Şimdi Ara

MOPAŞ MARKETLERİNE REYON GÖREVLİSİ OLARAK ÇALIŞIYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
7.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 7 ay işsiz kalıp baba para yedikten sonra baktım evde oturmak olmuyor ve babama karşı eksikli oluyorum kendi imkanlarımla referanssız olarak asgari ücretli ve çalışma şartları ağır bu işi oldum ve bugün ilk iş günümdü, her türlü sorularınızı bekler, hayırlı akşamlar dilerim

http://mopas.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Eagle 26 -- 23 Ağustos 2018; 13:45:22 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

MOPAŞ Marketlerinde Reyona Görevlisi Olarak Çalışmak

MOPAŞ Marketleri, Türkiye'nin lider perakende zincirlerinden biri olarak, çeşitli departmanlarda iş fırsatları sunmaktadır. Reyona Görevlisi pozisyonu, marketin düzgün işlemesi için hayati bir rol oynamaktadır.

Mopaş Reyona Görevlisi Çalışma Şartları

• Esnek çalışma saatleri
    • Tam zamanlı veya yarı zamanlı çalışma seçenekleri
    • Rekabetçi ücretler
    • Sigorta ve sosyal haklar
    • Kariyer gelişimi fırsatları

Mopaş Reyona Görevlisi Maaşları

MOPAŞ Reyona Görevlisi maaşları, deneyim, beceriler ve konuma göre değişmektedir. Mopaş'taki maaş aralıkları hakkında en güncel bilgi için insan kaynakları departmanıyla iletişime geçmeniz önerilir.

Mopaş Çalışan Yorumları

MOPAŞ çalışanları, genellikle olumlu iş deneyimleri bildirmektedir. Çalışanlar, esnek çalışma saatlerini, rekabetçi ücretleri ve kariyer gelişimi fırsatlarını takdir etmektedir.

Mopaş Kasiyer Maaşları

MOPAŞ Kasiyer maaşları da Reyona Görevlisi maaşlarına benzer şekilde deneyim ve konuma göre değişmektedir. Kasiyerler, genellikle Reyona Görevlilerinden biraz daha fazla maaş alır.

Mopaş Maaşları 2023

MOPAŞ maaşları 2023 yılında enflasyon ve diğer faktörlere göre güncellenmiştir. En güncel maaş bilgileri için MOPAŞ insan kaynakları departmanıyla iletişime geçmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benden sana tavsiye Bim e gir çalışma şartları ve parası daha iyi.Mopaş seni yaşlandırır bildiğin kölelik.Çalışan yakınlarım en fazla 2 ay dayandılar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Benden sana tavsiye Bim e gir çalışma şartları ve parası daha iyi.Mopaş seni yaşlandırır bildiğin kölelik.Çalışan yakınlarım en fazla 2 ay dayandılar.

Hakikaten Mopaşın çalışma koşulları çok ağır adamlar Cuma namazına bile insört dediğimiz indirim broşürlerini cemaate dağıtırsan göndeririz diyorlar BİM asgari ücretten fazlamı veriyor ? Şartları hakkında bilginiz var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • White Eagle 26 kullanıcısına yanıt
    Tam bilmiyorum ama herhangi bie bime gidip elemana sorabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bende iş arıyorum. Üniversite öğrencisiyim. Akşam 6da dersler başlıyor. Aylardır iş arıyorum ne şok ne bim ne lcw ne koton. Başvurmadığım yer kalmadı. Çok acil işe ihtiyacım var. Saatler uysun yeter, başvursam alırlar mı? Nereden başvursam? Ne yapsam? Maaş ne kadar? Yol yemek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheitani

Hocam bende iş arıyorum. Üniversite öğrencisiyim. Akşam 6da dersler başlıyor. Aylardır iş arıyorum ne şok ne bim ne lcw ne koton. Başvurmadığım yer kalmadı. Çok acil işe ihtiyacım var. Saatler uysun yeter, başvursam alırlar mı? Nereden başvursam? Ne yapsam? Maaş ne kadar? Yol yemek var mı?

