Şimdi Ara

israile karşı çıkan 2 adam var (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte bunlar hep Facebook taki realities of world sayfasının kafası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundeskanzler kullanıcısına yanıt
    peygamberimiz de arap bizim. ya sizin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: robust3471

peygamberimiz de arap bizim. ya sizin?

Ben peygamberimiz için ırk ayrımı yapmıyorum. Kendisi salt araplara değil bütün insanlık için gönderilmiş biri.

• antgozetim kullanıcısına yanıt
    [simage][/simage]
     israile karşı çıkan 2 adam var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atmaca57 -- 26 Ocak 2015; 10:40:08 >

• Bundeskanzler kullanıcısına yanıt
    sen istediğin kadar ayrim yapma kardes. senin ırkın nasıl türkse O'nun ırkı da arap. Bu gerçeği senin veya başkasının bakış açısı değiştiremez
  • Aslan ,bak burda acziyet içinde olan sizlersiniz ,sizler her fırsatta israile,siyonizme cakan,herseyin ardında onları arayan ,işinize gelmeyen herkesi onlardan ilan eden bir zihniyete sahipsiniz,bu durusun geregi olarak onlara cephe almanız,tepki vermeniz gerekirken,yahudi dostu oldugunu iddia ettiğiniz bile insanların tepki olarak yapmadıgnı yaparak ,bunları savunarak acziyetin doruklara ulasıyorsnuz.O ödül veren dernekler en büyük israil lobisi diye bilinir herkesce ,siz kimi kandırıyorsunuz!!Azcık ac arastır,o ödülü erdognın eline veren adam kim?Bu adamın ermeni soykırımını kabul ettirmek için abd baskı yapan bir adam,su sebep bile o ödülü reddetmeye yeter ,O verilen ödülü almak zorunda degilsin ,"Sözünün eri olacak,durusunu koruyacaksın" ama ne gezeeer!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antgozetim -- 26 Ocak 2015; 12:11:56 >
  • atmaca57 kullanıcısına yanıt
    Kac kere yazak o lobi abd deki en büyük israil lobisidir ,o ödülü veren kim biliyormusun?Adam,siyonizmin en büyük temsilcilerinden biri,herkesce biliniyor bu ,siyonizm karsıtı durusunuzu degiştirdiyseniz bilemem,onuda savunmaya gecerseniz şaşırmamda.Senin hakkında sürekli lobi faaliyeti ile abd ye ermeni soykırımı hakkında baskı yapan bir adam bu! bunlara karsılık ve durusunun geregi o ödülü almaman gerekir.Avatarındaki bayrak hangi ülkenin bayragı? Ac arastır bakalım o adam filistine ambargo koyması abd de lobi yapan adam,abd nin israil-filistin politikasını bu adamlar şekillendiriyor ,"Filistinli çocukların kanını içmek istiyorum"diyen bir adamdan ödül almayı hala savunmaya devam edeceksen profilinden o bayragı kaldıracaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antgozetim -- 26 Ocak 2015; 13:25:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

[simage][/simage]

hiç uğraşma atmaca. birkaç konu altında her seferinde aynı hareketi yapıyor.
    ortaya laf atıyor cevap alınca lafı başka yere cekiyor.
    ona cevap verince hizler boylesiniz lafı ceviriyorsunuz diyor buseferde lafi başka yere cekiyor. sende görürsünki bu koydukların ile ilgili değil bambaşka şeylerden bahsedecek.
    yada cevap veremiyecek başkalarının yazısını alıntı yapıp yine "bunlar boyle" diyecek

erdoğan :

"“Bana verilen Yahudi nişanlarını dillerine doluyorlar. Başbakanlığımın ilk yıllarında verilen nişanlar… İyi ama o tarihte İsrail’le aramız böyle değildi ki… Ayrıca Filistin’in İsrail’le ilişkileri de bugünkü gibi değildi. Sonra ne oldu? Mavi Marmara baskını, Gazze katliamı… O nişanı hediye veya rüşvet kabul edip sustuk mu? Bugün de Gazze’deki katliama karşı en yüksek ses benden çıkıyor.”

bunu okuyorlar ve nediyorlar biliyormsun ? almamalıydı

bugünün olaylarını ögünde varmış havası ile

edit :

19 saniye once davranmış cevap vermiş. tahmin ettiğim gibi yine safsata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 26 Ocak 2015; 12:25:41 >

• bunu okuyanlar
    *Evet sadece Sesiniz Çıktı* Diyor
  • Hiçbişeye cevap veremiyorsun ,smiley koyup alay etmekten baska hiç bişey yok.Arastırma yaparken nette,akp sayfalarında falan fethullah gülen yani "paralel! yapı" ile ilgili paylasımlarda gülen ,erdogan a da ödül veren aynı kişi olan foxman ile resimleri paylasılmıs ve bu resim delil olarak gösterilerek,feto masonlukla ,yahudilikle suclanmıs.Fakat ne garip ki aynı kişi erdogana ödül verirken birde savunmaya geciyorlar!

