Selam ,2015 üzeri olmak koşulu ile alınacak en mantıklı, en sorunsuz premium marka model ne olabilir?
Sadece bmw mercedes ve audi arasından seçim yapılacak.
Km. Max 120 130 bin lerde olacak.
2 3 parça boyalı olabilir.
Ama kronigi az ,ve üzmeyen bas ağritmayan model ne olabilir?
Yakıt önemli değil bu arada.en önemlisi premium hissiyatını alabilmek.
Favorim 2015 2016 mercedes E180, ama çok mu boştur o yıllarda donanım olarak bilemiyorum.
En azından sürüş destek sistemi olsun isterim.
Selam annemin apartmanın da balkondan çektim bu fotoyu, olay şu orada kasap var ve tam 4 araçlık yeri işgal etmiş durumda, bir kamyonet çıkmış şu anda oraya da duba koymuş.
Arkadaki tum araçlar da kasaba ait.
apartmanda oturanlar yaşlı, yada araçları yok.
Ama ben kuruldum, kendi aracimi 2 3 sokak uzağa koyuyorum.bunun yüzünden.
Bunu kime nereye şikayet ederim ?

Selam; az önce trafikte bir motorcu tarafından taciz edildim; elimde sesli kamera kaydı var; el kol hareketleri-uzun uzun korna basmalar; tehditvari hareketler yaptı ;tam bir zibidiydi; uğraşmaya değmeyecek ciğeri beş para etmez, muhtemelen kompleksli bir zavallı.
ama elimde kayıt varken emniyete -trafiğe - savcılığa vs... şikayet etsem bir sonuç çıkar mı?
Selam ,aracimi yetkili servise götürürken, İstanbul otobaninda biraz yüklendim 190 - 200 km ile seyrederken ortalama yakıt 10 litrelere çıktı.
Normal mi ? Çok fazla yüksek surat yapmam aslında, genelde uzun yolda bile 130 140 larda seyrederim.
Ilk heves diyelim ama 190- 200 km hızlarda, her marka model de tüketim aşağı yukarı bu şekilde mi çıkar?
Araç honda civic 1.5 turbo, araçta tek ben vardım.
Selam düşük bütçe üzerinden düşünürsek;
yarı otomatik olarak en sorunsuz şanzıman hangi markanın acaba?
fiat ? pejo/citroen ? renault? mitsubishi? toyota ? honda ?
veya
yarı otomatik olarak ; olası arıza durumunda en kolay ve düşük maliyet ile onarılan marka hangileridir ?
fiat ? pejo/citroen ? renault? mitsubishi? toyota ? Honda?
Selam ,dün araç bakarken şöyle bir ilana denk geldim, araçta 994 bin hasar kaydı var ve yazana göre batarya değişimi yapılmış sadece, kaporta hasarsız.
Aracın satış fiyatı ise 899 bin TL.
Şimdi bu durumda aracın batarya değişimi gerekse ,karşımıza çıkacak meblağlar bu şekilde mi olacak?
Teslacilar 300 400 bin TL rakamlar telaffuz ederken, 1 milyon TL değişim bedeli nasıl olur ?
Bu tür bir konuda ülkemizde markalar ne durumda? Pek örnek olay yok.
Ama birde elektrikli torrres hatırlıyorum, onda da batarya da bir darbeden aracı perte ayrılmışlardi.
Bu da aslında, batarya değişimlerinin, 300 400 lere yapılması imkanının ,fazlaca iyimser olduğunu kanıtlıyor sanırım.
Yada komple değişim yerine belki bir kısmı değişiyor.
1271595187 ilan nosu.
|
[simage][/simage]
:::::DH MITSUBISHI TAKIMI::::: 2006 COLT INVITE- 2006 AVENSIS VVT-I-2012 FB7 CiViC |
Son Giriş: 25 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.130
İkinci El Bölümü Mesajları: 16
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 13.498)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.872 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 

13 Yanıt
0