Şimdi Ara

FastPay 3 işleme 10 tl hediye (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
21
Favori
17.848
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A101 kampanyası ile birleşiyor mu ? Ulaşım kartına tl yükledim. Kredi kartı ödemesi yaptım. A101 den de QR ile alışveriş yapınca 20 tl iade mi olacak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • strat41 S kullanıcısına yanıt
    yer yok diyor hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ExterminaTR kullanıcısına yanıt
    kredi kartı ödemesi, şartlar da yok ki

• Kaç A101'e gittiysem QR kod ile ödeme yapmayı bilen yok. Migros kampanyalarında olduğu gibi kasiyere tarif edebileceğimiz bir yöntem yok mu arkadaşlar? QR yerine kod ile ödeme yapmaya çalışıyorlar, QR kampanlarında kodla ödeme geçerli değildir herhalde?

• Sanrupid kullanıcısına yanıt
    Aynı şey değil mi hocam.mesela migrosta da 6 haneli kodu söyledim ödemede anında 10 tl geldi. İster kodu ekrana tut, ister kasiyer söyle.

• tbskvk55 T kullanıcısına yanıt
    Denendi ise aynı şeydir dediğiniz gibi. Ben konu hakkında bilgi sahibi olmadığım için yorum yapamıyorum.

• Sanrupid kullanıcısına yanıt
    Geçerli a101 de qr okutamadım. Kod girildi anında iade geldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet hocam öyleymiş. Enpara hesabıma para transferi yaptım bende geri. A101 den de alışveriş yapınca iki kampanya birleşip 20 tl iade oluyor mu acaba bilen yok sanırım.

• uysal1001 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kampanyada bir sonraki ay gelmiyor mu geri ödeme?

• Fatura ödemesini illa fast pay hesabımızdaki nakit paradan mı yapmamız gerekiyor??? Ben kredi kartımı tanıtarak yaptım. Detaylarda Fatura ödemesi olarak gözüküyor inş sorun çıkarmazlar.
  • WinKy kullanıcısına yanıt
    olur sıkıntı yok diğer kampanyalardan bu şeklide yararlandım.
  • A101 steam ve migros anında geliyor. 3 işlem iadesi ay sonu gelir diye düşünüyorum.

• uysal1001 kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederim Kasiyerlere de söyleyeyim de bilgi paylaştıkça çoğalsın.

• Şans oyunu ödemesi yaparken. Bu kullanıcı şans oyunu ödemesi yapamaz diye uyarı alıyorum nedenini bilen varmı? Bu durumla karşılaşan.

• sinless34 kullanıcısına yanıt
    borsa vs dolandırıcılık işlerine karışıp hakkınızda işlem kısıtlaması olmusmuydu daha önce

• Hayır. Diğer tüm bankalarımdan çatır çatır şans oyunu ödemesi yapabiliyorum. Herhangi bir kısıtlamamda bulunmuyor.

Düzeltme: Nedeni Denizbank ta bir hesabım bulunmadığı için bu işlemi gerçekleştiremiyormuşum :) Komik cidden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinless34 -- 18 Haziran 2020; 17:52:48 >
  • Uzun süredir fastpay kullanmıyordum. Hesapları iptal ettirmiştim. Tekrar açtım 3 hesabımı da. A101 burada geçerli değildi. Tüm türkiye'de olmuş artık. A101'e gittim. Kasiyer telefonu pos cihazının üstüne koyup, sizde olmuyor dedi. NFC özelliği olan telefon zannetti(kart zannetti yani). Kasiyeri bunun o olmadığına ikna edemedim. İnternetten mağaza talep formunu doldurup, kasiyerlere bilgi verilmesini istedim. Aynı gün içerisinde bölge sorumlusu aradı ve mağazaya bilgi vereceğini söyledi. Mağazaya gittim. Aynı kişi bizi şikayet etmişsiniz deyip, tekrar diğer telefonlarıda posun üstüne koyup sizde olmuyor dedi. Bölge sorumlusunu aramasını istedim. Mağaza yöneticisini çağırdı. Allah'tan mağaza yöneticisi konu hakkında bilgiliydi de kasiyere fastpay böyle kullanılmıyor ki dedi. İşlemi 3 telefondan da tamladım ve 30 lirayı kaptım. Daha sonra dijital kod kampanyasından da yararlandım ve toplam 90 liralık cüzdan kodu alıp 70'e sattım. Birde hesaplardaki parayı tek hesapta topladım ve tüm hesaplara para gönderme yaptım. Böylece bedavadan iyi para kazandım. Sadece a101 sıkıntılı oldu belkide değmezdi ama iş inada binmişti.

• Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.