DH Yönetici
10 Ekim 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
57 üye
Görüntülenme
Toplam: 525 (Bu ay: 6)
Gönderileri
Herkese merhabalar,

2020 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) Adlı konumuz AKTİF

İyi forumlar dilerim.

(Bu mesaj yeri Konaklama fırsatlarına ayrılmıştır)
Arkadaşlar merhabalar
Sizlere Xiaomi Mi band 4 ekranın görüntüsünü ios yazılımlı telefonlarda nasıl değiştireceğinizini anlatmak istiyorum.
📌•İlk başta telefonumuza apple store dan Amaztools adlı programı yüklüyoruz.
📌•Ardından Mi band 4 cihazımızı eşleştiriyoruz.(Mi fit uygulamımızı silmenize gerek yok)
📌•eşleştirdikten sonra size verdiğim adresi telefonumuzun tarayıcısından vereceğim adrese gidiyoruz.
Adres:https://amazfitwatchfaces.com/mi-band-4/p/3
📌•bu adrese girdikten sonra beğendiğimiz watch face i seçip onun üzerine tıklıyoruz başka bir sayfa açılıyor hemen en altta download ikonunu tıklıyoruz.
📌•Sonra choose the version un altında seçmiş olduğumuzun linki çıkıyor. Linkin üstüne tıkladığımızda diğer bir pencere açılıyor.
📌•Dosyanın altında amaztools ile aç var ona tıklıyoruz..ardından amaztools programı açılıyor ve install (yükle) butonu çıkıyor.
📌•ardından ok tuşuna basıyoruz.ve cihaz ile telefon eşleşmesi sonucu istediğimiz ekran görüntüsünü mi band 4 ümüze aktarmış oluyoruz..

⚠️•İşlem sırasına göre fotoğraflarda yükledim aklınıza takılan birşey olursa çekinmeden sorabilirsiniz..⚠️


Xioami Mi Band 4 ekran yüzünü ios telefonlarda nasıl değiştiririz (watch face)

Xioami Mi Band 4 ekran yüzünü ios telefonlarda nasıl değiştiririz (watch face)

Xioami Mi Band 4 ekran yüzünü ios telefonlarda nasıl değiştiririz (watch face)
Xioami Mi Band 4 ekran yüzünü ios telefonlarda nasıl değiştiririz (watch face)
Xioami Mi Band 4 ekran yüzünü ios telefonlarda nasıl değiştiririz (watch face)
Xioami Mi Band 4 ekran yüzünü ios telefonlarda nasıl değiştiririz (watch face)
Xioami Mi Band 4 ekran yüzünü ios telefonlarda nasıl değiştiririz (watch face)
Herkese Merhabalar

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) Adlı konumuz AKTİF

İyi forumlar dilerim.
(Bu mesaj yeri Konaklama fırsatlarına ayrılmıştır)
Rize'nin Kaçkar Dağları’nda her yıl yapılan helikopterle kayak sporu heliski heyecanı bu yıl da başlıyor. Ay sonunda iki helikopterle başlayacak etkinlik için Almanya, İsviçre, Fransa, İtalya ve Rusya’dan 300 dolayında heliski tutkunu Rize’ye gelecek. Helikopterle alınarak Kaçkar dağı zirvesine bırakılacak macera tutkunları, karla kaplı dik zirvelerde yaşayacağı kayak heyecanı için haftalık 20 bin euro ödeyecek. İşte detaylar…

Çamlıhemşin ilçesinin Ayder Yaylası ile Kaçkar Dağları’nda yapılan heliski sporu bu yıl da başlıyor.Rize Valiliği İl Sportif Turizm Kurulu'nun izni ile Ocak ayı sonunda başlayacak ve Mart ayı sonuna kadar sürecek etkinlik için Almanya, İsviçre, Fransa, İtalya ve Rusya’dan 300 dolayında heliski tutkunu kente gelecek.

Kaçkarlar'da helikopterli kayak sezonu açılıyor(HELİSKİ)

Sabah erken saatlerde helikopterle alınarak dağların zirvesine bırakılacak sporcular, kayarak vadilere inecek. Helikopterle tekrar zirveye bırakılacak kayakçılar gün boyu zorlu ve dik yamaçlarda spor yapmanın keyfini yaşayacak.

HAFTADA 20 BİN EURO ÖDÜYORLAR

Vadiler boyunca inerek nefes kesen görüntülere imza atan kayakçılar, adrenalini artırmak için oluşturdukları çığla bile yarışıyor. Sporcuların sırtlarında taşıdıkları airbag özellikli çantalar, olası çığ altında kalınması halinde otomatik olarak açılıyor ve bir çadır görevi görüyor.

