Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (161. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.016
Cevap
25
Favori
456.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
  • Beyler bu bölüm ile ilgili yorum yaparken lütfen spoiler kullanmaya dikkat edelim.İzlememiş arkadaşlar olabilir.

Ayrıca ağır eleştirilere bir anlam veremiyorum. Dizinin nasıl gitmesi gerekiyor? Böyle mi?

Dayının rakibi ortalığı toz duman eder. Ezel herkese Ömer olduğunu izah eder. Dizi bu sezon sonu ekranlara veda eder.

Pek çok yabancı dizi var. Dizi bunlar dizi, adı üstünde arkadaşlar. O çok kaliteli olduğunu düşündüğünüz yabancı dizilerin senaristleri de kendi dizilerini belli bir süre içerisinde bitirmek için didinip duruyorlar. Prison Break ve Lost dizileri bunlara güzel bir örnek. Bu dizilerin ilk ve son sezonlarına göz atarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Sakın yanlış anlamayın. Diziler elbette ki eleştirilecek, içindeki hataları tespit edilecek ancak bunu mantıklı gerekçeler sunarak yapmak ayrı, "bu dizi sıkmaya başladı artık, cılkı çıktı, uzattıkça uzatıyorlar, dizi gözümden düştü" gibi içi boş gerekçeler sunarak yapmak ayrı.

Orijinalden alıntı: iZCi_500

Bu bölümü beğendim. Ortalama bir Ezel bölümüydü.

Ayrıca ağır eleştirilere bir anlam veremiyorum. Dizinin nasıl gitmesi gerekiyor? Böyle mi?

Dayının rakibi ortalığı toz duman eder. Ezel herkese Ömer olduğunu izah eder. Dizi bu sezon sonu ekranlara veda eder.

Pek çok yabancı dizi var. Dizi bunlar dizi, adı üstünde arkadaşlar. O çok kaliteli olduğunu düşündüğünüz yabancı dizilerin senaristleri de kendi dizilerini belli bir süre içerisinde bitirmek için didinip duruyorlar. Prison Break ve Lost dizileri bunlara güzel bir örnek. Bu dizilerin ilk ve son sezonlarına göz atarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Sakın yanlış anlamayın. Diziler elbette ki eleştirilecek, içindeki hataları tespit edilecek ancak bunu mantıklı gerekçeler sunarak yapmak ayrı, "bu dizi sıkmaya başladı artık, cılkı çıktı, uzattıkça uzatıyorlar, dizi gözümden düştü" gibi içi boş gerekçeler sunarak yapmak ayrı.

Hocam dizi bence halen en üst seviyede, şu anda Türkiye'de en iyi dizi.

Benim bu bölümden sonraki çekincem ise; finali klasik bir Aşk-ı Memnu, Yaprak Dökümü gibi bitirdiler...Ezel kalitesinde ki bir diziye böyle basit bir final yakıştıramadım.
    Şimdi bi de tüm bu dizileri yapan aynı firma olunca insan ister istemez çekiniyor acaba Ezel de aynı bu diziler gibi sakız uzaması moduna girer mi...

Şurda memleket dahilinde dizi keyfimiz bir EZEL var‚ ona da limon sıkmasınlar değil mi

Bir de o her bölümdeki flashbackler falan çok anlamlıydı, aksiyonun,gerilimin heyecanı vardı...
    Bence bu hafta Mert üzerinden giden hikaye çok zorlama olmuş, flashbackler çok basit kalmış...
    o eski Ali-Cengiz-Eyşan ve Ömer arasında geçen flashbacklerdeki etkiden eser yoktu.

Hani bu bölümü benim eleştirmemdeki en büyük sebep finali idi, ama genel anlamda da vasat bir bölümdü bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 22 Mart 2010; 23:56:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARLAS TURAN

Hocam dizi bence halen en üst seviyede, şu anda Türkiye'de en iyi dizi.

Benim bu bölümden sonraki çekincem ise; finali klasik bir Aşk-ı Memnu, Yaprak Dökümü gibi bitirdiler...Ezel kalitesinde ki bir diziye böyle basit bir final yakıştıramadım.
    Şimdi bi de tüm bu dizileri yapan aynı firma olunca insan ister istemez çekiniyor acaba Ezel de aynı bu diziler gibi sakız uzaması moduna girer mi...

Şurda memleket dahilinde dizi keyfimiz bir EZEL var‚ ona da limon sıkmasınlar değil mi

Bir de o her bölümdeki flashbackler falan çok anlamlıydı, aksiyonun,gerilimin heyecanı vardı...
    Bence bu hafta Mert üzerinden giden hikaye çok zorlama olmuş, flashbackler çok basit kalmış...
    o eski Ali-Cengiz-Eyşan ve Ömer arasında geçen flashbacklerdeki etkiden eser yoktu.

Hani bu bölümü benim eleştirmemdeki en büyük sebep finali idi, ama genel anlamda da vasat bir bölümdü bence

Ay Yapım'daki her dizinin senaristleri aynı mı? Bu konuda bilgim yok belki de öyledir. Hem öyle olsa bile bu dizinin formatı uzun soluklu, ucuz sakızdan imal edilmiş aşk sahnelerini zaten kaldıramaz.

