Teğmen
14 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 154 (Bu ay: 0)
Gönderileri
2023 yılı Yeniden Değerleme Oranı %58,46 olmuştur.
Böylece önümüzdeki yıl; -Yurtdışından şahsi kullanım için getirilen cep telefonlarında harç tutarı 20.000 liradan 31.692 liraya -
Bir otomobil için araç muayene ücreti 1.149,60 liradan 1.821,66 liraya -
En düşük radar cezası 951 liradan 1.506,95 liraya yükselecektir.
https://twitter.com/ozanbingoll/status/1720338422961680522
Selamlar herkese 23 Model Fabia'ya ya kışlık lastik lazım da şimdiden alayım diyorum.
Şuanda üzerinde yazlık
195 55 R16 var
kışlık olarakta Continental Winter Contact TS870 te karar kıldım ancak 205 55 R16 ya göre benim ebat lastik başına 1000 lira fark ediyor.
Sorum 195 55 R16 yerine 205 55 R16 taksam sürtme , sorun vb yaşar mıyım bilgisi olan var mı acaba?

Bayileri gezdiğim de bazıları sorun olabileceğini bazıları ise bu ebatı başka modeller de taktılarını ancak bu tarz Küçük bir binekte denemediklerini söylediler
Selamlar Xiaomi 11T telefonuma eskiden hiç sorun olmadan APK yükleyebilirken nedense artık yükleyemiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz Acaba? İnternette arama yaptığım da Chrome OS PC falan çıkıyor telefonda bu sorunu yaşayan çözen bulamadım bir türlü. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. APK yükleme sorunu
Merhabalar vodafone da sana özel kısmında bu tarife çıkıyor bilgisi olan kullanan var mıdır?
Otogaz (LPG) fiyatlarına bir zam daha geliyor.

Bu gece yarısından itibaren otogaz fiyatlarında 48 kuruş artış bekleniyor.

Otogaza en son 20 Ekim'de 22 kuruş zam yapılmıştı.

İstanbul'da 6,10-6,18 liradan satılan otogaz fiyatı zam sonrasında 6,58-6,66 liraya yükselecek. Ankara'da 6,73, İzmir'de 6,52 liraya çıkacak.

https://www.memurlar.net/haber/998422/otogaza-48-kurusluk-buyuk-zam-geliyor.html
Merhabalar bugün vodafone a geçiş yaptım. Paket yükleme ekranında böyle bir şey denk geldi tam ihtiyacıma göre ancak daha önce kullanan var mıdır? 3 ayda herhangi bir ekstra ücret falan istiyorlar mı? Süper Kolay Paket
Merhabalar hep merak ettiğim bir konudur buzda yapılan kazalar da nasıl bir süreç izleniyor, yani çarpanda çok suçlu değil gibi çarpılan da. Tutanak falan tutuluyor mu yoksa herkes kendi masrafını kendi mi yaptırıyor.

Bir iki tane örnek video bırakayım.
https://www.youtube.com/watch?v=wyR8a7djfmo&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=bF7gFjqAf4Y&feature=youtu.be
GNÇ full paketleri alımı için bugün son tarih gözüküyor sizce yeni paketler mi çıkar yoksa süre uzatılır mı?
GNÇ PAKETLERİ HAKKINDA SORU
Merhaba arkadaşlar IMDB de 8.4 puan almış Top 250 de 72.sırada olan bu filmin izleyen var mı acaba ?
Filmi izlemeyi düşünüyorum da IMDB de 149 dakika gözüküyor,bende bi sürümü var 4 saat 53 dk,bazı yerler de ise 3 saat 28 dklık versiyonu var hangisini izlemeliyim sizce+149 dk lık olanı da hiç bir yerde bulamadım bilgisi olan var mıdır acaba ?
İkinci dünya savaşını anlatan yığınca film,dizi var.Yok Almanya nın gözünden yok Abd nin gözünden merak ettiğim İtalyanların böyle bir filmi var mı ?
Aslında tam olarak sormak istediğim Benito Mussolini yi Kara Gömleklileri anlatan bir yapım. Tarafsız diyeceğim ama öyle bir şey imkansız mümkünse İtalyanların gözünden olursa daha iyi olur.
Film önerilerinizi bekliyorum.Belgeselden ziyade film olursa çok daha iyi olur.

Not:Faşizme karşı sempatim falan olduğundan değil sadece o dönemleri izlemek hoşuma gidiyor.
Hakkında
İlgi Alanları: GALATASARAY
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
skoda
Otomobil
hyundai
Operatör
Turkcell
Takım
Galatasaray
TV
TV
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.004
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 85.236 (Bu ay: 563)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 812 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.