Şimdi Ara

israile karşı çıkan 2 adam var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cıameetci

quote:

Orijinalden alıntı: elektro_gadget

Yolsuzlukla suçlanmıyor, yolsuzluk yaptığı kanıtlanıyor. Arada fark var. Dürüst insan çıkar mahkemeye kendini aklar, operasyon yapanları görevden almaz. Başta tayyip erdoğan olmak üzere birçok bakanın adı hırsızlık suçlamasıyla kirlenmiş ama onlar mahkeme önünde hesap vermek yerine hırsızlığı ortaya çıkaranlardan hesap soruyor. Böyle bir mantık dünyanın neresinde var?

He şimdi paralel maralel deyipte aklımıza hakaret edeyim deme sakın. O masalları ancak afyonlanmış biatçılar yer.

yolsuzluk kanıtlanmıyor suçlanıyor. o ses kayıtlarına tubitak sahte dedi. gidin naasaya verin isterseniz birde onlardan belge alın ona vermene bile gerek yok orta düzey bir bilgisayara mühendisi anar üzerinde işlem olup olmadığını. ben bakanlar için konuşmuyorum bakanlar yolsuzluk yapmış olabilir onlar yüce divana gitmeliydi de bence. onlarla bunu karıştırma

Şu hayvanat bahçesi müdürünün görev aldığı, sahte diplomayla önemli bir bölümün başına geçebildiğin Tübitak mı?

Hadi diyelim bu ses kayıtları gerçek değil (ki kendisi kriptolu telefonunun dinlendiğini kabul etti), peki o zaman Urla villaları, Varank ses kayıtları, Türgev'in aldığı bağışlar, Bilal oğlan'ın gemileri, Erdoğan'ın sülalesinin köşeyi dönmesine ne diyeceksin?

Neyse bakanların yolsuzluk yaptıklarına inanmanız bile bir adım.

• Ciddi ciddi one munite videosunu izledim

Ayrıca Ahmedinejat'ın bir fiil kendisine isnat edilen bir suçlama yok ki. Onun döneminde görev yapmış bürokratlar hakkında iddialar var.Ayrıca adam varsa böyle birşey araştırılsın demiş. Savcı polis hakim sürmemiş sağa sola.

Babek zencan'i cezaevinde, onun Türkiye'de iş çevirdiği reza'da milli kahraman oldu çıktı. Keşke haberlerin içeriğini okusaydın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok üzerine gidiyorsunuz bunların bu ortamlarda nesilleri tükenmek üzere insaflı olun
  • O iş biraz sıkıntıya girdi. Tapelerden sonra tib'e tamamen akp kadroları yerleştirildi. Muhtemelen bahsi geçen kayıtları imha etmişlerdir. Tabi tib numaraları 1 2 3 4 diye sırayla gidiyorsa numarayı çıkaramazlar ama başka bir kayıt koyabilirler heralde. Tapeler tazeyken tib kayıtlarını çıkarsalardı inanırdım ama üzerinden bu kadar zaman geçtikten sonra yemezler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: antgozetim

Biriside yahudi üstün cesaret madalyası alıyor alla alla işe bak !

23 temmuz 2014 te geri veriyor o ödülü iftira atmayı bile beceremiyorsun. öyle bi yorumun var ki sanki boynunda taşıyor.

Mavi marmara dahil bir çok olayda muhalefetin o madalyayı geri vermesini teklif ettiğinde madalyayı geri verince ne olacak, ne gerek var diye geçiştiren Tayyip değil miydi? O madalya bizzat Amerikan Yahudi Kongresi tarafından Erdoğan'dan geri istenmesi üzerine Erdoğan madalyayı geri vermedi mi? Ne kadar da rahat ve utanmadan anlatıyorsunuz sanki bir beceriymiş gibi. Cidden çok komiksiniz.

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/26882071.asp
    http://www.hurriyet.com.tr/dunya/26906938.asp

• yeter öldü
  • Israile karsi cikmak marifetmi? Arap olduruyolar iste ne guzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Helhjartat

yeter öldü

/>

• cıameetci kullanıcısına yanıt
    Geri vermedi istediler ver ödülü diye hatta neden geri vericem demişti

• Konu sahibinin verecek cevabı yok hoş olsa ne yazar.

•  israile karşı çıkan 2 adam var

• quote:

Orijinalden alıntı: Bundeskanzler

quote:

Orijinalden alıntı: Helhjartat

yeter öldü

/>

son darbe osmanlı reklamı yaparken osmanlıyı parçalayan wilson nişanına layık görüldüler soran varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: antgozetim

Biriside yahudi üstün cesaret madalyası alıyor alla alla işe bak !

Gene caktın gene caktın

Bak ne diyor ;

"Aslında bu da siyasi istismar. Çünkü o ödül, 2. Dünya Savaşı’nda ülkemizin Yahudiler’e gösterdiği ilgiden dolayı, Türkiye adına Erdoğan’a tevdi edildi. Bir başka ifadeyle ödülü Türkiye aldı."

"26-30 Ocak 2004′te ABD ziyareti sırasında New York’ta Amerikan Yahudi Kongresi’nin (American Jewish Congress) verdiği “Cesaret Ödülü” ile 10 Haziran 2005′te yine New York’ta Yahudi örgütü İftira ve İnkarla Mücadele Birliği’nin (Anti-Defamation League) verdiği “Üstün Cesaret Ödülü” olduğunu da kaydetti."

Ödülü israil vermedi. Abd deki yahudi dernekleri verdi.

Neymiş? Erdoğana değil türkiyeye verilmiş. Neymiş siyasi istismarmış!

