Şimdi Ara

Bir İnsan Neden Açık İlişkiyi Tercih Etmek İster?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kadar ucuz olunur mu diye soracağım ama maalesef olan insanlar var. Bu insanlar benim midemi bulandırıyor. Bu tamamen sorumluluktan kaçmak gibi geliyor bana.

Daha komiği aldatıldım diye üzülüyorlar. Nasıl bir leş kafaysa bu artık... İnsanların devreleri yanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 24 Haziran 2025; 14:8:21 >

İki tarafta aynı anda başka partnerlerle beraber olmayı kabul ediyorlar. Cem_alim hocam sizin yaşlarda olanlara biraz garip gelebilir fakat bizim yaşlarda çoğu insan beyin erimesi geçirdiği için böyle saçma sapan şeylere kafa yorar oldular.

Genelde yapıyor hocam. Yapmıyorsa bile git başkasıyla gez, eğlen dolan ama akşama buradasın mevzusu oluyor. Çok saçma ve gereksiz bir müesese.

• "Hem pastam dursun hem karnım doysun" durumu. İlişkinin sorumluluklarını yerine getirmek istemeyip, ilişkinin sıcaklığını ve konforunu yaşamak isteyenlerin tercih ettiği durum. Bana göre değil, fakat herkesin açık açık birbirini aldattığı bir ortamda, bana nedense daha samimi geliyor.

Beyin çürümesi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.