takılmak ve İran ile de ideolojik beraberlik görüntüsünün verilmesi olacak şey midir? Ankara, İran’la ancak komşuluk bağlamında işbirliği yapabilir, oysa bugünkü tablo farklıdır ve dünyanın algılaması da o yöndedir. Araplar bile Hamas’a yüz vermezken AKP’nin bu Hamas sevdası ancak bilinç altlarının isyanı olarak açıklanabilir. İyi de bu Hamas, İsrail için terör örgütü, sen Hamas’ı bu şekilde sahiplenirsen yarın PKK’ya yardım için, insani yardım gemileri İskenderun’a dayanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CODY -- 25 Ocak 2015; 20:08:36 >

• CODY kullanıcısına yanıt
    Evet bunu biliyorum ,boşa anlatıyorsun abi,Bunada bir kılıf bulup savunuyorlar.Suraya baska bir parti lideri gitseydi bunların koparacagı yaygarayı hayal edemiyorum.Theodor herzl in mezarı var burda ,bilmeyenler için söyleyim ,siyonizmin kurucusudur o aslında devleti temsilen orda bulunuyordu der cıkarlar .Bu ödüller,davetler ilk defa neden müslüman bir devlet adamına yapılıyor sorgulamazlar
  • ulan giydiğiniz dona kadar herşey israil malı adamlara bir gram laf atma hakkınız yok
  • quote:

Evet bunu biliyorum ,boşa anlatıyorsun abi,Bunada bir kılıf bulup savunuyorlar.Suraya baska bir parti lideri gitseydi bunların koparacagı yaygarayı hayal edemiyorum.Theodor herzl in mezarı var burda ,bilmeyenler için söyleyim ,siyonizmin kurucusudur o aslında devleti temsilen orda bulunuyordu der cıkarlar .Bu ödüller,davetler ilk defa neden müslüman bir devlet adamına yapılıyor sorgulamazlar

Çok güzel bir yere değindin.
    Başka parti lideri gitseydi neler derdik dimi?
    Hadi bakalım sen ne diyeceksin.

O plaketleri türkiye adına 3 kişi alabilirdi.
    1.cumhurbaşkanı
    2.başbakan
    3.dışışleri bakanı

Yani O çok sevdiğiniz nejdet sezerin alması gerekiyordu
    Çünki Devletin başı oydu
    Amerikaya 2000 yılındaki bm milenyum zirvesi dışında birdaha gitmedi. Hatta nejdet sezer kendine gelenleri iadei ziyaret ederken abd başkanı busha bunu yapmadı.
    Onun yapması gereken birçok devlet işini ya dışişleri bakanı yada başbakan yapıyordu cumhurbaşkanı köşkten cıkmıyordu ne hikmetse.
    O dönemi hatırlamıyır Bunuları bilmiyorsa zaten tartışmaya bile gerek yok

Şimdi söyle bakalım. Türkiye adına o ödülleri neydet sezer alsaydı ne diyeceltin? Bugün dediklerinimi diyecektin yoksa bu onun işi , o devletin başı türkiye adına alması lazımmı diyecektin?

• Sezer sağa sola israil dölü falan diye saldırsaydı , her fırsatta siyasette kullanmak için israile sallasaydı aynı şeyleri derdik.Bunun ayırımını bile yapamıyorsun değil mi?

Sen o dönemleri biliyorsun sözde ama boş.Övünebildiğin tek özelliğin yaşının 35 olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angamaite -- 25 Ocak 2015; 21:40:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cıameetci

quote:

Biriside yahudi üstün cesaret madalyası alıyor alla alla işe bak !

23 temmuz 2014 te geri veriyor o ödülü iftira atmayı bile beceremiyorsun. öyle bi yorumun var ki sanki boynunda taşıyor.

efendin gibi fırıldaklaşma kabiliyetin yok senin koçum o der örgütle görüşen şerefsizdir namusuzdur
    görüştüğü halde zeytinyağ gibi üste çıkar ama sen çıkamazsın onların gözünde sen köpeksin yemini suyunu kesmedikleri sürece sıkıntı çıkarmassın onlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elektro_gadget

Yolsuzlukla suçlanmıyor, yolsuzluk yaptığı kanıtlanıyor. Arada fark var. Dürüst insan çıkar mahkemeye kendini aklar, operasyon yapanları görevden almaz. Başta tayyip erdoğan olmak üzere birçok bakanın adı hırsızlık suçlamasıyla kirlenmiş ama onlar mahkeme önünde hesap vermek yerine hırsızlığı ortaya çıkaranlardan hesap soruyor. Böyle bir mantık dünyanın neresinde var?

