Şimdi Ara

FastPay 3 işleme 10 tl hediye (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
21
Favori
17.848
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A101 e gittim QR ödeme varmı dedim yohh dedi bir yere daha gittim yohh dedi bende vazgeçtim bu işten sorun şu ki Migros yok yakınımda A101 tek şans iki iade için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    Hocam ben gittiğimde de yok dediler.Biraz ısrar edince başka bir personeli çağırdılar.Kasaya bir usb alıcı taktılar.Sonra kodu söyledim.Ödeme direk gerçekleşiyor.

• Hadi'den ödeme alabilen var mı. 2 hafta oldu hala gelen giden yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom-karınca

Hadi'den ödeme alabilen var mı. 2 hafta oldu hala gelen giden yok.
    ben Eylül 2019 dan beri alamadım boşuna bekleme bence...
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar İstanbulkart'a yükleme yaptım ancak şuan İstanbulda değilim haliyle kartı makineden yükletemedim ama para düştü tabi.

Sizce bu durumda kampanyaya sayılmış mıdır?

Kardeşimin telefonundan fastpay açıp İstanbulkart a yükleme yaptım. 10 TL iade vermesi gerekiyordu ilk yükleme olduğu için ona da iade gelmedi 2 gündür. Bende aynı gün kartı makineden okuttuğum için direk gelmişti sanırım. Bundan dolayı kartı makineye okutmayınca kampanya sayılmıyor mu acaba diye şüphelendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruvale

Arkadaşlar İstanbulkart'a yükleme yaptım ancak şuan İstanbulda değilim haliyle kartı makineden yükletemedim ama para düştü tabi.

Sizce bu durumda kampanyaya sayılmış mıdır?

Kardeşimin telefonundan fastpay açıp İstanbulkart a yükleme yaptım. 10 TL iade vermesi gerekiyordu ilk yükleme olduğu için ona da iade gelmedi 2 gündür. Bende aynı gün kartı makineden okuttuğum için direk gelmişti sanırım. Bundan dolayı kartı makineye okutmayınca kampanya sayılmıyor mu acaba diye şüphelendim.
    1 hafta içinde geliyor, 3. gün de geldiği oluyor 5. gün de.
  • Çok para aldım istanbul kart ve elektrik iadesinden o kampanyalar artık yok

• 3 işlem 10 tl iade alan oldumu ne zaman gelir

• Bagersirat kullanıcısına yanıt
    Kampanya bittikten sonra 1 hafta içerisinde.

• kepazeadam K kullanıcısına yanıt
    Şans oyunu ödemesi ile dijital kod ödemesi birleşik olabilir. Virgül ile değil de "veya" ile ayırmışlar. İkisini aynı anda yapanlarda sorun olabilir. Kelime oyunlarına dikkat.

• Bugün akşam üstü A101 e uğrayıp alışveriş yaptım kasiyer post cihazından QR ödeme açtı telefonun ekranındaki qr kodu okutmaya çalıştık olmadı 6 haneli kodu söyledim onu girdi o da olmadı. Başka karttan halledip çıktım. Nedir bunun hikmeti çok zor bir işlem mi kasiyerler yapamıyor.

• Arkadaslar fastpay kodu soyleyin yeterli iade geliyor qr kod a gerek yok

• Olmayabilir. Geçen seneki kampanyalarda kendi adına para gönderenlere olmuyordu diye hatırlıyorum.

Cep numarasına para gönder deyip farklı bir telefon numarasına 10 TL attıktan sonra gelen kodla atm'den 8 tuşuna basıp parayı çekersen olur diye düşünüyorum. Diğer telefonun fastpay üyesi olmasına gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0404A10AF -- 20 Haziran 2020; 11:7:2 >
  • Fastpay e 25 lira banka kartı ile (ödeme ile) yükleme yaptim.
    25 lira migros Qr ödemesi yaptim.(10 iade aldım)
    İade 10 lirayi hesaba gönderdim.
    Tekrar banka kartı ile yükleme yapıp bir tane de elektrik faturası ödedim.

Sizce bunlar yeterli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 20 Haziran 2020; 12:46:31 >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    8 gün oldu hala yüklenmedi hocam İstanbul Kart iadesi şikayet yazdım bekliyorum bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-822C7A5A4 -- 20 Haziran 2020; 12:44:49 >
  • BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    evet fakat fastpay'de kullandığın kişi ile parayı gönderdiğin kişi aynıysa sıkıntı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0404A10AF -- 20 Haziran 2020; 14:13:9 >
  • Fatura ödeme yerine kredi kart borç ödeme geçerli olur mu sizce? Ödeyecek fatura yok çünkü ay sonuna kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 22 Haziran 2020; 15:1:57 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.