Şimdi Ara

INGBANK DAVET KODU İLE HESAP AÇANLARA 2.000 TL + 1.000 TL NAKİT

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
48
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

✓ Görüntülü görüşme üzerinden ING Bank hesabı açarak yukarıdaki davet kodumu müşteri temsilcisine söyleyen kişiye bana gelecek olan 2.000 TL'nin 1.0000 TL'sini iade ediyorum. (Özel mesaj yoluyla benimle iletişime geçebilir.)
    ✓ Bana 2.000 TL gelmesi için hesap açarak müşteri olan kişinin Turuncu Hesap açıp aralıksız 3 ay boyunca Turuncu Hesap'ına tek seferde 17.500 TL ve üzeri para gönderimi gerçekleştirmesi veya 50.000 TL ve üzeri ihtiyaç kredisi kullanması ya da emekli maaşını ING'ye taşıması gerekmektedir.
    ✓ Yukarıdaki şartlardan birini gerçekleştirirse kendisine ve bana 2.000 TL nakit gelecektir. Bana gelen 2.000 TL'nin 1.000 TL'sini de davet kodumu kullanan kişiye iade edeceğim. Bu şekilde toplamda 3.000 TL kazanacaktır.
    ✓ Yukarıdaki durumdan bağımsız olarak ilk defa ING Kredi Kartı’na başvuranlar ve kartını dijital kredi kartı olarak alanlar, ömür boyu ücretsiz kartın keyfini çıkarırken hoş geldin hediyesi olarak yıl sonuna kadar yaptıkları harcamalardan her ay %5 iade ya da 25.000 TL’ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans hediyelerinden birinden faydalanabiliyor.
    ✓ Yüksek oranlı hoş geldin faiz oranından faydalanabilecektir.
    ✓ Turuncu ekstra banka kartına başvurarak 2, 3 ayda bir kişiye özel olarak gelen %50, %25 kampanyasından faydalanabilecektir.

Güncel Davet Kodu ING967855

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Güncel Davet Kodu ING967855

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.