Yok erdogana verilmemiş ,o devlet adına almıs ta bilmem neymişte ,ya kardesim her platformda sen bunlara tepkini gösteriyorsan o ödülü almayacaksın ,kendin ile çelişmeyeceksin! "Filistinli cocukların kanını içmek istiyorum" diyen birinini elinden ödül almayı kendinize yedirebilip burda savundunuz ya! sizden hersey beklenir ,samimiyetiniz ve gercek yüzünüz mesajlarınız ile ortaya cıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: antgozetim

Yavrum bak ,kac kere yazak o lobi abd deki en büyük israil lobisidir ,o ödülü veren kim biliyormusun?Adam,siyonizmin en büyük temsilcilerinden biri,herkesce biliniyor bu ,siyonizm karsıtı durusunuzu degiştirdiyseniz bilemem,onuda savunmaya gecerseniz şaşırmamda.Senin hakkında sürekli lobi faaliyeti ile abd ye ermeni soykırımı hakkında baskı yapan bir adam bu! bunlara karsılık ve durusunun geregi o ödülü almaman gerekir.Avatarındaki bayrak hangi ülkenin bayragı? Ac arastır bakalım o adam filistine ambargo koyması abd de lobi yapan adam,abd nin israil-filistin politikasını bu adamlar şekillendiriyor ,"Filistinli çocukların kanını içmek istiyorum"diyen bir adamdan ödül almayı hala savunmaya devam edeceksen profilinden o bayragı kaldıracaksın

ilk başta edebini düzelt senin karşında sınıf arkadaşın yok 36 yaşında birisi var

• atmaca57 kullanıcısına yanıt
    Hadi düzeltelim ,affola diyelim ve profilinde filistin bayragı kullanan size sorumuzu yineleyelim , ADL yani israilin abd deki en büyük israil lobisinden "Filistinli cocukların kanını içmek istiyorum" diyen,siyonizmin en önemli temsilcilerinden ,meshur filistin kasaplarından olan Foxman'ın elinden ödül almayı onaylıyormusunuz yoksa onaylamıyormusunuz? sadece bunun cevabını ögrenmek istiyorum ,siz ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: antgozetim

Hiçbişeye cevap veremiyorsun ,smiley koyup alay etmekten baska hiç bişey yok.Arastırma yaparken nette,akp sayfalarında falan fethullah gülen yani "paralel! yapı" ile ilgili paylasımlarda gülen ,erdogan a da ödül veren aynı kişi olan foxman ile resimleri paylasılmıs ve bu resim delil olarak gösterilerek,feto masonlukla ,yahudilikle suclanmıs.Fakat ne garip ki aynı kişi erdogana ödül verirken birde savunmaya geciyorlar!

Yok erdogana verilmemiş ,o devlet adına almıs ta bilmem neymişte ,ya kardesim her platformda sen bunlara tepkini gösteriyorsan o ödülü almayacaksın ,kendin ile çelişmeyeceksin! "Filistinli cocukların kanını içmek istiyorum" diyen birinini elinden ödül almayı kendinize yedirebilip burda savundunuz ya! sizden hersey beklenir ,samimiyetiniz ve gercek yüzünüz mesajlarınız ile ortaya cıktı

Kardes,Abraham Foxman'dan ornek vermissin sanirim sen.AKP'yi onca sene desteklemis,RTE'ye oduller vermis Yahudi - Israil destekli lobileri bosver;Bu RTE'nin Filistin kasabi,Satilla katliamcisi Ariel Saron ile cekilmis resimleri bile var.Simdi giremiyorum ama google'a Ariel Saron tayyip erdogan diye yazinca bir suru resimleri var.Netanyahu hukumetinden onceki hukumet ile de gayet iyi anlasiyordu bizim Tayyip efendi.Van minut van minut diye soylenip durduklari Simon Perez'in TBMM'de yaptigi konusma bile var.

Bunlarin resimlerini-videolarini koyduk buraya,AKP'liler o zaman bile savundular.

O Yahudi Cesaret Odulunun RTE'ye degil de devlet adina alinmis olmasi da safsatanin dik alasidir.80 yilda onca hukumet,onca basbakan - cumhurbaskani geldi gecti,tesaduf ki yahudi cesaret madalyasini almak RTE'ye nasip oldu.Tamamen tesaduf tabii ki

Bosuna laf anlatma bunlara cunku anlayamazlar.Cevap veremeyince de bloklarlar yukaridaki elemanin yaptigi gibi yani.Cak bloku gitsin.Zamanina,sinirlerine yazik.