Çantada bulunan GPS cihazı helikoptere sinyal gönderiyor, çığ altında kalsa bile sporcunun yeri kolaylıkla bulunuyor. Yabancı kayakçılar bu heyecanı yaşamak için haftada kişi başı 20 bin euro ödeme yapıyor.

'HELİSKİ BÖLGEMİZ İMAJINA KATKI SAĞLIYOR'

Heliski sporunun Türkiye'de sadece Kaçkarlar'da yapıldığını ifade eden Rize Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu, etkinliğin kayakta tecrübesi yüksek olanların yaptığı en tepe noktası olduğunu söyledi. Hocaoğlu, "İl Sportif Turizm Kurulu'nun değerlendirmeleri sonucunda muhtemelen Ocak ayının sonlarında Heliski faaliyeti başlamış olacak.

Kaçkarlar'da helikopterli kayak sezonu açılıyor(HELİSKİ)

Almanya, İsviçre, İtalya, Fransa ve Rusya başta olmak üzere farklı ülkelerden gelecek sporcular bu faaliyeti Kaçkarlar'da gerçekleştirecek. Bu spor türü kayak konusunda bölgemizin imajına büyük katkı sağlıyor. Yılda ortalama 200-300 kişi bu faaliyeti gerçekleştiriyor. Zaten bu faaliyeti yapan dünyada yaklaşık 10 bin kişi bulunuyor. Heliski yapmak için kayak konusunda büyük bir tecrübeye sahip olmak gerekiyor. Bu nedenle Heliski kayakla profesyonel düzeyde ilgilenenlerin yaptığı bir etkinlik" dedi.

Kaçkar Dağları'nın bu faaliyet için dünyada en uygun alanlardan biri olduğunu vurgulayan Hocaoğlu şöyle konuştu: "Şu anda mevsim normallerine göre havaların sıcak seyretmesine rağmen Heliski yapmak için Kaçkarlar'da uygun ortam ve kar mevcut.

Önümüzdeki döneminde kar kalınlığının artmasına bağlı olarak faaliyeti gerçekleştirmek için daha fazla kişinin bölgemize geleceğini düşünüyoruz"

10 YILDA 3 BİN 500 SPORCU

Kaçkar Dağları’na son 10 yılda, aralarında Fransa, Almanya, İsveç, İspanya, İsviçre, Kanada, ABD ve Rusya’nın da bulunduğu ülkelerden 3 bin 500'e yakın sporcu geldi. Helikopterle dağların zirvesine bırakılan, ardından kayarak vadi boyunca inen sporcular büyük heyecan yaşadı. Dünyada, Alaska, Kanada, Alp Dağları’nda yapılan heliski, Türkiye’de ise sadece Kaçkarlar'da yapılıyor.

Kaynak : Kaynak Hürriyet Haber
Pasaport Yeni yıl ücretleri belli oldu

Her yıl düzenli olarak artan pasaport ücretlerinin 2018 yılı zam oranı belli oldu. Vatandaşlar, 2018 yılından itibaren pasaportlarını almak için yüzde 14,47 oranı kadar daha fazla ödeme yapacaklar. Bu nedenle de yurt dışına çıkacak ya da çıkması muhtemel kimselerin bu pasaportları alırken ödeyecekleri miktar da artacak. Buna göre ödenecek olan harç miktarları 6 aylık pasaportlarda 137,50 TL, 1 seneliklerde 201,30 TL, 3 senelik pasaportlarda 465,50 TL ve 4-10 seneliklerde 657,40 TL olacak.


OCAK BAŞINDAN İTİBAREN GEÇERLİ

Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen yeni pasaport harç bedelleri, zamlı hali ile 2018 Ocak ayı başından itibaren geçerli olmaya başlayacak. Çıkarılan son yasa ile birlikte 2017 yılının sonunda bütün pasaport işlemleri Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak. Ancak 2018'e kadar işlemler yine Emniyet Genel Müdürlüğü'nce gerçekleştirilmeye devam edecek. Artan pasaport harçlarının seyahat edecek olan vatandaşları etkilemesi beklenirken, konuyla ilgili bilgi veren wwwbiletlercom Müşteri İlişkileri Yöneticisi Yasin Canlı, "Elbette ki bu artış pek çok yolcuyu da etkileyecek. Ancak ister uçakla yurt dışına gidip gelen ister otobüsler ile ülkemize giriş çıkış yapan vatandaşlarımızın sayılarında azalma olmaz. Şu anki hareketlilik gelecekte de sürecektir" dedi.
Kaynak:Mynet
Arkadaşlar herkese merhabalar,
Daha önce hiç Taylanda gitmedim,Merak ediyorum?ya da geçen yıl gittim hevesim kursağımda kaldı olsada gitsek diyenlerdenmisiniz?
Evet Tayland bu pazar günü tüm güleryüzlülüğü ve samimiyetiyle Ülkemize geliyor.26/Kasım/2017 Sabah 10 itibariyle Tayland Sokak lezzetleri ve el sanatları festivali düzenlenmektedir.Bu etkinlik akşam 18:00 e kadar sürücektir.Giriş ÜCRETSİZ dir... Yer Movenpick İstanbul hotel
Bu etkinlikte Tay yemekleri,çeşitli el sanatları,Masaj gibi aktiviteler mevcuttur.Mutlaka değerlendirmenizi tavsiye ediyorum..Selamlar...