He şimdi paralel maralel deyipte aklımıza hakaret edeyim deme sakın. O masalları ancak afyonlanmış biatçılar yer.

yolsuzluk kanıtlanmıyor suçlanıyor. o ses kayıtlarına tubitak sahte dedi. gidin naasaya verin isterseniz birde onlardan belge alın ona vermene bile gerek yok orta düzey bir bilgisayara mühendisi anar üzerinde işlem olup olmadığını. ben bakanlar için konuşmuyorum bakanlar yolsuzluk yapmış olabilir onlar yüce divana gitmeliydi de bence. onlarla bunu karıştırma

kayıtlar doğru diyenler görevden alındı
    yerine gelen yenileri heralde sahte diyecek
    sen ne demelerini bekliyorsun :)

montaj yapılması çok kolaydı madem elinde maddi güçü olan hükümet neden bi iki kayıt çıkaramadı cemaatle ilgili!

bi kafa yaşıyorsun ama neyin kafası onu sende bilmiyorsun :)

Yazmıyayım kendi kendine sacmalamaya devam etsin diyorum ama gittikce zıvanadan cıkıyor

Hadi kendi sacmaliklarina kendin inandin o bizi ilgilendirmez' senin gibi inanmıyana ne hakaret etme cabasına giriyorsun?

Alıntı yaptığın yazıya bak. Tekrar tekrar oku. Adam fikrini soyluyor ve örnek veriyor. İnan inanma o senin bileceğin iş , lakin o sana inanmazsan soylesin boylesin demişmi?

Yeni gelenlerin yanlı olduğunı İDDİA etmişsin
    Okadar kolay mademki kalkanlarda yanlı olamazmıydı?
    Vahiymi geldi gözünlemi gördün nasıl buladar emin konuşup karşındakini sucluyorsun?

Demişsinki devlet niye yapmadı? Olmamışı olmuş gibi göstermek acziyettir zavallılıktır. Devletin buna ihtiyacı yok doğru bakan görüyor zaten kimin ne olduğunu . Lakin inanmıyorum demekte özgürsün. İnanana hakaret etmekte aynı sekilde acziyettir zavallılıktır. Verecek cevabı kalmayanlar hakaret eder. Hemde genelleme yaparak.

Sonra diyorlar önüne geleni blokluyorsun
    Hadi bu yorum ile tartışmaya gir? Bu düşünceyle tartışmaya gir? Karşısındakini sucladığı şeyi kendi yapıyor farkında olmuyacak kadar gözü kararmış.

Blok

Ya yavrum madem herkes doğruyu yanlışı görüyor neden fetonun kıçında dolandınız 10 sene?

• quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elektro_gadget

Yolsuzlukla suçlanmıyor, yolsuzluk yaptığı kanıtlanıyor. Arada fark var. Dürüst insan çıkar mahkemeye kendini aklar, operasyon yapanları görevden almaz. Başta tayyip erdoğan olmak üzere birçok bakanın adı hırsızlık suçlamasıyla kirlenmiş ama onlar mahkeme önünde hesap vermek yerine hırsızlığı ortaya çıkaranlardan hesap soruyor. Böyle bir mantık dünyanın neresinde var?