Bu bölümdeki Flashback lerin uzun tutulduğuna katılıyorum. Flashback ler Mert'in ne kadar inatçı, dediği dedik bir karakterde olduğunu vurgulamak için yapılsalar da biraz uzun ve özensiz olduklarına ben de katılıyorum.
  • Muhakkak senaristleri aynı değil ama AY YAPIM'ın belli bir tarzı var, en iyi oyuncuları toplarlar,kaliteli bir iş ortaya çıkarmaktansa çok daha sansasyonel tartışılan konuşulan dizileri olsun isterler, işte ucuz entrikalar çerçevesinde yaşanan aşkları konu alan dizileri meşhurdur...Adamların olayı bu...

Hani Ezel tabii ki böyle bir dizi değil ama bu final aynı şirketin genel politikasına benzer bir şekilde bitince acaba mı dedim bir an
    Çünkü bildiğimiz üzere Ezel hiçbir bölümünde bu çizgide bir dizi olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 23 Mart 2010; 0:31:42 >

Ezel, Mert'e abisi olduğunu söylemedi. Uzattıkça uzatıyorlar.
    Ali paçayı tekrar yırttı. Serdar ve Ali kaç canlı anlamadım gitti.
    Dayının kelime oyunları her zamanki gibi harikaydı
  • Diziyi ben de izledim. Ezel'in Mert'e bir türlü gerçeği söyleyememesi çok saçma. Benim de abim var, Ömer'le Mert nasıl anlaşıyorlarsa biz de onlar gibi anlaşıyoruz Ama ''aaa kalbini kıracağım, gözündeki imajımı düşürürüm'' diye düşünmüyoruz Gerçek neyse onu söyleriz olur biter

Bu arada, top olayı benim de dikkatimi çekti

Son olarak, dayı Ali'den ne istedi pek anlayamadım? Cengiz'i nasıl hapse tıkayacaklarmış höh?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulenttt324 -- 23 Mart 2010; 2:33:10 >
  • Dizi boşluğa düşmüş şekilde gidiyor. Ortaya konan senaryo artık insanlar tatmin etmiyor, kendini tekrar etmeye başladı.
    Ben Ömerim demek bu kadar zor olmamalı, onu dedirtmek bu kadar tefarruatlı olmamalı.
    Ben Ömerim demeli ve dizi ondan sonra güzellik kazanmalı. Olaylar daha farklı gelişmeli falan filan. Klasik Türk dizisine dönmeye başladı.

Orijinalden alıntı: quicksand

O değilde dayının sesi mi değişmiş?

Bana da öyle geldi ama ilk defa tvden izlediğim için olabilir.

Orijinalden alıntı: iZCi_500

Bu bölümü beğendim. Ortalama bir Ezel bölümüydü.

katılıyorum sana...

Orijinalden alıntı: quicksand

O değilde dayının sesi mi değişmiş?

bir sahnede banada öyle geldi, daha ince çıkıyordu ses

ama sırf o sahnelik oldu diye düşünüyorum yoksa diğer kısımlarda normaldi

Orijinalden alıntı: Megadeth

quote:

Orijinalden alıntı: Amigo_1106

quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Alın size çekim hatası mı mantık hatası mı ne buyurun(bir arkadaş fark etti sirkumsali nickli buradaki, ben de fark ettim hemen): Yıl 96 Mert Nike Total 90 ile gireceği futbol takımına seçilme yarışmasına hazırlanıyor. Bu arada Tevfik de çok beceriksiz adam ne zaman Şebneme baksa yakalanıyor.

bende farkettim

+1 bende farkettim onu :D:D

Bir hata daha var 96 yılında bu senenin brezilya formalarını giyiyorlar.

Orijinalden alıntı: uA_GS

quote:

Orijinalden alıntı: Megadeth

quote:

Orijinalden alıntı: Amigo_1106

quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Alın size çekim hatası mı mantık hatası mı ne buyurun(bir arkadaş fark etti sirkumsali nickli buradaki, ben de fark ettim hemen): Yıl 96 Mert Nike Total 90 ile gireceği futbol takımına seçilme yarışmasına hazırlanıyor. Bu arada Tevfik de çok beceriksiz adam ne zaman Şebneme baksa yakalanıyor.

bende farkettim

+1 bende farkettim onu :D:D

Bir hata daha var 96 yılında bu senenin brezilya formalarını giyiyorlar.

Bu bölümde bunların dışında saçmalıklar da vardı Ezel yürürken adama diziyle vuruyor herif hemen yıkılıyor gülmekten öldük arkadaşla yuh yani, Dayının Aliyi öldürmyeceğini herkes biliyor hala öldürecek mi öldürmeyecek mi diye düşündürerek heyecan yaratmaya çalışıyorlar, bir de Eyşan ile Baharın Ezel için yaptığı tartışma da çok komikti. Mertin o kadar fotoğraftan anılardan Ezelin abisi olduğunu anlayamaması da ayrı bir salaklık zaten.
  • yorumlara katılıyorum dizi sıkmaya başladı ilerleme falan yok diğer dizilerden bir farklı kalmadı, en azından mert öğrenebilirdi. Buradan yetkililere sesleniyoruz Mert artık gerçeği öğrensin, ezel evine dönsün, dayı huzur evine gitsin, eyşan da ölsün artık !!!
  • Karşıyaka Çarşı yazısınıda gördük hani.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.