Tayland Sokak lezzetleri ve el sanatları festivali 26/Kasım

Tayland Sokak lezzetleri ve el sanatları festivali 26/Kasım
Herkese Merhabalar

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) Adlı konumuz aktiftir.

İyi forumlar dilerim.

(Bu mesaj yeri Konaklama fırsatlarına ayrılmıştır)
TESK Başkanı Palandöken, turizmde her şey dahil sistemine artık son verilmesi gerektiğini söyledi.
TESK Başkanı:"Turizmde her şey dahil sistem bitmeli"

Turizm gelirlerinin artması ve esnafı turizmden katkı sağlaması için mutlaka her şey dahil sisteminden vazgeçilmesi gerektiğini belirten Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Turizm gelirlerinin yeniden artabilmesi için her şey dahil sistemine bir son verilmesi gerekir" dedi.

Eskiden ülkemize gelen turistlerin hemen her bölgeyi günü birlikte olsa gezmeye çalıştığını doğal ve tarihi güzellikleri keşfederek ülkelerinde anlattıklarını söyleyen TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Her zaman ülkemiz dünyada görülmeye değer çok güzelliklere sahip bir ülkedir. Hatta bizim ülkemiz cennet diye adlandırıyoruz. Ancak ülkemize gelen turistler gittikleri şehirleri tanımadan ülkelerine geri dönüyorlar. Hiçbir tarihi ve doğal güzellikleri ve yöresel özellikleri öğrenmeden geri dönüyorlar. Yani havaalanı ve otel arasında yapılan bir turizmden ülkemiz bir bütün olarak fayda sağlayamaz. Ülkemize gelen turistleri esnaf çarşılarında
ve pazarlarında artık görme imkanımız yoktur. Böyle olunca esnaf ülkemize hangi milletten turist geliyor ve nelere merak ediyor diyerek kendini yenileyemiyor ve ürün hazırlayamıyor. Bu da küçük esnafın zamanla yok olmasına sebep oluyor" diye konuştu.
TESK Başkanı:"Turizmde her şey dahil sistem bitmeli"
Her şey dahil sisteminin turistik yörelerdeki esnafa büyük zarar verdiğini dile getiren Bendevi Palandöken, "Her şey dahil sistemi, turistik yörelerdeki esnafa büyük darbe vurdu. Gelinen noktada sadece küçük esnaf değil, diğer kesimlerde kendi kendini de zora sokmaya başladı. Turizm de bu yıl beklenen sayı ve verimliliğe erişilemedi. Turizm sektörü artık kendini yenilemeli ve yeni konseptler belirlemelidir. Turistler gittikleri şehirlerin tarihi ve coğrafi özelliklerini tanımalı ve döndüklerinde gittikleri yerin reklamını yapmalıdırlar. Reklam yapılırsa gelecekte turizmci de sevinir küçük esnafta sevinir" şeklinde konuştu.
TESK Başkanı:"Turizmde her şey dahil sistem bitmeli"

Kaynak:Haber kaynağı


Bir çok aile hd dahil sisteme alışmış durumda.Olur mu? Olursa nasıl olur?
Sizce Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken DOĞRU MU DÜŞÜNÜYOR ? YANLIŞ MI?
Merhabalar

Hepsiburada da bugüne özel mdf özellikli duvar saatleri kargo dahil 9.90tl dir.Sıcak bir fırsattır.1000 e yakın model var..Eşe dosta ev hediyesi,iş yeri hediyesi olarak değerlendirilebilir.Umarım bir kaç forum üyemizin işine yarar.İyi forumlar dilerim.

Link: Hepsi burada duvar saatleri 9.90tl (kargo dahil) için tıklayınızHepsiburada Bugüne özel Duvar Saatleri 9.90TL(Kargo dahil)
Türkiye-Ukrayna Arası Feribot Seferleri Başladı.

Ukrayna'nın Karadeniz kıyısındaki liman şehri Odessa ile İstanbul arasında feribotla yolcu taşımacılığı başladı.
Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Sibiga, twitter sayfasından yaptığı açıklamada, Ukrayna'nın Odessa Limanı ile İstanbul'un Haydarpaşa Limanı arasında direkt yolcu seferlerinin başladığını açıkladı.

