Yüzbaşı
05 Kasım 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 90 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhabalar bilgisayarımdan son 1 aydır çok sayıda mavi ekran hatası almaya başladım.İnternette gezerken, oyunu oyna tuşuna basarken , oyun oynarken , windows tuşuna basarken , bilgisayarı açarken pin girerken , format atarken yani anlayacağınız her türlü işlemde her anda mavi ekran hatası alıyorum. Her mavi ekranın hatasının kodu farklı. İşlemci hariç bütün parçaları başka pcde denedim hiç bir sıkıntı yok.Format attım bir çok kez. Anakartı garantiye yolladım yenisini verdiler ama sorun devam ediyor. İşlemciyi de servise göndereceğim en kısa sürede fakat göndermeden önce sizlerden de yardım istiyorum. Bir çok çeşit test yaptım ve ilginç olan şudur ki testlerin hiçbirinde mavi ekran almadım

Bilgisayarımın özellikleri

Asus GTX 1060 6 GB

RYZEN 5 3600

MSI B450 GAMING PLUS MAX

CRUCIAL 8GBx2 3200 MHZ

CORSAIR 256 GB SSD

CRUCIAL 256 GB SSD

CORSAIR VS550+50 PSU

komik   ve her şey tane tane özetlenmiş umarım aydınlatıcı olur bazı kesimler için

Herkese merhabalar, WoW a geri döneceğim fakat Rusya üzerinden yeni hesap açsam mı bilemedim. EU hesabımda dh(max) ,frost dk, mage vardı.Bunları feda edip yeni rus hesabı açsam mı ucuza yoksa EU hesabından devam mı etmeyeliyim fikirlerinizi bekliyorum.
Merhabalar herkese Predator oynayan var mıdır acaba forumda? Epic Games üzerinden satılıyor 99 TLlik premium versiyonu kupon ile 40 TLye geldi bence parasını hakediyor.Oyun Dead by daylighte benziyor.Crossplay mevcut fakat sadece pc için de ayrım yapabiliyorsunuz.Merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim.

Çok memnum kaldım fakat bazı geliştirilmeye açık yönleri var takım içi iletişim yönünde.

Oynamak isteyen olursa id: EnrA0
https://intercity2el.sahibinden.com

Araçlara bakınız nasıl tazedir eşi benzeri zor bulunur bu piyasada. En çok dikkat çekenleri Focus RS ve Evo 9 bence dünya üzerinde en temiz araçlar olabilir
Herkese merhaba arkadaşlar , Türk pro ligindeki SanJunipero takımımıza oyuncu aramaktayız, ilgilenenler özelden ulaşabilir.

Mevki farketmez antrenmanlara katılabilecek her oyuncuya kapımız açıktır...
Trafikte oldukça nadir görüyorum Suziki Switft(sport) RS, 208gti, Fiesta ST, Clio RS, Ibiza Cupra ve daha nicelerini
Aslında uygun sayılabilecek fiyata bulunuyorlar bazen. sürmesi eğlenceli ve cüzdan düşmanı değiller. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu araçlara bakış açınız nasıl?
Sıfır olarak güncel modellerden Clio getiriliyor diye biliyorum.

Ek olarak Honda S660 ı ülkemizde görmek isterdim
Yarın sabah 7 de Esenboğa havalimanında olacağım.Esenboğadan Yenimahalle semtine gitmem gerekiyor.Bülent Ecevit yüzme havuzuna veya civarındaki KYK yurtlarına gitmem gerekiyor.Nasıl gidebilirim?
Azıcık salladı
Tarih Saat Enlem(N) Boylam(E) Derinlik(km) MD ML Mw Yer Çözüm Niteliği
---------- -------- -------- ------- ---------- ------------ -------------- --------------
2019.05.25 15:13:35 40.5590 27.1275 15.4 -.- 4.3 -.- MARMARA DENIZI

http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst4.asp
Evet arkadaşlar kendi kendilerini ifşaladılar yaklaşık 20 Milyon TL ye ofis almışlar. Premium paralarımızı yiyorlar ofisin içi teknolojik alet dolmuş taşıyor paralarımızla hayatlarını yaşıyorlar. Premium kullanıcılara maaş zammı istiyoruz.

https://youtu.be/JDNNyNeCo-c
Hakkında
Forum İmzası:
yaw he he
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Otomobil
Honda
Mobil cihaz
Sony
Oyun Platformu
PC
Takım
Beşiktaş
LOL
Taric
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.825
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 9.717 (Bu ay: 126)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.190 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.