• Ne kadar tartışırsanız tartışın ülkeyi yöneten değişmicek gençler.Siz oyunuzu verin yeter.Kemalin yada Devletin Davos a gittiğini hayal bile edemiyorum

• Kısa adam yakışır oraya

• quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

O Yahudi Cesaret Odulunun RTE'ye degil de devlet adina alinmis olmasi da safsatanin dik alasidir.80 yilda onca hukumet,onca basbakan - cumhurbaskani geldi gecti,tesaduf ki yahudi cesaret madalyasini almak RTE'ye nasip oldu.Tamamen tesaduf tabii ki

Evet ,tamamen tesadüf yersen...

Nette biraz dolaş ,feto nun bu foxman ile resimleri var ,özellikle akplilerin sayfalarında sıkca bulursun,bu resime dayanaraktan fetoyu masonlukla ,yahudilikle sucluyorlar,foxman'a filistin kasabı diyorlar, fakat liderleri bu adamla yan yana gelince hemen savunmaya geciyorlar bunlar böyle işte!

Birr tanesini buraya koyalım :Aynen alttaki ifadeyi yazıyorlar
    "Biri Fetullah Gülen Diğeri İse Filistinli Çocukların Kanını İçmek İstiyorum Diyen Abraham Foxman..."

Yersen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antgozetim -- 26 Ocak 2015; 15:16:36 >

• quote:

[simage][/simage]

Hocam peki şu lafı açıklar mısınız? "Biz büyük ortadoğu projesinin eşbaşkanlığını yapıyoruz"

• saveyourself S kullanıcısına yanıt
    Sonrasında kendisin ölü doğmuş dediği bir projeden bahsediyorsun dimi
  • quote:

Sonrasında kendisin ölü doğmuş dediği bir projeden bahsediyorsun dimi

Peki neden öyle diyor ben onu anlamadım?
  • kimseyi bir konuda ikna edeceğim diye bir çabam yoktur işin aslı budur isteyen inanır isteyen hakaret etmeye devam eder

Türkiye, öteden beri Ortadoğu’nun demokratikleşmesi, insan haklarının gelişmesi, kadınların toplumda daha fazla rol alması, çocuk haklarının tanınması gibi konularda hassasiyet sahibidir. Bugün de aynı görüşleri savunmakta ve aynı çerçevede bölge ülkelerine kendi tecrübesini aktarmaktadır. Doğrusu da budur ve bunun BOP’la ilgisi yoktur. Ortadoğu’nun silahla, kanla, müdahaleyle değil, toplumsal ve demokratik yollarla değişmesi en doğru yoldur.

Bugün ortada BOP yok; zaten başlamadan da bitmiştir. Sanıldığı ve iddia edildiği gibi ABD de baş aktör değildi. Başlangıçta Türkiye, İtalya ve Yemen’in birlikte yürütmeyi düşündüğü ama yürümeyen; yürümeyeceği anlaşıldığı anda da Erdoğan tarafından noktalanan bir fikirdi. “Büyük Ortadoğu Projesi başlamadan bitti” sözü Erdoğan tarafından defalarca tekrarlandı. Zaten ortada ne Yemen ne de İtalya yönetimi kaldı.
    Dünyada ve bölgede sayısız fikir vardır ki konuşulur, çalışılır hatta kurumları oluşturulur ama yürümez. Türkiye de bırakın BOP gibi fikir aşamasında kalan girişimleri, kurumları oluşmuş birçok projeye son aşamada çıkarlarına uymadığı için katılmaktan vazgeçmiştir. Başka devletler de...

Böyle olmasına rağmen; dünyada kimsenin bahsetmediği hatta projeye adını veren Ortadoğu’da bile kimsenin anmadığı bir fikrin Türk siyasetinde ara ara gündeme gelmesi ancak eski tarz siyaset yapma alışkanlığıyla izah edilebilir. Cılız bir ulusalcılık ve umutsuz bir ABD işbirliği yaftalaması girişimi, o kadar.

Türkiye’yi “eski”si gibi zannedenlerin, ABD olmazsa bölgede hiçbir adım atamayacağımıza iman edenlerin bakışı buraya sıkışıp kalmış görünüyor. Oysa Türkiye, inanmadığı ve kendi prensipleriyle bağdaştırmadığı hiçbir fikri değil uygulamak, kendisine rağmen uygulanmasına sessiz kalmamak gibi bir noktadır.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.