Şimdi Ara

Lustral veya Selectra Antidepresan Sakın kullanmayın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Adı lustral veya selectra olan antidepresanları kullanmayın arkadaşlar , hersorunu kendi kafanızda çözün. Bazı basit takıntılarım vardı detaylara çok takılıyordum. Yakın bir arakdaş psikiyatra bir görün belki destek olur dedik. Randevu alıp daha içeri girer girmez doktor reçeteyi yazmaya kafaya koymuş gibi gitti selectra denilen hapı verdi. Çok hafif hapmış vss. Dediğine göre

    İlacı aldım bir hafta sonra devamlı uyumaya başladım. Reflekslerim azaldı kafamda birşeye konsantre olamıyorum. Uyur gezer gibiydim. Hiçbirşeyi kafaya takmıyordum takıntıda kalmamıştı ama geriyede bende kalmamıştım.

    Daha sonra ilaca ihtiyacım olmadığını düşünerek takıntılarım kendimde çözerim diyerek. İlacı hafif hafif bırakmaya başladım. Birden bırakmadım ilk önce günde yarım doz almaya daha sonra 2 günde yarım doz almaya başladım bıraktım. Bir hafta içinde olan oldu.

    Her önüme gelenle kavga ediyorum. Aile içi huzursuzluklar oldu. KAfam devamlı çalışıyor devamlı düşünüyorum. Bu hızda gidersem delirecek gibiyim. İçimde kin ve nefret doluştu ben böyle bir adam değildim.

    Umarım bu zor durumdan kurtulurum. O doktor denilecek ilaç firmalarıyla kol kola gezen psikiyatıra gelirsek Allah onun belasını versin. Her gelen kişiye aynı ilacı yazıp gönderiyorlar.

    Siz siz olun basit takıntılar için böyle ilaçlara bulaşmayın . Bir doz dahi almayın bunlar uyuşturucudan farksız


    Google aramalarında çıksın diye yazıyorum
    Lustral kullanmayın.
    Selectra kullanmayın.
    Lustral yan etkileri
    Selectra yan etkileri.
    Antidepresan yan etkileri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 22 Temmuz 2019; 1:16:45 >







  • Herşeyin kafada bittiğini çözmüşsün lakin; her ilacin her bireyde farkli etkileri olacağını çözememişsin.
  • bir-çok kişi bu antidepresan ilaçları hakkında uyuşturucudan farksız diyor.
  • Ben lustral kullaniyorum cok faydasini gordum ve goruyorum. Insanlari yanlis yonlendirme bilader.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 22 Temmuz 2019; 10:49:14 >
  • Bilgilendirme için teşekkürler
  • İlaçlar herkeste aynı etkiyi/yan etkiyi göstermeyebilir. Senin sorunun nispeten basit olabilir ancak gerçek depresyonda olan kişiyi "spor yap, sosyalleş, çık dışarı dolaş her şey kafada bitiyor" demekle iyileştiremezsin zaten bu söylediklerini yapacak durumda değildir.

    Eğer doktorunuz kullanmanız gerektiğini düşünüyorsa ve ilaçta sıkıntı yaşamıyorsanız kullanın, buradaki kulaktan dolma laflara bakmayın. Eğer bir sıkıntı yaşarsanız bunu yine doktorunuza danışarak çözün, forumlardaki rastgele kişilerden doğru bilgi alamazsınız. Burası tıbbi tavsiye alabileceğiniz yer değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Proopiomelanocortin

    İlaçlar herkeste aynı etkiyi/yan etkiyi göstermeyebilir. Senin sorunun nispeten basit olabilir ancak gerçek depresyonda olan kişiyi "spor yap, sosyalleş, çık dışarı dolaş her şey kafada bitiyor" demekle iyileştiremezsin zaten bu söylediklerini yapacak durumda değildir.