Türkiye-Ukrayna Arası Feribot Seferleri Başladı
SALI VE CUMA GÜNLERİ FERİBOT SEFERLERİ DÜZENLENECEK
Ukrayna Feribot İşletmeleri'nin internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Odessa ile Haydarpaşa arasında haftada iki kez, salı ve cuma günleri feribot seferleri düzenlenecek. İki liman arasındaki yolculuk süresinin 27 saat olacağı belirtiliyor.


Kaynak:http://m.haberler.com/turkiye-ukrayna-feribot-seferleri-basladi-9479676-haberi/

Diğer bir haber sitesi:

Ukrayna'nın Karadeniz kıyısındaki liman şehri Odessa ile İstanbul arasında feribotla yolcu taşımacılığı başladı.
Ukrayna ile yapılan taşımacılık ve turizm anlaşmaları kapsamında Haydarpaşa Limanı'nda oluşturulan uluslararası yolcu salonu törenle hizmete açıldı.

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Andriy Sybiha, Haydarpaşa Limanı'ndaki törende yaptığı konuşmada, Türkiye ve Ukrayna halklarının birbirlerini çok iyi anladığını belirterek Türkiye'de bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Yapılan çalışmanın iki ülke arasındaki turizmi canlandırması açısından önemli olduğunu ifade eden Sybiha, şunları kaydetti:

"Dün iki yıl aradan sonra Antalya'da bir araya gelerek, Ukrayna ve Türkiye arasındaki turizm ilişkilerini ele alan toplantı düzenledik. İşbirliği konusunda güzel bir ilerlemenin olduğunu gördük ve umut ediyoruz ki bu ilerleme artarak devam edecektir. Bildiğiniz gibi Ukraynalılar tatil için Türkiye'yi tercih ediyorlar. Ukrayna'da tarihi mekanları olan bir ülke ve biz de sizleri ülkemize bekliyoruz. Atatürk'ün dediği gibi Karadeniz, bizi birbirimize bağlayan bir köprüdür. Bugün burada bulunarak da bu bağı çok güzel bir şekilde hissediyoruz."

"Ukrayna bizim için farklı ve özel bir ülke"

İstanbul Vali Yardımcısı İsmail Gültekin ise, "Ukrayna bizim için herhangi bir ülke değil. Dost ve stratejik ortağımız. Turizmde özel bir partnerimiz ve Ukrayna'dan gelen misafirler bizim için her zaman çok özel misafirler oldu ve olmaya da devam edecek. İstanbul Valiliği'nin dünyada üç kardeş şehri var ve bunlardan bir tanesi Odessa şehri. Dolayısıyla Ukrayna bizim için farklı ve özel bir ülke. Ukrayna'dan İstanbul'a gelecek misafirlerimizin limanımızı kullanmaları durumunda şehre ulaşımı ile ilgili tüm tedbirleri liman başkanlığımız alıyor. İstanbul başkonsolosluğumuzla da sürekli işbirliği içerisindeyiz. Aynı zamanda İstanbul Ukrayna'dan gelecek misafirler için başka limanlar da hazırlıyor. Karaköy'de hazırlanan limanımız tamamlandığında bölgenin en modern limanlarından olacak." diye konuştu.

Turistler otomobilleri ile gelebilecekler

Liman Müdürü Dursun Arpacıoğlu ise yolcu salonu ile birlikte Haydarpaşa'nın da artık hudut kapısı statüsüne kavuştuğunu belirterek, Ukrayna ile birlikte Karadenizbölgesinden gelecek yolcuların gümrük ve pasaport işlemlerini burada yapabileceğini bildirdi.

Limanın aynı zamanda Anadolu yakasının ilk uluslararası yolcu limanı olduğunu ifade eden Arpacıoğlu, "Limanımız misafirlerimizi karşılamak için hazır vaziyette. Misafirlerimiz Ukrayna'dan otomobilleri ile de İstanbul'a gelip buradan Avrasya tüneli ya da arabalı vapurla Avrupa yakasına da kolaylıkla geçebilecekler." dedi.

Törene, Ukrayna'dan gemi ile gelen 40 misafir gazeteci ile davetliler katıldı.

Kaynak:http://www.denizhaber.com.tr/turkiye-ukrayna-arasi-feribot-seferleri-basladi-haber-73676.htm

video linkihttp://dai.ly/x5hpyy7[DHVideo=]
Hakkında
Konum: Yurt Dışı,Yurt Dışı
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Otomobil
Honda
Otomobil
Nissan
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Türk Telekom
ISS
TTNET
Takım
Fenerbahçe
TV
TV
Ses Sistemi
Logitech
GPS, Navigasyon
Navitech
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Mesaj Sayısı: 4.644
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.438
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.325
Konularının görüntülenme sayısı: 466.917 (Bu ay: 2.626)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.938 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.