|
KİRACI HERHANGİ BİR VERGİ VERİR Mİ
|
Şuan en uygun konut kredi veren hangi banka
|
PEUGEOT 3008 NASILDIR 4 KİŞİLİK AİLE İÇİN
kullanan bilen arkadaşlardan bilgi istiyorum. fotoğraflara bkaıyorum sanki clio gibi küçük bişeye benziyor. lastiğine bakıyorum 17 inc yazıyor. sitelerdede suv kategorisinde. ve satarken satılabilen bi araçmıdır. 700 bine kadar çıkabiliyorum araç alacağım zaman krediyle falan. ve boludan düzceden çok uzaklarada gidemem. yok alabileceğim bu fiyatlarda düzgün suv
evli ve 2 çocuk var. km 200 altında olması lazım. ve manuel vites tercihim çünkü otomatikte şanzımanı japon arabaları sorunsuz diye biliyorum. 2018 den beri araç kullanıyorum.
chevrolet captiva yorum istiyorum
arkadaşlar 700 bine kadar düşük km suv arıyorum hep karşıma captiva çıkıyor. ama motor 2000 oldupu için alsammı almasammı muallaktayım. ben ayda 500 km anca yaparım şehir içi. kullananlar varsa yorum yapabilirmi acaba.
bankalar taşıt kredisi çıkarırmı
3 ay sonra biraz borçtan kurtulacağım için araç almayı düşünüyorum 250 bin tl kredi çekecem acaba bankalar verirmi çekenler varmı
Çocuk saati imei düşerse ne zaman kapanır yardım
|
oto teypten ses ince gelmesi
oto teypte önceden böyle bişey olmuyordu ama artık böyle olmaya başladı. teknik bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
Mecool km7 kumandası tv yi kumanda ediyor
|
Meslek: infaz ve koruma memuru( namı diğer gardiyan)
Son Giriş: 14 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.590
İkinci El Bölümü Mesajları: 447
Konularının görüntülenme sayısı: 213.197 (Bu ay: 4.477)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.458 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar