Şimdi Ara

Bir anda nasıl bu kadar düşman türedi Koter kardeşimize

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne oldu yani adam ne yaptıda böyle oldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesele şu bu arkadaş kendini kurtardı halkı unuttu

• GÜNDE 4 SAAT UYKU
    DÖRT BİR YANI HAİN DOLU
    YORGUN BİTKİN AMA PES ETMEYEN BİR BEDEN
    HAKKINI ÖDEYEMEYİZ REİS
    YORULDUN BİLİYORUZ AMA
    BU DAVA SENSİZ OLMAZ REİS
  • Hocam kendi görüşünü belirtiyor bu aralar birazda trolluge merak sarmış galiba. Ama ben düşmanlık yapılacak bir sebep göremedim.

• olm ne büyüttünüz adamı aminyum, burada 1 günde kaç kişi kavga ediyor birbirine laf atıyor onlar için konu açıyor musunuz neden bu adam buna düşman diye, düşmanlık bir durum yok

ygs zamanı kendisini severdim ama şu son zamanlarda 14-15 arası yada 15 gibi geleceğini söyleyen kişilere bilir kişiymiş gibi imkanı yok, olmaz vs gibi laflar söylemesi, tesadüfen yaptığı bir tahmin sonucu(ki forumun büyük bir kısmı zaten 2014 gibi geleceğini söylüyordu ama konuya döken bunu koter oldu diye ekmeğini o yedi bu işin) kendini bir halt zannetmesi sonucu bu kadar antipati topladığını düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeIsraetel -- 24 Haziran 2017; 23:20:28 >
  • Hocam ben uzun zamandır takip ediyorum forumu pek yazmıyordum ama. Koterden başka bu kadar çok konuşulan adam görmedim. Ygs/Lys bölümünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-71A86C8EC -- 24 Haziran 2017; 23:21:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaerenkoc

Hocam ben uzun zamandır takip ediyorum forumu pek yazmıyordum ama. Koterden başka bu kadar çok konuşulan adam görmedim. Ygs/Lys bölümünde.

hocam işte piyango kotere vurdu, burada baya bir kişi

geekon, odtulumezun şuuan aklıma gelenler daha fazla kişi de vardır

koterden önce bastıra bastıra 2014 gibi geleceğini söylüyorlardı ama koter bir konu açınca sınava kısa süre kala piyango kotere vurdu , buranın üyeleri her şeyi abarttığı gibi bu koter olayını da abarttı doğal olarak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uzun zamandir herkese dikkat ediyorum tek bi adam var o da certokar kardesimiz ne koteridir tutup gidoyonuz certo kardesim adamdir bunu boyle bilelim bosverin koteri falan CERTOKAR ADAMDIR!!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.