He şimdi paralel maralel deyipte aklımıza hakaret edeyim deme sakın. O masalları ancak afyonlanmış biatçılar yer.

yolsuzluk kanıtlanmıyor suçlanıyor. o ses kayıtlarına tubitak sahte dedi. gidin naasaya verin isterseniz birde onlardan belge alın ona vermene bile gerek yok orta düzey bir bilgisayara mühendisi anar üzerinde işlem olup olmadığını. ben bakanlar için konuşmuyorum bakanlar yolsuzluk yapmış olabilir onlar yüce divana gitmeliydi de bence. onlarla bunu karıştırma

kayıtlar doğru diyenler görevden alındı
    yerine gelen yenileri heralde sahte diyecek
    sen ne demelerini bekliyorsun :)

montaj yapılması çok kolaydı madem elinde maddi güçü olan hükümet neden bi iki kayıt çıkaramadı cemaatle ilgili!

bi kafa yaşıyorsun ama neyin kafası onu sende bilmiyorsun :)

Yazmıyayım kendi kendine sacmalamaya devam etsin diyorum ama gittikce zıvanadan cıkıyor

Hadi kendi sacmaliklarina kendin inandin o bizi ilgilendirmez' senin gibi inanmıyana ne hakaret etme cabasına giriyorsun?

Alıntı yaptığın yazıya bak. Tekrar tekrar oku. Adam fikrini soyluyor ve örnek veriyor. İnan inanma o senin bileceğin iş , lakin o sana inanmazsan soylesin boylesin demişmi?

Yeni gelenlerin yanlı olduğunı İDDİA etmişsin
    Okadar kolay mademki kalkanlarda yanlı olamazmıydı?
    Vahiymi geldi gözünlemi gördün nasıl buladar emin konuşup karşındakini sucluyorsun?

Demişsinki devlet niye yapmadı? Olmamışı olmuş gibi göstermek acziyettir zavallılıktır. Devletin buna ihtiyacı yok doğru bakan görüyor zaten kimin ne olduğunu . Lakin inanmıyorum demekte özgürsün. İnanana hakaret etmekte aynı sekilde acziyettir zavallılıktır. Verecek cevabı kalmayanlar hakaret eder. Hemde genelleme yaparak.

Sonra diyorlar önüne geleni blokluyorsun
    Hadi bu yorum ile tartışmaya gir? Bu düşünceyle tartışmaya gir? Karşısındakini sucladığı şeyi kendi yapıyor farkında olmuyacak kadar gözü kararmış.

Blok

Ya yavrum madem herkes doğruyu yanlışı görüyor neden fetonun kıçında dolandınız 10 sene?

• Lafı döndermeyi iyi bilirsiniz!Siz bu tür insanlarla veya törenlerde bulunan her yöneticiye akla hayala gelmeyen iftiraları attınız yıllar boyunca ,ilker basbugu ele alalım ,gazeteleriniz onu kudüste aglama duvarının önünde cektirdigi resimleri çarşaf çarşaf basarken ,aynı gün mescidi aksa da ibadet ettiği resimleri özenle saklayıp iftira attılar.Nasıl gider israile? ne işi var aglama duvarında??!!facebooklarda binlerce kez paylaşıp hakaretler yagdırdınınız.

bu iftiraların hesabını nasıl verecekler cok merak ediyorum.Sizlere göre bu insanların oralarda bulunması yahudi oldugunun kanıtı iken siyonizmin kurucusunu anan,mezarına giden adamınız için neden aynı şeyler gecerli olmuyor!! Siyonizmi her fırsatta kötüleyip ,kurucusunun mezarı basında anmak normal! ama sezerin buralara gitmemesi anormal! E ozaman bune perhiz bune lahana tursusu! nasıl bir tarikat lan bu sezer ve onun gibiler zaten size göre ya mason ya yahudi!!onların gidip bu ödülü alması kadar normal birşey olamaz size göre! E ama her tasın altında yahudi arayan,siyonist arayan sizlerin bu yerlere gitmesine ne demeli
    Son soruna cevap vereyim,hiç bir türk devlet adamının bu yerlere gidip o dülleri almasını,siyonistleri ziyaret etmesini tasvip etmiyorum ,eh sizin durusunuz,söyleminiz,israil karsıtlıgınıza baktıgımız zaman bizden önce sizin karsı cıkmanız gerekirken burda bu savunmayı yapmanız ile gerçek yüzünüzü herkes görmüş oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antgozetim -- 26 Ocak 2015; 1:00:14 >

• quote:

Lafı döndermeyi iyi bilirsiniz!

gene caktın gene caktın

çoook basit bir soruyu başka yere cektin ve gelmiş bana laf döndürmekten bahsediyorsun.
    kendi kendine yazıyorsun zannettim bir an.
    çok büyük acziyet icerisindesin yazık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.