Şimdi Ara

israile karşı çıkan 2 adam var (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atmaca, senin altında hangi araba var? Mercedes Cls coupe? Bmw6 coupe?
    Çıkar için nasıl da savunuyorsunuz.
  • atmaca57 kullanıcısına yanıt
    Sende buna inandın? ABD olmadan tek adım atamazsın burada.Avrupaya bile diş geçiremiyorsun ABDye mi kafa tutuyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

Israile karsi cikmak marifetmi? Arap olduruyolar iste ne guzel

• quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Atmaca, senin altında hangi araba var? Mercedes Cls coupe? Bmw6 coupe?

altımdakini mi merak ediyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

kimseyi bir konuda ikna edeceğim diye bir çabam yoktur işin aslı budur isteyen inanır isteyen hakaret etmeye devam eder

Türkiye, öteden beri Ortadoğu’nun demokratikleşmesi, insan haklarının gelişmesi, kadınların toplumda daha fazla rol alması, çocuk haklarının tanınması gibi konularda hassasiyet sahibidir. Bugün de aynı görüşleri savunmakta ve aynı çerçevede bölge ülkelerine kendi tecrübesini aktarmaktadır. Doğrusu da budur ve bunun BOP’la ilgisi yoktur. Ortadoğu’nun silahla, kanla, müdahaleyle değil, toplumsal ve demokratik yollarla değişmesi en doğru yoldur.

dediklerini toparlayıp sonuca variyorum
    şöyle bir ortadoğuya göz atıyorum
    ve durumun 12 yıl öncesinden daha vahim oldugunu görüyorum..
    ?
    yani dediklerini doğru varsayarsam sonuç hatalı çıkıyor
    sonucu dogru kabul edersek dediklerin laftan ileriye gitmemiş oluyor..
    sonuc suriyede taş üstünde taş kalmadı
    ırak desen 20 sene önce neyse bu gün de o
    yemen karıştı gibi
    filistin içler acısı
    iranla piss işlere girmişiz yeni haberimiz oldu
    bir işid türedi ama ne türedi önüne gelenin kafasını kesiyor, din dil irk begendiremiyoruz.
    aklıma gelenler bunlar?

ee hani ilk yazdıklarının etkisi
    boş olmuş biraz?

Aferin seviyeni de belli ettin tam oldu
  • seviye konusunda arada aynaya bak istersen
    şahıs bana alenen hakaret ediyor. Bende merak ediyorum benim altımda ne var diye bir sene öncesine kadar kötü bir Reno 19 vardı şimdi tabanvay takılıyorum.
  • quote:

quote:

Atmaca, senin altında hangi araba var? Mercedes Cls coupe? Bmw6 coupe?

altımdakini mi merak ediyorsun

İşine gelmedi bakıyorum.
    Senin tayfadan elemanların altında A6 ve Mercedes var.Bu duruma bir isyan etmen gerekmiyor mu? Sonuçta o adam 65 yaş emekliliğini ve 950TL maaşı savunuyor.Sen savunuyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

Senin tayfadan elemanların altında A6 ve Mercedes var.Bu duruma bir isyan etmen gerekmiyor mu? Sonuçta o adam 65 yaş emekliliğini ve 950TL maaşı savunuyor.Sen savunuyor musun?

banane veya sanane milletin ne kullandığından. Milletin malı sizi niye geriyor anlamıyorum
  • hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    Şimdide demokrasi havarisi kesildiler ,bop un bölgeye demokrasi adı altında neler getirdigini görüyoruz ,proje öldü diyorlar fakat projenin hala sağ oldugunu ortadogu ya baktıgınızda anlamak pekte güç degil! Neymiş bu BOP ,sahibinden ögrenin ,adamlar acık acık yazmıslar herseyi

israile karşı çıkan 2 adam var

Büyük Ortadoğu Projesi ile ilgili en çarpıcı açıklama ABD’nin güvenlikten sorumlu danışmanı Condoleezza Rice’ın 7.8.2003 Washington Post gazetesinde yayınlanan yazısında görülmektedir. “Transforming The Middle East – Ortadoğu’yu Dönüştürmek.” Rice bu yazısında Fas’tan Basra körfezine kadar Ortadoğu’da bulunan 22 devletin rejiminin, sınır ve haritalarının değiştirileceğini, vurgulamıştır.

Çünkü altında 250.000TL'lik bir araç var ve 950TL maaş normal diyor.22 yıllık maaşı ile o arabayı alabiliyor.Bu sence normal mi? Ya da emeklilik yaşı 65 olsun nasıl olsa benim tuzum kuru.Evlatlara da bırakırım bir şeyler normal halk sürünsün demek? Normalse ve bunlar senin dinin ile uyuyorsa (benim bildiğim uymuyor) bir şey demiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

banane veya sanane milletin ne kullandığından. Milletin malı sizi niye geriyor anlamıyorum

Milletin malının bizi germemesi için haksızlığın karşısında olması gerekir, haksızlığın yanında yer alarak bundan nemalanan ve başkalarının rızkına geçenlerin malı bizi gerer.
    Asgari ücrete yeterli deyip kendisi audi a6 ile gezinenler, burada adaletsizliğin avukatlığını yapanların malı elbet ki insanların onuruna dokunur.
    Anlayamazsınız, boş verin. Günü geldiği vakit anlayacaksınız.

• quote:

Asgari ücrete yeterli deyip kendisi audi a6 ile gezinenler, burada adaletsizliğin avukatlığını yapanların malı elbet ki insanların onuruna dokunur.
    Anlayamazsınız, boş verin. Günü geldiği vakit anlayacaksınız.

Tabi savunur asgari ücreti ,birazda o sayede biniyor a6 ya
  • Dünya'da İsrail'e karşı çıkabilecek insan yok, "One Minute" demekle olmuyor bu işler.
    Bunlar ancak konuşur, başka da bir şey yapamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Dünya'da İsrail'e karşı çıkabilecek insan yok, "One Minute" demekle olmuyor bu işler.
    Bunlar ancak konuşur, başka da bir şey yapamaz.

israile karşı çıkan 2 adam var

Tayyip Erdoğan’ın Milli Türk Talebe Birliği’nde hocalığını da yapan, AKP’nin kurucu kadrosundan ve eski milletvekili Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş söylüyor bunu one minute da palavra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antgozetim -- 26 Ocak 2015; 16:34:51 >

• saçma sapan yorum yapmayın
    sanki senin cebindeki parayla almış arabayı merak ediyorsun forumun araba kısmını incele ne araba kullananlar var
  • Tek söyleyebileceğim Allah insana boşu boşuna vermemiş sınırlı bir yaşam hakkı, Halk uyanmsa ecel uyanacak elbet.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 26 Ocak 2015; 16:58:06 >
  • Konuyu arabaya mı getirdiniz gençler?
    Siz siyaset yapacaksınız da biz görecez :) Bu şekilde ancak politika olur.

• Eğer ki kim hırsızlık yapmışsa bu milletin hakkini yemisse inşaallah ne bu dünyada nede öteki dünyada rahat yüzü görmez. Hadi kuldan utanmiyorsunuz allahtan da mi korkmuyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.