VegGieg markasına ait CAT8 Ethernet kablosunu satın almayı düşünüyorum. Bu ürünün gerçekten CAT8 standartlarına uygun olup olmadığını, kalite ve performans açısından beklentileri karşılayıp karşılamadığını merak ediyorum. Ürünü daha önce satın alıp kullananların memnuniyet düzeyleri ve tavsiyeleri benim için önemli.
CAT8 kablonun gerekliliği veya gereksizliği konusuna girmeden, yalnızca VegGieg markası özelinde bilgi verebilecek kullanıcıların yorumlarını rica ediyorum. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kart Temizliği
PC anakart gibi kartlarda, kontak spreymi yoksa izopropil alkolmü daha etkilidir? Tabii ki karta herhangi bir zarar vermemesi kaydıyla.
TurkNet'in verdiği modemolan ZTE H3601P in firmware'ini yedekleyip biri bana atabilir mi acaba? Modem root larken yedeğini almayı unuttum geri dönemiyorum.Biri yardımcı olursa sevinirim.
Başlıkda yazdığım gibi 45 dk dan fazla geri sarabileceğim ücretsiz canlı tv izleme sitesi varmı bildiğiniz?
Pc için oyuncu kulak içi kulaklık tavsiyesi
Başlıkta belirttiğim gibi, PC de oyun oynarken kullanmak için kablosuz kulak içi kulaklık tavsiyesi istiyorum sizlerden.
Fiyat önemli değil yeter ki ses konusunda iyi olsun. Baslar, tizler, sağdan, soldan, arkadan gelen sesleri ayırt etsin. Kısacası iyi bir ses kalitesi olsun.
PC'den YouTube videolarını izlerken kavye yan ok tuşları ile ileri geri saramıyorum. Ya da fare ile belli bir yere atlatamıyorum. Bunu daha öncesinde yapıyordum.
Firefox kullanıyorum ve tarayıcının geçmişini sildim, aynı şekilde Google, YouTube geçmişini de sildim olmuyor. Sebebi nedir? Bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.
Şimdiden yardımcı olmaya çalışanlara teşekkür ederim.
Netgalaksi şuan piyasada en uygun interneti veriyor gördüğüm kadarı ile.Daha öncesinde bir sıkıntı yaşanmış firma olarak ama sanırım el değiştirmiş.Sonzamanlarda bir sıkıntı yok gibi.
Özellikle şuan kullanıcısı olan kişiler ne düşünüyor?Sizlerin görüş ve düşünceleri nedir?Geçiş yapılabilir bir firmamıdır şuan için?
Netgalaksi şuan piyasada en uygun interneti veriyor gördüğüm kadarı ile.Daha öncesinde bir sıkıntı yaşanmış firma olarak ama sanırım el değiştirmiş.Sonzamanlarda bir sıkıntı yok gibi.
Özellikle şuan kullanıcısı olan kişiler ne düşünüyor?Sizlerin görüş ve düşünceleri nedir?Geçiş yapılabilir bir firmamıdır şuan için?
Pc Optik Ses Bağlantısı
Pc de ses kartında optik ses girişi mevcut ,elimdede 5+1 ses sistemi var. Ben bunu normal jak girişi ile bağladım çünkü ses sisteminde optik giriş yok ve normal çalışıyor sıkıntı yok.
şimdi optik girişle ses sistemini bağlamak istersem nasıl bir aparat gerekli?
Ayrıca iki seçenek arasında bir fark varmı? hangisi daha iyidir?
Kasa İçi Fan Tavsiyesi Olan Varmı
Argb 4 pin 1500-2000 Rpm arası
120 mm
Pwm Özelliği Olan ve sesiz
6 adet 2000-2500 tl arası
Kasa içi fan tavsiyesi olan varsa lütfen yardımcı olsun
Ben biraz araştırma yaptığımda şu aşağıda linki olan iki modeli gördüm nasıldır bunlar hakkındada bilgisi olan varsa yazssın lütfen
Son Giriş: 16 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.337
İkinci El Bölümü Mesajları: 75
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 954)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 414 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0