|
Bu hayat böyle gitmiyor dostlar. Ne bir arkadaşım oldu bugüne kadar ne de konuştuğum bir karşı cinsten biri. Tamam sorun bende kabul ediyorum ama boyumun kısa olması, değiştirebileceğim bir özelliğim değil (1.73). Kilom da boyuma göre ideal 73. Ailemle yaşıyorum. Herhangi bir gelirim yok. Aileye tamamen yüküm. Bir kız kardeşim de var liseye gidiyor. Onunla annemin arasında geçen sevgili muhabbetlerini duyunca kafayı yiyecek gibi hissediyorum kendimi, dişlerimi sıkıyorım istemsizce bu muhabbetleri dinlerken. Her hafta bir sevgili değiştiriyor kız kardeşim. Bu işler bu kadar kolaysa ben neden yapamadm, benim neden hiç olmadı ve hala olmuyor diye düşünüyorum kendi kendime. Tipsiz olduğum için büyük ihtimalle, başka bir açıklaması yok bunun. Çok uğraştım, çok çabaladım ama olmadı. Bu akşam bu annemle kardeşim arasında geçen sevgili muhabbetlerini duymam bardağı taşıran son damla oldu. Kesinlikle kıskanmıyorum kardeşimin sevgili muhabbetlerini. Sadece kendime acıyorum. Ama artık benim böylr bir hayata katlanacak ve mecalim kaldı ne de bir inancım. Bilmiyorum az önce de annemden gizli bir şekilde ağladım ağzımı kapayarak, kafamı evin duvarlarına vurup parçalamak istedim.Bilmiyorum acayip kötü hisler var içimde. Instagram'da bir kızla konuşuyordum bir keresinde. 16-17 yaşlarında bir kızdı. 2 hafta falan konuşmuştuk. İnanır mısınız bana o dönem "yaşama sevinci" gelmişti. İçimde tarif edemediğim bir mutluluk vardı. O kadar çok çok mutlu hissediyordum ki kelimelerle anlatamam herhalde. İki kolunuzu da yanlara doğru açın ve gittiği yere kadar götürün. İşte o kadar mutlu hissediyordum o dönem. O kadar mutlu hissettim ki gittim iş aradım kendime o mutluluğun vermiş olduğu özgüvenle ve hayatında hiç çalışmamış, çalışmayı da asla düşünmeyen ben 5 yıldızlı bir otelin restoranında garson olarak işe başlamışım. Asabi, kızgın, huysuz olan ben melek gibi bir insana dönüşmüştüm o kızla instadan konuştuğum dönem. Farklı bir insana dönüşmüştüm bildiğin. Hiçbir şey beni sinirlendiremiyordu, sinirlenme özelliğimi kaybetmiştim o dönem. Ondan sonra o kız beni engelledi va bir şeyler oldu asla buluşamadık uzun hikaye. Şu anda içimde hiç ama hiçbir yaşama isteği yok. İstemiyorum yaşamayı eğer bu şekil devam edecekse hayatım istemiyorum. Kafayı çoktan yedim de çaktırmıyorum siz bakmayın böyle düzgün düzgün derdimi anlattığıma. İçimde patlamaya hazır bir volkan var gibi hissediyorum. Ama şunu net söyleyeyim, eğer bir gün kafama dank edip bu diyarlardan gitme kararı alırsam tek başıma gitmeyeceğime yemin ederim çünkü bana hiçkimse sevgisini vermedi bu dünyada, bu yüzden de bu dünyadaki misafirliklerini birazcık erken tamamlamayı hak ettiler. Beni sürekli dışladılar, aşağıladılar ve dalga geçtiler.(onlar kendilerini biliyor) Gerçeklerden kaçamayız. Tamam beni dışladınız, yanınızda görmek istemediniz, dalga geçtiniz ama bütün bu bana yaptıklarınızı size ödeteceğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı