Bildirim
FastPay 3 işleme 10 tl hediye
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
banada gelmiş güzel fırsat aynı zamanda haziran ayı içinde aynı şekilde %50 dijital kod olayı var oda bir fırsat kullanan arkadaşlara duyurulur -
eyvallah genel kampanya galiba. -
banada gelmişde 3 tane seçeğin işlemlşer diyor bu işlemleri seçip biyere bildiriyormuyuz yoksa işlemleri yapınca birdahaki ay 10 tl otomatik olarak hesabamı geçiyor nasıl oluyor bu iş -
3 defa istanbul karta 1 lira atın olay bitti :) -
Fast Pay Qr ını kullanarak para transferi nasıl yapılıyor bilen var mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sanırım öyle değil 3 farklı işleme veriyor. fatura, QR ödeme, şans ödeme vs vs hepsi ayrı olacak şekilde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Farklı farklı işlem diye belirtmemiş hocam bu işlemleri kullanarak demişquote:
Orijinalden alıntı: kepazeadam
Sanırım öyle değil 3 farklı işleme veriyor. fatura, QR ödeme, şans ödeme vs vs hepsi ayrı olacak şekilde -
Önceden dijital kod alanlar da dahil mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır aynı kampanyayı uzatıp duruyorlar, max 15 iade veriyor. -
Detaylarda son cümlesi açıklıyor işlemleri sıralayıp seçeceğin üç işleme yazıyor
eft ile para yükledim akbil doldurdum fatura ödedim , kalan parayı geri banka hesabıma yükledim -
Teşekkürler.
sen öyle yap bakalım ne olucakquote:
Orijinalden alıntı: alfonso92
Farklı farklı işlem diye belirtmemiş hocam bu işlemleri kullanarak demiş
Alıntıları Göster -
Sadece QR ile işlememi veriyor
Yeminle almadan veren bi fast pay gördüm
A101 istanbulkart migros 10 tl almıştım bi 10 da burdan alayım bari :)
3 işlem derken o zaman para yatırmak, para çekmek ve fatura ödemek/istanbul kart yükleme yapmak yetecektir değil mi? -
- Para transferi
- Fatura ödeme
- Şans oyunu ödemesi
- Ulaşım kartı yükleme
- Digital kod satın alma
- QR ile ödeme
Bunlar arasından üçünü yaparsanız 10 lira iade alabileceksiniz.
Fastpay para yükleyen dikkat etsin.250 TL yükleme yaptım fakat fastpay hesabıma geçmedi.Bankaya harcama itirazında bulundum.Ayrıca Denizbank'ı da e şikayet kısmından BDDK ya şikayet ettim.Param hesabıma ödeme yaptığım banka tarafından hesabıma yüklendi. -
bende yok, bildirimlerde de yok, anasayfada kampanyalarda da
düzeltme: tamam buldum , acaba hesabımdan fastpaya para yollasam ve benim adıma başka bir hesaba para yollasam kabul olurmu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 15 Haziran 2020; 15:8:44 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
yakarım fespeyi? 10 liramı ver ülen festmisin nesin FP?
![]() adam 100 tl.yi feste kaptıtınca farzet aidat ödedim saymış ama biz 10 tl.yi 3 ayrı işlem yaptık yorulduk söz verdi 7 temmuza kadar fpye yatıracaktı o 10 liracığı o denize yedirtmeyiz ne aidatı biz zaten aidat ödemeyi sevmeyen teşkilattaniz fetpey deniz yemeyen d.muz ![]() |
Ağa sen bankaya paranı bırakacak kadar zengin misin ?
Edevlete gir Bankacılık hakem heyetine yaz ve ya şurdan yaz https://www.tbb.org.tr/tr/finansal-tuketici/musteri-sikayetleri-hakem-heyeti/basvuru-formu/304 100tl yi bankaya bırakacağıma, buradan birisi senin için tüm evrakları doldurur.. para gelince o elemana parayı hediye edersin. Ben olacam . bankayı evire çevire alırım o parayı.. Aklını başına al.. bankaya paranı kaptırma.. Hangi banka kartı ile ödeme yaptın ? |
ilk hafta bitmediki bu neyin acelesi fastpay şuana kadar hiçbir kampanyanın üzerine yatmadı, paycell ile karıştırdınız sanırım
|
Yeminle almadan veren bi fast pay gördüm
A101 istanbulkart migros 10 tl almıştım bi 10 da burdan alayım bari :) |
sen öyle yap bakalım ne olucak
|
- Para transferi
- Fatura ödeme - Şans oyunu ödemesi - Ulaşım kartı yükleme - Digital kod satın alma - QR ile ödeme Bunlar arasından üçünü yaparsanız 10 lira iade alabileceksiniz. |
FP yarin yatirmazsa, ortalık karışır.
|
Takip eden ayin ilk haftasi 10tl yatacak yaziyor. Bugun daha ayin ilk gunu. Bekleyin gelir
|
Benzer içerikler
- lcw adım at kazan nedir
- koşu bandı minderi işe yarıyor mu
- spotify 3 ay ücretsiz
- bargello 561 orjinali
- samsung members amazon prime
- hepsiburada kaça satıldı
- letgo güvenli ödeme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X