    Eğer doktorunuz kullanmanız gerektiğini düşünüyorsa ve ilaçta sıkıntı yaşamıyorsanız kullanın, buradaki kulaktan dolma laflara bakmayın. Eğer bir sıkıntı yaşarsanız bunu yine doktorunuza danışarak çözün, forumlardaki rastgele kişilerden doğru bilgi alamazsınız. Burası tıbbi tavsiye alabileceğiniz yer değil.
    obsesif kompülsif bozukluk tanımlı hasta olarak kesinlikle katılıyorum.
  • Adam koskoca tıpı bitirmiş israil ilaç sektörü şu an ağlıyor.
  • 5 sene kadar antidepresan kullandım.bıraktığımda kafam süperdi.tamamiyle şikayetlerim bitmişti.sonrasında bi travma sonucu panik atak oldum ve lustral ile tanıştım.panik atağı çözse de yan etkileri çok oldu.kaç doktora gitti isem değiştirmedi dozu artırdı.ben de alayınıza girerim diyerek ilacı doz azaltarak bıraktım.bir ay kadar baş dönmeleri vb derken etkileri geçti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ONY86

    5 sene kadar antidepresan kullandım.bıraktığımda kafam süperdi.tamamiyle şikayetlerim bitmişti.sonrasında bi travma sonucu panik atak oldum ve lustral ile tanıştım.panik atağı çözse de yan etkileri çok oldu.kaç doktora gitti isem değiştirmedi dozu artırdı.ben de alayınıza girerim diyerek ilacı doz azaltarak bıraktım.bir ay kadar baş dönmeleri vb derken etkileri geçti.
    Bu videoları izlemeni öneririm.

    Bence bırakmakla iyi yapmışsın.
    https://www.youtube.com/channel/UC3v9waaAEqtbf1KtuJzFdsg/videos




  • 5 sene antidepresan kullandım kullanmadığım zamana göre çok daha iyiydim. Ayrıca kendi kafanıza göre bırakmaya çalışmanız da ayrı bi ironi.
  • 3 yıldır kullanmıyorum birden bıraktım haftada 1 gün içtim sonra birden kestim herşey kafada bitiyor keşke daha önce kullanmasaydım subaylık için umarım sorun olmaz
  • Kilo aldırdığı doğru mu beyler adı geçen ilacın?
  • Ne kadar cahilce bir yorum...

    Birincisi lustral vb ilaçlar bünyedeki etkisine ancak 1 ayda ulaşır ki siz daha önce bırakmışşınız...

    İkincisi lustral gerçekten yan etkisi en az olan antidepresan lardan biridir ve o dediğiniz gibi uyku ve zombi hali yapma ihtimali bence yoktur siz abartıyorsunuz ama hadi diyelim size yaptı... neden doktora tekrar gidip bu etkileri söyleyip ilacınızı değiştirmek yerine ilacı kafaya göre bıraktınız...

    Üçüncüsü, ikincinin nedenenini açıklayayım tam etki haline gelmeden bile ilacın faydasını gördünüz ve kafanıza göre tamam çözdüm olayı dediniz ve kafaya göre bıraktınız ve sonra esasında çözmediğiniz ve ilaç etkisinde rahat olduğunuzu göremeyip gelip buraya konu açtınız

    Dördüncüsü bu kadar cahil olmasanız doktorunuz verdiği tedavi iyi gitse bile ki sizde iyi gitmiş ama farkında değilsiniz antidepresan kullanımının doz ayarlamaları ile yaklaşık min 4 ay devam edilip sonraki dönemde hekim ayarlaması ile bırakılacağını bilirdiniz...

    Ve bunu yapsaydınız gelip böyle saçma sapan konular açmazdınız




  • Lustral 1 ay kullandim hicbir etkisi olmadi ne yan yetki ne diger belirtiler ulan bari yan yetki gorseydim hicbir boka yaramadi yani verdigim paraya üzüldüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 13 Ağustos 2019; 3:42:46 >
  • selectra kullandım gayet güzel ilaçtı tabi benim ihtiyacımı o karşılamaz ama nyse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.