Yüzbaşı
Tarihinde Katıldı

Toplam: 362 (Bu ay: 33)
Arkadaşlar herkese merhaba,
Türknet %40 lık zamamından sonra, Türkneti değiştirmek farz oldu sayılır (malum devir ekonomi devri)
Uzun zamandır İSS (İnternet Servis Sağlayıcı) arayışındayım.
Forumda biri açar diye bekledim ama baktım açan yok ben açayım dedim.
Güncel olarak bildiğim denk geldiğim tüm İSS leri kendimce kategorize ettim.
Cazip fiyatlı olup, listede olmayan varsa iletirseniz eklerim.
Eksiklerim olabilir düzeltirseniz konuyu aktif tutacağım için revize ederim.

Comnet'e referansım ile üye olana 25 TL ödeme yaparım.
Hemde ikimiz de 1 ay bedava kullanırız. Ödeme ekranında gireceğiniz kod :CMT987ERE
Comneti tercih etme nedenim;
- Peşin ödeme yaparak 12 aya kadar fiyatı sabitleyebiliyorsunuz. Ne kadar zam gelecek kaygısından kurtuluyorsunuz.
- %30 engelli indirimi.
- Modem kira ücreti yok.
Herkese merhaba.
Hukukçu arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Gelen mesajları sonraki mesajlarımda ileteceğim karışmaması için.
Başımdan geçen üzücü olayı kısaca anlatayım.
Agustos 2020 de 20/30 km ile giderken bi anda bir kız çocuğuna çarptım. 16/17 yaşında.
Ufak bir çarpma olsada kız yere düştü. Ambulans felan çağılmak istendi. Kız ben iyiyim kendimdeyim.
Kalkacağım denildi ama ailesini aradılar. Ambulans geldi. kızı götürdüler.
Ama kızın burnu bile kanamadı. biraz bacağı yüzüldü v.s
Hastanade sonuçlarda kırık çıkık v.s çıkmadı. İçleri rahat etsin diye başka bir hastaneye daha götürdük. Yine bi problem çıkmadı.
Ben karakolda ifade verdim. Davacı olmadılar.
aradan zaman geçti. malum pandemi dönemi. Çocuğun annesi aradı. Kızımı hastaneye götüreceğim gelin diye.
Bizde taksi yolladık evine geldi baktı kızda yine bişey yok.
Sonra ailesi bize gelip sormuyorsunuz diye sitem eder oldu. Kırılan telefonunu istedi.
Çocuğun eski model yıpranmış bir HTC marka telefonu kırılmış olmasına rağmen benden İphone 7 plus talep ettiler.
Velhasıl..
bunlar dava açtı. önce Arabulucu geldi. Ben sırasıyla 500/1000 ve son olarak 1500 TL ödeyebileceğimi teklif ettim. Onlar ise İphone 7 plus. Dershane parası. Hastane masrafları. Taksi ücretleri. Bu gibi bir sürü sey istediler arabulucunun yanında. Bir uzlaşmaya varamadık. Arabulucu tutanak ile bildirdi.
Şimdi bana bu sms geldi.
Ne yapmalıyım ? Bu sms ne anlama geliyor ?
Herhangi bir ceza alır mıyım ? bugüne kadar tek vukuatım yok. Bu tür aç gözlü insanlar yüzünden başım ağrıdı. Sizce ne yapmalıyım ?
Lütfen yol gösterin.
Onto TV netflix sağa kaydırma sorunu.
|
|
|
Aboneligim yenilenmedi ama yayın akışı devam ediyor.
|
|
Mi5 ve Redmi Note 7 için en uygun adaptör ve kablo
|
Fazla kredi karti alamıyorum? Neden olabilir?
|
Meslek: Accountant
İlgi Alanları: Bilişim, E-Ticaret, Borsa, Reverse Engineering, Yazılım, Web Security, Software, Algoritma, Cracking, Sıcak Fırsat Avcısı, Rock Dinleyicisi
Dükkanımdaki ürünlere bakabilirsiniz. Referanslarım mevcuttur. Sorunsuz onlarca işlem... |
Ben sevgiye değil, Nefrete inanırım... Çünkü nefretin sahtesi olmaz. |

Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.554
İkinci El Bölümü Mesajları: 294
Konularının görüntülenme sayısı: 363.711 (Bu ay: 24.945)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.392 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar