< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
YKB'ye 5'er lira verelim kampanyayı kaldırsın
|
|
|
Garanti Bebevea ya bak ta utan vadö |
|
Konudan bağımsız olarak yazıyorum. (Bilgi sahibiyseniz bile diğer üyeler istifade etmiş olurlar.) Kart puanlarınızı CarrefourSA, Migros, Metro Market gibi kurumsal marketlerde kullanabiliyorsunuz. Kullanırken kasiyere iletirseniz pos cihazından puanı sorgulama yapar, tamamını oradan geçer devamında kalanı da farklı karttan veya nakit ödeme yapabiliyorsunuz. Bildiğim ve uyguladığım bu üç market var şuan. Açıkçası puan kullanımı için en güzel yöntem biriken puanları marketlerde kullanmak. Kullanıma açık olan başka marketler varsa ve bu işlemleri yapanlar yazarsa bilgi edinmiş oluruz. İyi forumlar... |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangela61 -- 5 Ocak 2021; 0:44:44 > |
|
100 lira üzeri alışveriş yapacak olsam, sektöre göre bunun gibi %2 veren kampanya yerine %8-10 veren kart kampanyalarından faydalanırım. 100 lira altı işlem yapacak olsam, yine az ama en azından işlem başı 5 lira yerine 10 lira, aylık en fazla 100 lira puan veren, %3lük axess kampanyasından faydalanırım. Kurcalamadım ama daha fazla veren kart da olabilir. Yine buna da şükür, toplam 1000 liralık alışveriş sonrası her 100TL üstüne %2 dememiş. Yine de konu sahibine emek için teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outofnick -- 5 Ocak 2021; 0:44:45 > |
|
|
|