Erdoğan 2003 de başa geldi. (Gülden sonra)Ödül 2004 ve 2005 te verildi.

Erdoğan ne diyor?

"“Bana verilen Yahudi nişanlarını dillerine doluyorlar. Başbakanlığımın ilk yıllarında verilen nişanlar… İyi ama o tarihte İsrail’le aramız böyle değildi ki… Ayrıca Filistin’in İsrail’le ilişkileri de bugünkü gibi değildi. Sonra ne oldu? Mavi Marmara baskını, Gazze katliamı… O nişanı hediye veya rüşvet kabul edip sustuk mu? Bugün de Gazze’deki katliama karşı en yüksek ses benden çıkıyor.”

Söylendiği gibi erdoğan kukla olsaydı abd ne dese yapsaydı ödülü geri istemezlerdi. Bi baktılar erdoğan yahudileri takmıyor geri istediler. Geri istemeleri bile siyasi. O ödül türkiyeye verildi neden geri istiyor?

Sizin gibi boş muhalefetcilere pirim vermek için istiyor.
    Peki bunlari kim yiyor? Söylediği yalana dönüp dolaşıp yine kendi inanan yalancılar inanıyor.

http://m.youtube.com/watch?v=uIAb2JaRjnA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 24 Ocak 2015; 1:46:36 >

• Türkiye'nin belkide tek ortak nefreti olan yahudilerden o madalyayı neden alıyor peki.Yoksa halkın iradesine karşı mı geliyor? Yoksa yoksa tayyar darbeci mi?
  • Ödülü sayın cumhur baskanimiz almamıştır hologramdir parelelcilerin uzun adama yaptığı darbedir şantajdir montajdır kamuflajdir

• quote:

quote:

Yolsuzlukla suçlanmıyor, yolsuzluk yaptığı kanıtlanıyor. Arada fark var. Dürüst insan çıkar mahkemeye kendini aklar, operasyon yapanları görevden almaz. Başta tayyip erdoğan olmak üzere birçok bakanın adı hırsızlık suçlamasıyla kirlenmiş ama onlar mahkeme önünde hesap vermek yerine hırsızlığı ortaya çıkaranlardan hesap soruyor. Böyle bir mantık dünyanın neresinde var?

He şimdi paralel maralel deyipte aklımıza hakaret edeyim deme sakın. O masalları ancak afyonlanmış biatçılar yer.

yolsuzluk kanıtlanmıyor suçlanıyor. o ses kayıtlarına tubitak sahte dedi. gidin naasaya verin isterseniz birde onlardan belge alın ona vermene bile gerek yok orta düzey bir bilgisayara mühendisi anar üzerinde işlem olup olmadığını. ben bakanlar için konuşmuyorum bakanlar yolsuzluk yapmış olabilir onlar yüce divana gitmeliydi de bence. onlarla bunu karıştırma

kayıtlar doğru diyenler görevden alındı
    yerine gelen yenileri heralde sahte diyecek
    sen ne demelerini bekliyorsun :)

montaj yapılması çok kolaydı madem elinde maddi güçü olan hükümet neden bi iki kayıt çıkaramadı cemaatle ilgili!

bi kafa yaşıyorsun ama neyin kafası onu sende bilmiyorsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

quote:

montaj yapılması çok kolaydı madem elinde maddi güçü olan hükümet neden bi iki kayıt çıkaramadı cemaatle ilgili!

Yazmıyayım kendi kendine sacmalamaya devam etsin diyorum ama gittikce zıvanadan cıkıyor

Hadi kendi sacmaliklarina kendin inandin o bizi ilgilendirmez' senin gibi inanmıyana ne hakaret etme cabasına giriyorsun?

Alıntı yaptığın yazıya bak. Tekrar tekrar oku. Adam fikrini soyluyor ve örnek veriyor. İnan inanma o senin bileceğin iş , lakin o sana inanmazsan soylesin boylesin demişmi?

Yeni gelenlerin yanlı olduğunı İDDİA etmişsin
    Okadar kolay mademki kalkanlarda yanlı olamazmıydı?
    Vahiymi geldi gözünlemi gördün nasıl buladar emin konuşup karşındakini sucluyorsun?

Demişsinki devlet niye yapmadı? Olmamışı olmuş gibi göstermek acziyettir zavallılıktır. Devletin buna ihtiyacı yok doğru bakan görüyor zaten kimin ne olduğunu . Lakin inanmıyorum demekte özgürsün. İnanana hakaret etmekte aynı sekilde acziyettir zavallılıktır. Verecek cevabı kalmayanlar hakaret eder. Hemde genelleme yaparak.

Sonra diyorlar önüne geleni blokluyorsun
    Hadi bu yorum ile tartışmaya gir? Bu düşünceyle tartışmaya gir? Karşısındakini sucladığı şeyi kendi yapıyor farkında olmuyacak kadar gözü kararmış.

Blok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 24 Ocak 2015; 8:22:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

quote:

Yeni gelenlerin yanlı olduğunı İDDİA etmişsin
    Vahiymi geldi gözünlemi gördün nasıl buladar emin konuşup karşındakini sucluyorsun?

cümle - 1 - yalan mı?
    cümle - 2 - sadece gülesim geldiği için silmedim

• bu ulkeye Israil tohumu sokan, o tohumlari sarayinin bahcesine diken, one minute dedikten sonra Israilli sirketlere mayinli arazileri vermeye calisan ben degilim ama
  • Davos fatihine bakalım bir,

http://alkislarlayasiyorum.com/m/content/207545/recep-tayyip-erdogan-tavrim-moderatoreydi

Tavrim moderatoreydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.