Nerede yaşıyorsunuz ? Çemanzar şubesine gidip iş başvurusu yapmanız gerekiyor orayı bilmiyorsanız yardımcı olabilirim

• quote:

Hocam bende iş arıyorum. Üniversite öğrencisiyim. Akşam 6da dersler başlıyor. Aylardır iş arıyorum ne şok ne bim ne lcw ne koton. Başvurmadığım yer kalmadı. Çok acil işe ihtiyacım var. Saatler uysun yeter, başvursam alırlar mı? Nereden başvursam? Ne yapsam? Maaş ne kadar? Yol yemek var mı?

Kardeş nerede yaşıyorsunuz ? Ben bu işi Çemanzar şubesinde bulunan insan kaynakları müdürüyle görüşerek ve iş başvuru formu doldurarak girdim bu şubenin yerini bilmiyorsan yardımcı olabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şok Markette Çalışanlar?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Eagle 26

quote:

Nerede yaşıyorsunuz ? Çemanzar şubesine gidip iş başvurusu yapmanız gerekiyor orayı bilmiyorsanız yardımcı olabilirim

Çalışma şartları nelerdir hocam? Kaçta başlar kaçta biter, ne kadar ayllık?
  • Hocam sizinle 9 saatlik otobüs yolculuğu konusunda sohbet etmiştik orada da görüşmeye gideceğinizden bahsetmiştiniz işe girebilmenize sevindim fakat eski işiniz gelir ve çalışma saatleri olarak daha iyiydi sanırım ,umarım kısa sürede eskisi gibi istediğiniz düzeni yerleştirirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: White Eagle 26

quote:

Çalışma şartları nelerdir hocam? Kaçta başlar kaçta biter, ne kadar ayllık?

Mopaş'ta 3 çeşit vardiya sistemi var bunların toplam çalışma süreleri 8.5 saati oluşturuyor günde 45 dakikalık yemek+çay ve 15 dakilalık çay molasıyla beraber 1 saat dinlenmeyle beraber 7.5 saat çalışılıyor bu vardiyalar şöyle : Market Açılış : 09:00 - 17:30 Orta Vardiye : 11:00 - 19:30 Market Kapanış : 13:00 - 21:30 Maaş : 1.600 TL Asgari Ücret+SSK

• quote:

Orijinalden alıntı: -BornToDie-

Hocam sizinle 9 saatlik otobüs yolculuğu konusunda sohbet etmiştik orada da görüşmeye gideceğinizden bahsetmiştiniz işe girebilmenize sevindim fakat eski işiniz gelir ve çalışma saatleri olarak daha iyiydi sanırım ,umarım kısa sürede eskisi gibi istediğiniz düzeni yerleştirirsiniz

Evet kardeş sizi hatırladım size arkadaşlık gönderdim kabul ederseniz sevinirim Ankara'dan döndünüz mü ? Burası eski işyerime göre çok daha yorucu üstelik eski maaşımının yarısını verecekler bence napiyim ortalıkta doğru dùrùst güzel iş yok sadece asgari ücretle çalıştıran garsonluk veya mağaza personeli işi bulabiliyorsunuz bende mecburiyetten buraya işe girmek zorunda kaldım

• Arkadaşlar Ramazan Kurban derken MOPAŞ'ta 01 Eylül 2018'de inşaallah 7'nci ayımı dolduracağım her ay başı beni çıkarmazlarsa bu konuyu hortlatmayı düşününüyorum bu sefer biraz erken davrandımArkadaşlar Ramazan Kurban derken MOPAŞ'ta 01 Eylül 2018'de inşaallah 7'nci ayımı dolduracağım her ay başı beni çıkarmazlarsa bu konuyu hortlatmayı düşününüyorum bu sefer biraz erken davrandım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.