Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (162. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.023
Cevap
25
Favori
451.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karşıyaka Çarşı yazısınıda gördük hani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le petit prince

Ezel dizisinin gerçek yüzü bu bölümle ortaya çıktı. Gözümdeki efsane değerini kaybetti. Şimdi çıkıp geçiş bölümü dersiniz, hiç alakası yok geçiş bölümü felan, hikaye tıkanmış durumda, dayının düşmanını ne kadar geç çıkartırsak kardır diye düşünüyorlar, uzat babam uzat.

Kamilin de seyircinin yerine geçip ''Şimdi ne olacak ezel ?'' ''peki sence böyle mi ezel??'' demesine sinir oluyorum.

Katılıyorum...
  • dayiiiiiiiiiiiiiii

bende şimdi izledim,

o renkli gözlü herif dayının mekanda ne arıyordu acaba?

daha da göstermediler herifi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burkyyy35

Karşıyaka Çarşı yazısınıda gördük hani.

evet
  • Sürekli reklam reklam dizi izlenmiyor ki lanet olsun. O yüzden en iyisini yapıp stream olarak izliyorum. Ha diziye gelirsek. Kaç dakika bilmiyorum dizi ama geyikleri geçersek 10 dk lık sağlam yeri vardı. Bende o kadarını izledim. Zaten Ezel-Eyşan, Ezel-Bahar,Bahar-Eyşan diyalogları beni tiksindirdiği için direk ileri alıyorum. Ama bu hafta ciddi bi rezaletti. Hele merte açıklayamayışı o kadar salakçaydıki. Çak ağzına bi tane ben ömerim lan it de. Diyemiyosan yazıklar olsun. Bak bana ne görüyon? NE görüyonnnn mertttt. Yarrr.... Neyse ban yemeyelim
  • bu sezon bitirilmeli bu dizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurco
    Bak bana ne görüyon? NE görüyonnnn mertttt. Yarrr.... Neyse ban yemeyelim

• bişey söyleyeceğim . ben de dizilerin 40dk olmasından yanayım fakat bu dizi 40dk olsa ayni tadı verir miydi diye düşünmeden edemiyorum ya.
  • Ne oldu bu diziye yeğen! Kötü bir bölümdü ve dizinin sonu çok kötüydü. Öpüşüyorlar ve dizi bitiyor. Önceden dediğim 2. 3. sezonda reyting uğruna dizi bozulmaz inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 23 Mart 2010; 21:41:34 >
  • ne yazıkki bence şimdiden bozulmaya başladı bile yavaş yavaş..
  • Dizinin ismi Ramiz olarak değişsin bence. Gerçekten Eren öldüğünden beri dizide saçmalamaya başladı , artık dizi full Ramiz üzerinden gidiyor. Ezel'in hikaye mikaye kalmadı. Zaten bütün deliller Ramiz'in elinde olmasına rağmen Ezel'in gereksiz yere Eren'in intikamını almaya çalışması beni öldürüyor.
    Bu son bölümde de inanılmaz bir mantık hatası var. Tamam Ezel , Mert'in kumarhaneye gitmesini istedi ama biraz daha gecikse Ali , Mert'i vuracaktı. Hiç mi bubu düşünemedi peki bu kadar salak mı yani ?
    Ezel hala inatla annesi dışında kimseye söylemedi Ömer olduğunu. Ailesinin tümüne söyleyebilirdi ama dizi işte.
    Serdar Baba'da hiç gözükmedi üstelik Eyşanın evinde kalıyor güya. Salih Kalyon gibi bir oyuncuya resmen haksızlık...
    Ramiz'i görüntülemekten dizi de diğer oyunculara yer kalmıyor. Şaka maka en sevdiğim oyunculardan Serdar , sadece Bahar'ın üzerini örttü gitti bir bölüm boyunca.

• Telefonun tarihi bozuk galiba. Dizinin yayımlandığı gün ve saatte Tefo mesaj atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 23 Mart 2010; 22:16:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Telefonun saati bozuk galiba. Dizinin yayımlandığı gün ve saatte Tefo mesaj atıyor.

Gerçekçilik ön planda işte daha ne istiyorsun
  • quote:

Telefonun saati bozuk galiba. Dizinin yayımlandığı gün ve saatte Tefo mesaj atıyor.

Aksine bu gerçekçilik ve detaycılık adına yapılmış çok zekice bir hareket. Bu ancak alkışlanır.

• En beğenmediğim bölüm bu oldu sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ko8e_Bryant
    Aksine bu gerçekçilik ve detaycılık adına yapılmış çok zekice bir hareket. Bu ancak alkışlanır.

Geçen seferki Tefvik yazısından ders aldılar galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

quote:

Özenle yapılmış olacağını sanmıyorum, diğer telefon sahnelerinde de yaparlardı yoksa. Nike topu ve brezilya formalarıda bariz hataydı. Bu bölüm fazla özenmemişler.
  • quote:

quote:

quote:

Özenle yapılmış olacağını sanmıyorum, diğer telefon sahnelerinde de yaparlardı yoksa. Nike topu ve brezilya formalarıda bariz hataydı. Bu bölüm fazla özenmemişler.

Özellikle nike topu dikkatimi çekti. O zamanlarda öyle top mu vardı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Özellikle nike topu dikkatimi çekti. O zamanlarda öyle top mu vardı

Leman dergisinin tarihine bile dikkat ederler, daha basit bir şey ile uğraşmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuşburnu

quote:

Orijinalden alıntı: Ko8e_Bryant

Geçen seferki Tefvik yazısından ders aldılar galiba

aynen
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.