Şimdi Ara

Hiç intihar etmeyi düşündünüz mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1

Hiç intihar etmeyi düşündünüz mü?

(En Son Oy Tarihi: 22.05.2015)
Giriş
    belki ergenceydi o zamanlar ama su zamanda bile bazen aklımdan geçiriyorum. Cehennem korkum olmasa şuan burda olmazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hep düşünüyorum insanları hayatta tutan bazı sebebler vardır din,hayaller,sevdiği insanlar bunlar olmasa ben çoğu insanın intihar edeceğini düşünüyorum sanırım hayallerimin gerçekleşmeyeceğinden emin olsam bende intihar ederdim bilinmeyeni merak etmem,
    ilkel iç güdüm olan hayatta kalma iç güdüsünün önününde değil şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 25 Nisan 2015; 23:09:28 >
  • ölürkenki çektiğin acı kol kırığına bacak kopmasına yada bu dünyada aklınıza gelebilecek en kötü işkenceye benzemez, bence çoğu kişi yaşayacağı acıdan korkuyor, ölüyorsun lan komple bütün vücudun her bir zerren ölüyor daha öte bi acı düşünebiliyor musunuz
  • İmanli adam uzak durur. Elbet cikmazlar olur hayatta ama ustesinden gelmek icin mucadele lazim. Nefs ve seytanin zoru altinda kalan insan intihar degil her yolu dener. Bende zamaninda cikmazlar icindeydim ama denemedim. Hala da arinamiyorum bazi durumlardan. Aklima geldigi oldu (her insan gibi) ama denemedim. Bu zor ve skntili zamanlar (inanclilar icin soyluyorum) kucuk Kiyamet Alametleri'nin gerceklestigi insanlari skacagi zamanlardir. İman'a sarilip teslim olmaktan baska caremiz yok. Bol bol dua eden kazanir.

Yanlis anlamasin kimse beni ustune basarak zorla yapilmasini tavsiye etmiyorum; sadece uyarmak sunnet oldugu icin kisacik bir tavsiye veriyorum. Olur da; cikmazda olan bir kardesimiz vardir, uygulayacagi tek sey İman'a teslim olmasi olacaktir. Uzmesin kimse tatli canini, bazi geceler uzun bazilari kisa onemi yok yani: geciyor bir sekilde, gececek bunlarda...

Hayatı Oyna!!

DH PS Vita Kulübü
  • Intihar eden gozumde eziktir ama edenede saygi duyarim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu silinebilir
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ülkenin şartları intihara sürüklüyor fakat dinde intiharı yasaklamış, resmen buga düşmek için yaratılmışız başka bir açıklaması yok.
  • Düşündüm. Hatta yapacaktım. Çıktım cama, atacaktım kendimi. O an içinizden bin bir türlü şey geçiyor. Aslında istemiyorsunuz ama mecbursunuz hissi var . Çok kötü bir durum. Ben cesaret edemedim. İyi ki edememişim. O kadar güzellik gördüm ki daha sonra.
  • Ölmek bayılmak değildir.

-Milli Kayınço-
  • çok düşündüm ama şimdi diyorum ne kadar salakmışım hayat çok güzel beyler işleriniz yolunda gitmese bile yaşamaya devam edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.