|
konu silinebilir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 31 Temmuz 2025; 2:20:52 > |
|

1 Mobil
|
konu silinebilir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 31 Temmuz 2025; 2:20:52 > |
|
Dostlar bu yazılanların hepsi Yasemin'in ilgisini çekmek için yazılmış kurgu şeylerdir. Bu adamın tüm hayatı Yasemin'e adanmıştır. Atılan her bir adım söylenen, yazılan her bir söz onu geri kazanmak içindir.
Kendi halinde bırakınız. |
|
csb |
|
Yaseminle olsan tek yapman gereken katık döner siparişi vermek yemek derdi yok dışarıdaki kadınlar boğaz manzaralı restoran ister bir düşün bence
|
|
csb |
|
Yok be ne yasemini, geçen barışmak istedi ben istemedim. Barış istiyorsa şartlarımı yerine getirecek başka türlü zor. Bu konuda ciddiyim. Değer verebileceğim bir kız yok. Gerçek emeğe değer birisi yok. Derdim başka kız bulmak olsa kolay iş ama ben emeğe değer birisini istiyorum. Ben zamanımı çöp edecek kişilere artık harcamak istemiyorum kaliteli bir şey olmalı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 23 Temmuz 2025; 23:32:3 > |
|
Şimdi diyelim arabam oldu, param oldu, işim oldu. Abi dışarıda tonla kadın var yaşıtım ve bunların çoğu statüydü oydu buydu şuna buna bir şeye bakıyor kimisi tipe kimisi paraya vs. Sadık olmayacaksa ben neden zamanımı harcayayım? Ben neden taksicilik yapayım? Neden karnını doyurayım? Neden vaktimi harcayayım. Uzun zamandır bunu düşünüp duruyorum. Değecek birisi olsa ok. Sadık olsa, zor günümde yanımda olsa ok. Ancak öyle birisi yok işte. Statü, ünvan, para vs hepsi olsa bile yok abi yok. Aynı frekansı tutturabilecek birisi yok benimle. Şans versem bile nasıl sonuçlanacağını biliyorum. Benim yaptıklarımın kıymetini bilecek birisi gerekiyor. |
|
Yasemini sadece katık dönerciye götürdüğümü sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Ayrıca katık dönerciyi o isterdi ben istemedim pek ilk başlarda birkaç kez istedim sonrasında soğudum çok yağlı olduğundan. Yasemini kaç kere güzel restoranlara götürdüm. Çoğu deniz manzaralıydı. Balık yemeye kaç kere gittik. En son götürdüğüm yerde lounge mekandı. İşleri bozmasaydı onu gemide akşam yemeğine çıkaracaktım deniz seferi yapıp rezervasyonla. Valla ben bunları değecek birine yapmak istiyorum artık. Kıymetimi bilecek birisini istiyorum. Sadık birisini istiyorum. Öyle buluşmaya gittik ilk buluşmada restorana gidelim vs geç abi o işi. Yasemin akıllı olsaydı şu an başka seviyede olurdu zaten, tarihi binada düğün bile yapardım ben. Sevdiğim ve sadık olan bir kadın için yapmayacağım şey yoktur. Ancaaak buna değmesi lazım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 23 Temmuz 2025; 23:54:4 > |
|
Nerede castrollü döner varsa mideye indiriyordu bana da kilo aldırdı sonra vay efendim sen bana kilo aldırdın oluyordu. Yasemin gayet iyi yerlerde yemek falan yedi yani öyle yok beni burger kinge götürdün, oraya buraya götürdün demesi bile boş. Arada gidiyorduk burger kinge falan fakat sonradan ben yasemini gayet güzel yerlere götürüyordum. Özellikle hatay usulü seviyordu. Diyordum bu yağlı yeme bunu, bana diyordu bu kilo aldırmaz... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 23 Temmuz 2025; 23:51:58 > |
|
|
En fazla ölürdük, ailem cenazemi almaya gelirdi. Fakat daha uğraşamam kimseyle. Boş iş geliyor bana. Değecek birisiyse yine yaparım ama değecek olmalı. Değmeyen birine gram bir şey yapasım gelmiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 24 Temmuz 2025; 0:3:4 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 24 Temmuz 2025; 0:31:15 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
şuan istanbulda en iyi tavuk döneri maalesef suriyeliler yapıyor |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|