Yüzbaşı
24 Ağustos 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 32 (Bu ay: 0)
Gönderileri
10 Nis Eskişehirspor - Fenerbahçe (Türkiye kupası yarı final ilk maç)
11 Nis Lazio - Fenerbahçe(Uefa çeyrek final 2.maç)

14 Nis Fenerbahçe - Eskişehirspor(Lig 29.hafta)
Bildiğim kadarıyla almak için epey uğraştık kendisi de gelmek istedi ama Spartak Moskova yönetimi arıza çıkarttı vermek istemedi.
Forvette Webo değil de bir Emenike'yi alabilseydik bence forvet hattımız felaket olacaktı.
İyi niyetle söylüyorum yanlış anlaşılmasın bir şeyi hayal ettiyse aksine inandırmak için sopayla döve döve anlatman gerekiyor galiba...

Asırlık kulüp kendi resmi sitesinden kamuoyuna duyuru yapacak.Bu duyuruda "Fenerbahçe'nin prensipleri ve menfaatleri" ibaresi geçecek ama bunu kulübün imajını zedelemek pahasına 2-3 m.euro için blöf olsun diye yapacak öyle mi ? Buna "evet öyle" diyecek Fbliler var üzücü bir durum. Bir ipucu daha vereyim hayal dünyasında dolaşıp mantık nedir unutanlara; Yönetim blöf yapsa Belhanda'yı karalamaz sadece montpellier yönetimine yüklenirdi.Oysa açıklamada montpellier yönetimiyle beraber Belhanda'nın da ödenecek paralarla ilgili sürekli değişen talepleri olduğu söylenmiş.

Ayrıca çok üzülmeyin Belhanda'nın gelmemesine hayırlısı neyse o. İyi topçu ama kendisi de pazarlığı yokuşa sürdüyse o işin tadı kaçmıştır.Prensip olarak "Hiç bir topçu Fb'den büyük değildir" demek bile yeter bize. Ayrıca Fransa'nın çingenesi montpellier yönetimini zengin etmediğimiz için de sevindim.
quote:

Orijinalden alıntı: kuşburnu
quote:

Orijinalden alıntı: Hadron
Kuyt topu engine hediye etmiş :D

Mesajı ben bile atmadım başka bir arkadaş gol sevincinde Kuyt'ın topu Engin Baytar'a verdiğini yazmış ben de gülücük koymuşum.
Buna 15 bölüm uzaklaştırılması için kılıf hazırlanmasının tek açıklaması Galatasaraylı bir yöneticinin o an yenen golün siniriyle dengesiz bir ceza vermesidir açık ve net.
Ceza sistemi bu şekilde uygulanıyorsa helal olsun.Ben bu forumda en ağır küfürlere bile 4 gün uzaklaştırma ile geçiştirilen zamanlara rastladım.Benim koyduğum gülücüğe 15 gün bölüm uzaklaştırması verilmiş hem de mesajın atıldığı Gs forumuna değil tüm futbol bölümüne.

Biz böyle konulardaki haksızlıklara yanıt alabilecek miyiz ? Yoksa hangi takımı tutan yönetici sevmediği rakip takımlı üyeyi istediği yerde kıstırıp kimseye çaktırmadan böyle cezalar vermeye devam mı edecek?
Düşünemiyorum bile...
Adamın sisteminde Umut Bulut 2 gol atıp bir penaltı yaptırıyor.Kuyt gibi Hooijdonk'un veliahtı bir adam ve Sow gibi forvet elinde olsa kim bilir neler yapardı.
Aykut kocaman kesinlikle kendinden utanmalı.
Aykut hoca'yı severim ama geçen seneden beri oynadığımız tüm Gs maçlarında Terim kendisine teknik direktörlük dersi veriyor.Ona rağmen gram akıllanma yok.
2 senedir hem destekliyor hem de severek izliyordum ama bu sezona felaket başladı.
2 pozisyondan birinde hata yapıyor.Silkelenip form tutması-kendini bulması biraz zaman alacak.O sebeple Yobo-Egemen ikilisi daha sağlıklı olur gibi.
Al işte golde de Umut'u kaçırdı.
Yeni sistem topladım.
TDU2
Colin Mc Rae Dirt (bu oyunu 1-2-3 falan gördüm kaç tane var bilmiyorum)
Nfs the run
Grid

Bu oyunları oynamadım.İndirip oynamak için öncelik sıralaması yaparsanız hangi şekilde sıralarsınız.
Ayrıca buradaki oyunlar harici önerileriniz olursa onlara da açığım.
Butonu eklenmiş
Hakkında
Meslek: ....................
İlgi Alanları: ....................
Sistem ve Tercihleri
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.501
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.379 (Bu ay: 198)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.