Hürriyet gazetesi yazarının yazısı bilgilendirici olduğu için paylaşmak istedim. Tabi ki kullanım özellikleri tercihi belirleyen temel unsur ama yükselen maliyetler hepimizin alışkanlıklarını da ister istemez değiştiriyor.
Yunan Adaları Tatil ve Feribot Fırsatı
20:00-23:59 saatleri arasında geçerli olacak kampanyada kullanılacak kodlar: VOLVO ve METLIFE
Detaylar için;
https://www.hepsiburada.com/staticpage/559615715384239
edit: yeni müşteri şartı vs yok. Mobil uygulama üzerinden alışverişlerde geçerli.
Intersport %30 indirim
Spor giyim ürünlerinde sepette %30 indirim var.
futbol takımlarının yeni sezon formalarında da geçerli olması müthiş oldu.
www.intersport.com.tr
Merhaba arkadaşlar,
ikinci el piyasasının düşmeye başladığı bir dönem olmasına rağmen nerdeyse hiç kimsenin aramadığı bir süreç yaşıyorum. İlandaki ilk fiyattan bu yana yaklaşık 50 bin tl’lik indirim yaptım, muadillerinin içinde en uygun seçenek olmasına rağmen bu durumun yaşanması normal midir sizce?
sadece banka kredilerinin daraltılması ile bir piyasa bu kadar etkileniyorsa vay halimize gerçekten.
aracım 2019 model 3008 dizel otomatik, active life prime edition donanım. 34 bin km. Kırmızı renkte ve tramer vs yok. Kilometrenin de çoğu uzun yolda yapıldığı için yorgun bir araç değildir.
sizce olması gereken fiyatı nedir?
iyi forumlar herkese 🙋🏻♂️
Hepsiburada yeni üyeliğe 100/30₺
ShiftDeleteNet’in haberine göre TR fiyatı 1.4 milyon TL olarak belirlenmiş.
“Kaputun altına baktığımızda ise 1.3 (275 HP), 1.5 (130 HP ve 160 HP), 1.6 ve 2.0 (256 HP) şeklinde 4 farklı motor ve 6 ile 9 ileri otomatik olmak üzere 2 farklı şanzıman seçeneğine sahip olduğunu görüyoruz. Ayrıca 1.3 L hacimli motorun PHEV (plug-in hybrid) desteğiyle birlikte geldiğini ve bu sayede 2.0 L’lik modelden daha güçlü olduğunu belirtelim.
PHEV tipi elektrikli motorlar, 15.5 kW’lık bataryalar ile birlikte geliyor. Bu sayede aracı yalnızca elektrikli olarak da kullanabiliyorsunuz. Fakat tam dolu bir şekilde yalnızca şehir içi yetecek kadar, 60 kilometrelik bir menzil sunuyor. Ayrıca 7.5 kW şarj desteği ile 2.5 saatte 0’dan 100’e dolum gerçekleştirebiliyorsunuz.
Buna ek olarak, Tonale’nin teknolojik donanımlarına baktığımızda ise adaptif hız sabitleyici ve acil durum freni gibi özelliklere ek olarak opsiyonel olarak 2. seviye otonom sürüşü de pakete dahil edebilirsiniz. Ayrıca kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto gibi özellikleri de 10,25 inçlik multimedya ekranından kontrol edebilirsiniz. Baz modelinin ise fiyatının 1 milyon 399 bin TL olarak açıklandığını söyleyelim.”
Merhaba,
Konuyu özellikle gündemde tutmanızı ve böylelikle benim gibi insanların canının yanmasına engel olunmasına katkı verirseniz sevinirim.
Ağustos sonunda bir anda Samsung 55TU7100 model televizyonumuzun dörtte birlik kısmında ekran kararması meydana geldi. Ertesi gün gelen Samsung Yetkili Servis Elemanı televizyona hiç dokunmadan sadece uzaktan bakıp "panel arızası, kesinlikle değişmesi gerekiyor. Şimdi değiştirmezseniz yakında görüntü tamamen gider." dedi. Maliyetin ise 3750 TL olduğunu söyledi. Bir de zahmet edip geldikleri için 90 TL de servis ücretini alıp gittiler. İşin ilginci karanlık gölge şeklindeki bölge bir hafta sonra sağa doğru kaydı. Sonra tekrar ortaya yakın bölgede belirdi.
Cihazı 25 ay önce Hepsiburada.com'dan 4300 TL'ye satın almıştım. Garantisinin bitiminden sadece bir ay sonra bedelinin yaklaşık %85'i kadar tamir masrafı çıkarılması ve bu tutarda Samsung'un hiçbir iyi niyet indirimi uygulamadığını da belirteyim. Dayanıklı tüketim malı olarak aldığınız ürün garantisinin bitiminden sadece bir ay sonra bozuldu. "elektronik ürün her an arızalanabilir" diyip geçiştirebiliriz ama olay bundan sonra başlıyor.
Tabi ki o maliyeti ödemedik garantisi bitmiş bir ürün için. Sunny marka başka bir TV aldım, bugün servis kuruluma geldi. Kenarda duran Samsung'un nesinin olduğunu sorup merak ederek cihazı açtırdı. "panel arızası falan değil, sadece LED arızası var ürünün. Ortalama servis maliyeti 900-950 TL" diyince şok yaşadık haliyle.
Bugün Samsung müşteri hizmetleriyle tekrar iletişime geçtik ve şikayetimizi bildirdik. Bir sonuç çıkacağını sanmıyorum, çünkü internette bizimle nerdeyse aynı süreci birebir yaşayan birçok insanın şikayetlerini okuduk. Şimdi Tüketici Heyeti'ne başvurup alenen yapılan bu dolandırıcılığın hesabını soracağım.
Siz siz olun Samsung vs diye fazladan binlerce Lira vermeyin, ürünün arkasında durmadıkları gibi sonrasında bir de Yetkili Servisleri ile birlikte bizleri dolandırmaya çalışıyorlar.
Aşağıdaki görselde yer alan 21 firmaya BDDK tarafından tasfiye kararı verildiğini okudum az önce. Dileyen detaylarını araştırabilir.
geçmişte de forumdaki bir konuda bu tür firmalardan araç alınıp alınmaması durumu tartışılmıştı. Bu vesileyle bir kez daha dikkat edilmesini istedim.
resim yüklemede sorun oluyor sanırım. Haberin linkini aşağıya bırakıyorum. Firma isimleri orada mevcut.
Oran olarak gayet iyi bence. Detaylar aşağıda.
Meslek: Öğretim Üyesi
SARIKIRMIZI
|
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12.677
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.393
Konularının görüntülenme sayısı: 196.126 (Bu ay: 1.211)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.817 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar