< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 8 Kasım 2019; 12:0:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 8 Kasım 2019; 12:0:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Her bayi 3-4 araç getirdiyse satılmıştır nolcak 83 milyonluk ülke de yaşıyoruz herkeste bizim gibi fakir değil ya
![]() |
Etraftaki Range Rover'lara bakıp ekonomik kriz yok diyen arkadaşlar kendilerine benim niye bir Range Rover'ım yok sorusunu sorduklarında gerçeklerin farkına varacaklarına inanıyorum.
![]() |
Enflasyon yüzde 8’e düştü dediğiniz için şu bilgiyi paylaşayım. Çokomelli konu görünce dayanamadım
![]() “ Bir sepetteki ürünler 100 liraya alınabilirken 120 ye çıktı; enflasyon %20.Bir sonraki yıl 132. Enflasyon %10. (120’nin %10’u 12). Fiyatlar artmaya devam ediyor, iki yılda sepet %32 pahalılaştı ama enflasyon %20’den %10’a düştü.” |
bunu sadece sıfır araç bayilerinden değil, trafik yoğunluğundan da anlayabilirsiniz. çok şaşırıyorum her geçen gün trafik daha çok yoğunlaşıyor. benzin artıyor, tüm zamlar artıyor ama trafik daha çok yoğunlaşıyor. acayip bi tezatlık var
|
zihniyet halen aynı ülkeyi istanbuldan ibaret gören avm dolu park edilcek yer bulamıyoruz bla bla bla kaç tane araç gelmiş bayiyede satılmış oldu elimde 2 araç var efendim araç kalmadı... Kimse fakir değil diyerek konu açmak..
|
80 milyonluk ülkedeki araba satışlarına bak. Orta ve alt kesim gittikçe fakirleşiyor. Orta ve üst sınıfın harcamalarını görüp ülkede kriz mi var diyip geziyorsunuz
|
''kimse fakir değil herkes hemen arabayı almaya başlamış enflasyon %8 e kadar geriledi zaten'' den sonrasını okumadım
|
biz eski arabanın bakımını bile yaptıramıyoruz,alan varsa başkasının parasından bizene
![]() |
buna gelir adaletsizliği diyoruz ; parası olmadığı için faturasını ödeyemenler de varken diğer tarafta arabaya 250 - 300 bini gözü kapalı gömebilenler de var...
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 8 Kasım 2019; 11:50:20 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 8 Kasım 2019; 12:8:24 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|