arkadaşlar olduğum bilgisayardan alt yazı sitelerine giremiyorum ve got bölümlerinin dediğim bölümlerinin altyazıları lazım. rate değer 23.976 gibi bi şey. acil indirip özele yazarsa mail adresimi vercem. oraya yollamasını rice edecem
Apple - iPhone - iPad
|
arkadaşlar geçenlerde apple watch 8 aldım orjinal. aynı zamanda replika akıllı saatlerde satıyorum. amoled ekranlı hk9 pro, hk8 promax, js10 promax, js9 ultra falan saatler var hızı hemen hemen orjnal saat gibi. görüntülerde birebir. aranızda olumlu olumsuz tecrübe olanlar varmı. bu konu anakonu olursa tüm bilgileri burda paylaşabiliriz. ana konu olursa tüm modelleri ben burda ilk sayfada paylaşırım. orjinal alamayanlar için faydalı olabilir. bu resimler elimdeki orjinal benzerlerinden bazıları amoled ekran olanlar. kasa rengi değişebiliyor aynı modelde gümüş ve siyah kasa seçenekleride oluyor.

VANDAKİ AŞİRET DÜĞÜNÜ
adamlar ne konuştuğunu bilmiyor para bunlarda. 6 milyon tllik para toplanmış. adamın biri şöyle diyor;'' hollandadan, belçikadan, türkiyenin heryerinden insanlar geliyor'' bu ülkeleri şehir zannederek kullandı ifadesini. asıl parara konuşmayı bilmeyenlerde. illa evlencekseniz aşiretten birini bulun.
apple pay kullanılıyormu
ben iphone a uzun süre sonra geçiş yaptım. bazı gelişmeleri araştırıyorum. sitesine falan baktım. bu konuda tam bir bilgi sahibi olan varmı. androiddeki gibi telefonu yaklaştırdığımızda temassız ödeme yapılabilirmi.
iphone 14 pro ve apple watch seri uyumu yardım
arkadaşlar bugün ani bir kararla iphone 14 pro aldım. ama saat konusunda araştırma fazla yapmamıştım. apple watch saatlerde destek işi nasıl oluyor. her apple watch saati her iphone çalışırmı ve kısıtlama olursa hangi özellikleri kısıtlanır. benim an çok kullandığım özellik bildirim özelliği. seçtiğim uygulamalardan mesaj geldiğinde saatte görebilirmiyim her apple watch saatlerde? bahsettiğim uygulamalar ise letgo, messenger, dolap, gardrops vs..
Not: watch 8 series alabilirim. bunda messenger, letgo gibi uygulamalara mesaj geldiğinde siri ile cevap verebilirmiyim.
mecool km7 telegram açma sorunu
|
Aliexpresten android box tavsiye lütfen
|
Lenovo açmadan güncellemeler silinir mi
|
hesabıma uzun süredir güvenlik kısıtlaması yüzünden giremiyorum. önceki kredi kartı bilgilerimi falan istiyor ama hatırlamıyorum iptal ettim çünkü. ulaşabileceğim biri armı acaba bildiğiniz hotmailden
Meslek: infaz ve koruma memuru( namı diğer gardiyan)

Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.505
İkinci El Bölümü Mesajları: 430
Konularının görüntülenme sayısı: 164.162 (Bu ay: 1.760)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.131 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar