Yarbay
22 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 117 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Dün gece başıma gelen ve bir kaç denemeden sonra kilitleyebildiğim bir sorunla karsilastim. Sabah denedim yine aynı sorun oldu 3. denememde kapı anca kilitlendi diğer kapılarda böyle bir sorun yok. Kilit açılmasında tek seferde açılıyor kilitlerken tek seferde olmuyor. Daha önce bu gibi bir sorunla karşılaşıp çözüm bulan Corsa sahiplerinin yardımlarını bekliyorum.
G4 telefonuma samsung s6 veya note 5 klavyesi yukleyebilir miyim? Samsung klavyesindeki turkce q ve tasarim hosuma gidiyor marketteki uygulamalari begenmiyorum.
Universitedeki hocanin verdigi odev geregi banka kurmam gerekiyor ticari bir banka. İsim bulma konusunda sıkıntı yasiyorum. Banka ismi tavsiye edermisiniz.
Tesekkurler
Kamerasi olmayip,hafiza karti takarak mp3 dinleyebilecegim basit bir telefon ariyorum.
asus k52jt model laptopımda normal cd takınca okuyan sürücüm format cdsi takınca çalışmıyor, sebebi ne olabilir?

format cdsi kesinlikle sağlam cd ile alakalı bir durum yok.
Facebook veya beta versiyonu farketmeksizin masa ustu surume (normal face) gore eksik bilgiler gosteriyor, arkadaslarimdan cok begendigim sayfalarin paylasimlarini goruyorum bunu duzeltmenin bir yolu var mi? Diger platformlarda da durum bu sekilde mi?
cihazın konusunu bulamadığım için konu açmak zorunda kaldım. sorunum müzik dinlerken sese az yüklendiğimde bass vuruşları esnasında wooferdan bass patlaması tarzı sesler(pırt pırt vs.) geliyor ama parmaklarımı wooferın deliğinden sokup sağa, sola, aşağı, yukarı baskı uyguladığımda bahsettiğim sesleri duymuyorum, ses çok yüksek olmasa bile sadece bass duyulan yerlerde bununla karşılaşıyorum, bu sorunu nasıl aşabilirim? teşekkürler.
Ege üniv. diş hastanesinde online randevu alıyorum lakin sorgulamamda randevum sistemde görünmüyor ve telefon ile randevu alamadım, il dışından gideceğim erken saatlerde gitsem randevusuz muayene olabilir miyim?
Öncesinde ege üniversitesi diş fakültesinde 20lik diş muayenesi olan kimseler randevu işlemleri konusunda yardımcı olabilirse sevinirim.
saygılar.
Hakkında
Meslek: Devlet Memuru
İlgi Alanları: Bilgisayar, sinema, spor, teknoloji...
Forum İmzası:
Kalbin aklına aklın aklı ermezmiş...

Yalanı çabuk söylersin, gerçeği çabuk hatırlarsın...
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
OPEL
Mobil cihaz
OnePlus 7
Operatör
Türk Telekom
Takım
Beşiktaş
Ses Sistemi
Logitech
Ses Sistemi
Creative
Notebook
Asus
Dünyadan Futbol
AC Milan
Dünyadan Futbol
Real Madrid CF
Dünyadan Futbol
Chelsea FC
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.512
İkinci El Bölümü Mesajları: 167
Konularının görüntülenme sayısı: 11.261 (Bu ay: 283)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 391 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.