Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (163. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.016
Cevap
25
Favori
456.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
  • Ne yazık ki Ezel'de artık kabak tadı vermeye başladı.Ömer'in ailesi o kadar birbirine bağlı ve yakın,ama annesi Ömer i biliyor,babası torunu biliyor,kardeşi cinayeti biliyor.Hiçbirinin birbirinden haberi yok.Ne kadar karıştırırsa o kadar iyi olacağını sanıyor herhalde senaristler,saçmalık..

χвσχLινє & ρѕη | wN6hstR

Eksiğiz varsa alın, fazlanız varsa dağıtın..
  • nike top bence de yoktu diye biliyorum formalar da bilen arkadaşlar cevap verir zaten brezilyanın o zamanki formalarımı acaba ..bu bölüm daha iyiydi geçen bölüme nazaran
  • Brezilya'nın Fransa 98 Dünya kupasından önce giydiği formalar onlar... Ama yanlış hatırlamıyorsam Romario sakatlığından dolayı çağırılmamıştı kadroya... O formaları 98'den önce giyiyordu Brezilya... Yani mantıklı...

ekleme : Bebeto'nun gol sevinci (kundak hareketi) 94 Dünya kupasında vardı ayrıca dipnot...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 24 Mart 2010; 11:29:03 >
  • 2 bölüm daha son 2 bölümdeki çizgisinde devam ederse sizler gibi düşünmeye başlayacağım, benim gözümde hala büyük bir krediye sahip. bu denli yorumlar yapmayı şimdilik, kendi açımdan doğru bulmuyorum.

Yalanı çabuk söylersin, gerçeği çabuk hatırlarsın...
  • Dayının rakibini ortaya çıkmasını geciktirmek için böyle uzatıyorlar, çıktığında bence bomba bölümler gelecek, sonuçta konu sınırlı bir hikaye bu yüzden her bölüm iyi bölüm çıkması çok zor, arada bir hazırlıklı olmak lazım kötü bölümlere.

İşi gücü Bıraktık Ezelde Mantık hatası arıyoruz..

4 yıldız olması gerekiyormuş 5 yıldız varmış formada..

Anlayan biri varsa açıklayabilir mi?

Orijinalden alıntı: Buroc.k

O resimlerden mert nasıl ezelin abisi olduğunu anlayacaktı ben olsam anlamazdım zaten izlerken o resimler ne diye düşündüm

Mesala Eyşanla öpüştüğünü ve diğerleriyle olduğu birçok fotoğrafı gösteriyor ona Ömerin o zamanki rolü neyse o rolünde kendisinde olduğunu onun da Ömer gibi hayatlarının içinde olduğunu gösteriyor. Hele Ömer, Cengiz, Alinin gelip Merti takıma alarak diğer takıma karşı maç yaptıklarını gösterdikten sonra, Ezelin gelip hatırladın mı diye sorduktan sonra çakması lazımdı. Zaten o anki sahne, kaç sene önce yaptıkların maçın olduğu yerdi. Mertin çakmaması için artık salak olması lazım.

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

O resimlerden mert nasıl ezelin abisi olduğunu anlayacaktı ben olsam anlamazdım zaten izlerken o resimler ne diye düşündüm

Mesala Eyşanla öpüştüğünü ve diğerleriyle olduğu birçok fotoğrafı gösteriyor ona Ömerin o zamanki rolü neyse o rolünde kendisinde olduğunu onun da Ömer gibi hayatlarının içinde olduğunu gösteriyor. Hele Ömer, Cengiz, Alinin gelip Merti takıma alarak diğer takıma karşı maç yaptıklarını gösterdikten sonra, Ezelin gelip hatırladın mı diye sorduktan sonra çakması lazımdı. Zaten o anki sahne, kaç sene önce yaptıkların maçın olduğu yerdi. Mertin çakmaması için artık salak olması lazım.

Çakmadığına göre..
    Mümtaz:Hasta ederler adamı

o kısım biraz saçma geldi bana ezel okadar bana bak felan dedi çocuğn aklına hiçmi gelmez yaw aptal mert

Leman Dergisi'nin 95 yılının sayısına bile dikkat eden ekip Total 90 futbol topu ve Brezilya forması hatalarını yapmamalıydı.Talihsizlik oldu.

Artık bölüm içindeki olaylar olup bittikten sonra sona doğru bölümün oyundan ibaret olduğunu gösteren flashbacklere ara verilmeli biraz.

Artık silahlar çekilince bir kere de olsa şu tetik çekilsin.Mesela son sahnede dayı'nın ali'yi öldürmeyeceğinden emindik.Birisi ölmeli artık, mesela Bahar falan olabilir, kurtulmuş oluruz hem.Mıy mıy bıkıyorum valla şu kızın oynadığı sahnelerde, ezeeğğlll ezeeğğğll diye dolanıp duruyor ortalıkta, hiç çekilmiyor.

Dayı'nın düşmanı sezon finaline mi hazırlanıyor anlamadım ama bence 1-2 bölüm içinde ortaya çıkmalı, .oku çıkarılmamalı işin.

Ezel artık başka birine daha ömer olduğunu söyleyebilsin, olmuyor böyle.

Gerçi bu bölümde şaşkoloz Mert kumarhanede şov yapınca ezel'in abisi olduğunu da anlar herhalde o kafayla dedim ama yemedi malesef.O Tefo'nun değiştirdiği cd'de dayının parmağı olabilir, ezel soygun cdsini koy demiştir tefo'ya ama dayı olaya el atıp başka bi cd koydurmuştur olabilir.

Bu arada bazı sitelerde dizinin bu hafta olmayacağı söyleniyor.Senarist beyin iyileşmesi bekleniyormuş, o yüzden bu hafta yayınlanmayabilirmiş.

Umarım önümüzdeki bölümde diziye sarsılan güven tekrar geri kazandırılır izleyiciye.

Orijinalden alıntı: rainbow05

Mümtaz:Hass
    Ali:Mümtaz Amca?
    Mümtaz:Hasta ederler adamı

güzeldi orası

Bi olay oluyor ama sonra Ezel'in yada Dayı'nın planı çıkıyor

Tadında bırakın

Şu katil eleman dizide hep kalsın süper oynuyor avının peşinden ağır ağır yürümeler falan harika

• Bu arada Dayı'yı biraz geri plana çekmeye çalışıyorlar gibi geldi bana.
    Dayı'nın Tefo'ya Ezel'den için "Bu adam beni öyle bir beladan kurtardı ki,ben bile kendimi kurtaramazdım." demesi.
    Yine bu bölümde Ezel'in tam hatırlayamadım "Artık Dayı'dan bile daha iyi plan yapıyorum." gibi bir laf etmesi falan.

• Dayı, mekanı açmış, geçen gün arkadaşla hayırlı olsuna uğradık.
    http://www.youtube.com/watch?v=T9qmj1XMH_E

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.