Cehapeli şirketten atıldım, bilkent odtü mezunlarıyla aynı masadaydım. 6 ay sonra ufak bi bankada müfettiş yardımcısı oldum, beğenmedim kendimi kovdurdum. Karizmam vardı her şeyim vardı aslında. hayat yüzüme güldü karşıma zengin güzel bi kız çıkardı. Onu da elime yüzüme bulaştırdım. 9 10 ay sonra akbank oldu, baya sevindim. O küçük bankadaki teftişten daha iyi para kazanıyordum, tekrar yükselmiştim. 1 ay sonra kovuldum. Harcırahlarla 100k’yı görmüştüm. Şu an 60k aldığım vasat bir işteyim. Bi insan bu kadar kayba karşı nasıl nefes almaya devam edebilir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İntihar benim için mantıklı mı? Dürüst olun.

-
-
Sen ben olsan 1 saatte degil 10dk bile duramazdin omg
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yarabbi sen sabır ver
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen olsan bu şansların değerini bilirdin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağlığın var mı var, paranı kazanıyor musun evet bunca şeye rağmen şükredeceğine intiharı düşünmek Allaha isyandır. İmanını ebediyetini tehlikeye atıyosun.
Allaha yönel,şükretmeyi öğren şu an filistinde de olabilirdin. Ben çok kötü bi işten sabır ve duayla nasip oldu daha iyi bir işe geçtim.
Yanlış karar ve davranışlarından ders çıkar,çevrendeki insanların eleştirilerini göz ardı etme nerde hata yapıyorum diye düşün. Neden kovuluyorsun mesela? İşini mi iyi yapmıyorsun yoksa işyerindeki sosyal ilişkilerini mi yönetemiyorsun?
Hayatta herşey nasip yaşım geçiyor treni kaçırıyorum diye düşünme. Herkesin hayatta farklı bir zamanı var. Gün gelir işin de eşin de en iyisine denk gelirsin.
Allah şükredin arttırayım,isteyin vereyim diyor. Hayat böyle bişey o yüzden mücadeleye devam.
Hocam Allah inancım olsa intiharı düşünmezdim. Tek bir hayatım var onu da mahvettim, bunun suçlusu da benim.
akbank kovarken iletişimin kötü hevesin yok demişti
beni mutlu edecek şeyler para ve güzel bi kadın
cehapeli şirkette 2023 başında 25k kazanmaya başlamıştım yaşım da küçüktü mutluydum.
ya da öyküyle ilk zamanlar mutluydum. zamanla onu maddi açıdan tatmin edemeyeceğimi düşündüm ama ona gerek yoktu bile, pilotluktan elendiğimde bizim içerenköydeki evde otururuz demişti o kızın bile kıymetini bilemedim
allah varsa bana her fırsatta yardım etti ben batırdım
ikinci turbo oldu başımıza
-
Akbanktayken anadolubanktan çıktığım için üzülmüyordum orda müfettiş değildim ama yine de iyi kazanıyordum tek derdim kız bulmaktı
Kardeşim forumdakiler intihar et dese edicek misin sanki.Forumdakilerin cevabına mı bağlı hayatın,adam et der geçer basit bir soru onun için sadece.Kaç yaşındasın sa hemen hayatını bok ettiğine karar verdin,bu dünyaya sadece bi kere geliyoruz bunu da boşa harcamayalım en azından.Hayatının kötü bi döneminde olabilirsin ancak yeterince gayretle her şeyi düzeltebilirsin,tekrar rayına koyabilirsin.
Hocam hayat bana hep fırsat sundu koynuma zengin güzel karı bile soktu uğraşmadım bile beni linkedin’de görüp tipimi beğenip yazmıştı ben kendim kaçırdım
defalarca güzel iş teklifleri geldi
hepsini mahvettim
29 yaşımdayım
Hep daha iyisi olsun diye dönüp dolaşırsan pirince giderken eldeki bulgurdan da olursun. Günümüzün hastalığı kıyaslama,yetersiz hissetme,para hırsı vs. Başlıca sebebi de sosyal medya ve dijitalleşme.
Allah var emin ol. Sanat,sanatçısız olmaz. Kendini çok maddesel şeylere bağlamışsın böyle devam edersen çok daha büyük darbeler yersin. Kendini iyi tanı,ne yapıcağını iyi belirle,kapasiteni ölç ona göre bir hayat kur.
İçinde herşeye aç bir canavar var biz buna nefs diyoruz sen hedonizm de diyebilirsin. Onu dizginlemen lazım yoksa gidişatın iyi değil.
Doğru diyorsun hocam dinim imanım para olmuş ama napayım hayat para üzerine dönüyor ben de isterdim azla mutlu olayım. Ben işsizken öykü istediğim yüzük 50 bin tl diyordu o sıra banka bakiyem eksideydi delirmeyim de napayım.
herkes iq’mun ort üstü olduğunu söylüyor ama bence düşük zekalıyım bana 60k bile çok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 23 Mayıs 2025; 19:0:56 >
Onu diyen kızla evlenilmez zaten. Ne olduğu önemli değil bütçene göre al önemli olan sevgimiz der. Sen dersen ki yok iyi bişey olsun sen seç o zaman olabilir ama direkt böyle gelen kıza yol ver gitsin.
Acun sana cevabı vermiş.
Yusuf Bozkurtyoutube
"senin iflah olma şansın sıfır " Acun'dan Yunus Emre'ye sert tepkihttps://www.youtube.com/shorts/jtW9St0vMIA -
Bunu bulamayanlar var , elindekinin kıymetini bil.
Abi ne mezunusun, ne iş yapıyorsun? çok merak ettim, özel değilse tabi. Ama bence iyi bir durumdasın niye böyle düşünüyorsun ki
kocaeli hukuk ama muhtemelen kocaeli hukukun gelmiş geçmiş en iyi mezunlarından biriyim çünkü ingilizcem c1 toefl 100+daha sonra top tier bi ünide master yaptım+cehapeli şirket alanının en iyisi+kendime sertifika kattım
-
Ya sen intihar edeceksin ya biz
-
kimi kovcaz
Benzer içerikler
- sağ kulaktan pıt pıt ses gelmesi
- termosun dışı ısınıyor ne yapmalıyım
- burundan kan kokusu gelmesi nedenleri
- kumru kuluçka süresi
- türk onlyfans
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- en ilginç rekorlar
- dc açıldı mı
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X