Selam ,aracım için 620 bine anlaştık, ama alıcı 320 nakit , 300 ünü eminevimden hesabına yollayacaklar diyor.
Alım - satım bitmeden de para transferi yapılmıyor diyor.
Alıcı astsubay ama yine de acaba dedim .
Sistemde sıkıntı olur falan hiç bu şekilde araç alan satan oldu mu?
Selam
1. Seçenek corolla flame x benzin 0 km. 1320TL.
2. Corolla flame x 2022 6 -9000 km arası 2. El 1150 - 1200 TL arasi
3. Civic 1.5 turbo full. 2021 2022 son kasa 8000 - 15.000 km arası 1280 - 1350 TL arası.
4. 0 km. Nissan desgin ,1350 , 125 bin TL 0 faizle kredi.
5. Civic 1.5 turbo full.2020 bi önceki kasa 20-40 bin km. Arası 1100 - 1200 TL Arası.
Chr de baktım ama çok dar olduğu için 4 kişilik aileye uygun olmadığına karar verdim.
Lütfen en mantıklısı hangi seçenek olur yardımcı olun forumdaslar.
Nakit 1200 - 1240 TL bütçe oluşturabiliyorum.
Merak ettim forumda rekor kimde acaba?
Su bi kaç gündür, bayiler beni arayıp arayıp listenin 250 - 300 bin TL altını teklif ediyorlar ,ama ben biraz daha bayilerin burunları sürtülsün istiyorum.
Sizlerde durumlar neydi ne oldu ?
Selam hiç aklımda olmayan bir marka modeldi,geçende yakından görünce dikkatimi çekti.
Sonra 2. El fiyatlarına ve donanımına bakınca da oldukça cazip görünüyor. Şanzıman aisin üretimi. İç tasarımı gayet albenili.
Ama marka algısı düşük,sizce böyle bir riske değer mi ?
Ssangyong in komple iflası söz konusu olabilir mi ? Borç yapılandırma sürecinde diye biliyorum.
Selam; bu sınıra takılan araçlar halen satılabiliyor mu?
Yoksa galerici-yetkili bayilerde bu tarz araçlar da, stoklanmış olarak satışa sunulmayı mı bekliyor ?
Bu yasak 2024 Ocak'ta bitince araba daha da bollaşacak anlamına gelmez mi ?
Kaza izmir inciraltinda olmuş. Fotoğraflar izmir de cevirme den alintidir.
Alfa nasıl bu kadar dağılmış acaba ? Ben şaşırdım, 20 yillik polo, alfayi hasat etmiş

Selam; elektrikli araçlarda en büyük pazarlama stratejisi çevreye duyarlı-çevreyi kirletmeyen-ekonomik araçlar vs..vs.. tarzında.
Peki bunların bataryaları yarın öbür gün ekosisteme sıkıntı yaratmayacak mı ?
Bir diğer konu;
petrol kaynakları sınırlı vs..vs.. deniyor; peki bu bataryaların üretimi için kullanılan elementler-metaller vs. vs.. de sınırlı değil mi ? yoksa bunların üretimi için sınırsız kaynaklar mı var ?
Gerçekten gelecek tamamen elektrikli araçların mı olacak yoksa yine bir pazarlama stratejisi mi kurgulanıyor
Selam,max. 1200 e kadar , C segmenti sedan olarak radarima corollalar giriyor, aslında civic sport plus veya executive pluslar en çok beğendiğim, içime en çok sinen araçlar ama bulunduğum ilde yetkili servis yok, birde 1.5 vtec 182 beygir ile biraz kendi kendime gaza gelirim diye de korkuyorum.
Corolla ile ilgili de hem forumda hem farkli bir çok platform da sürekli yerme, eleştiri ile karşılaşıyorum. Açıkçası tasarım olarak benim beğendiğim bir araç, donanım olarak flame x güncel her türlü donanımı sunuyor, neden bu derece eleştiriliyor acaba ?
Kullananlar gerçekten memnun değil mi ?
Yada bana 2020 ve üzeri c - d segmenti sedan , HB max. 1200 e kadar tavsiyeniz nedir ?
CH-R bagaj hacmi nedir?
Selam; CH-R araştırıyorum; bagaj hacmi dışında her anlamda bana tatmin edici geliyor; ama bagaj konusu bir türlü açıklığa kavuşmadı; birisi benzinli olanlarda hacim 290 lt. Hybridler de ise 377 lt diyor;
birisi de yedek lastik olan bütün modeller de hacmi 290 LT. gösteriyor.
İlanlarda ki araç sahiplerine soruyorum hemen tüm modeller de zaten yedek lastik var.
Tamir kitli bir model yok..
ya bu aracı kullanıp; bagaj hacmi ile ilgili kesin bir yorum yapabilecek var mı ? birde arka koltuklar öne arkaya kayıyor mu ?
Yeni araç satış şekli
"ARAÇ FABRİKADAN ÇIKTIĞI GİBİ HATASIZ BOYASIZ ARTI OLARAK BASAMAK CAM FİLMİ SERAMİK PPF KAPLAMALARI MEVCUT ARACIN SATIŞI 4 AY SONRA VERİLEBİLİR O YÜZDEN UYGUN YAZILMIŞTIR ANLAŞMALI SATIŞ SÖZLEŞMESİ YAPILIP VERİLECEKTİR"
Kasko kime olacak ? Kaza hasar oluştu o iş nasılsın çözülecek?
İlan no: 1124080355
[simage][/simage]
:::::DH MITSUBISHI TAKIMI::::: 2006 COLT INVITE- 2006 AVENSIS VVT-I-2012 FB7 CiViC |

Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.068
İkinci El Bölümü Mesajları: 36
Konularının görüntülenme sayısı: 248.716 (Bu ay: 8.172)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.589 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası