Aynen mesajda yazdığım gibi karşı taraf benim ona yazdığım mesajları benden de siliyor göremiyorum. Klasik kendi yazdığımız mesajları benden sil-herkesten sil olayını demiyorum kesinlikle.
Yaptığım cevapsız sesli ve görüntülü aramaların kayıtlarını da yine benden silebiliyor Beni engellemesi veya süreli mesaj kullanması etkiler mi bilmiyorum.
Araştırdığım kadarıyla ancak üçüncü taraf denilen hileli WhatsApp uygulaması ile mümkün olabiliyormuş. Ne olduğunu nasıl olduğunu anlamadım. Mesajları geri getirebilirme bir sonraki aşama ama bizzat başıma geldiği için soruyorum. Telefonumda casus varmış gibi hissettim.
Aranızda bu tarz yöntemleri kullanan veya konuyla alakalı bilgisi olan var mı.
Aynen mesajda yazdığım gibi karşı taraf benim ona yazdığım mesajları benden de siliyor göremiyorum.
Yaptığım cevapsız sesli ve görüntülü aramaların kayıtlarını da göremiyorum. Beni engellemesi veya süreli mesaj kullanması etkiler mi bilmiyorum.
Araştırdığım kadarıyla ancak üçüncü taraf denilen hileli WhatsApp uygulaması ile mümkün olabiliyormuş. Ne olduğunu nasıl olduğunu anlamadım. Mesajları geri getirebilirme bir sonraki aşama ama bizzat başıma geldiği için soruyorum. Telefonumda casus varmış gibi hissettim.
Fenerbahçeli taraftarın hediyesini almadı
Bu fikstüre tekrar ayar çekilecek değil mi?
|
Rakipler direkten dönmüş bize de yazık olmuş
|
Bizim taraftar enteresan
|
|
Şu Sow'la Kuyt Terim'in elinde olsa...
|
Bekir İrtegün
|
Vaslui 1-4 Fenerbache Geniş Özet+Goller
|
Meslek: ....................
İlgi Alanları: ....................

Son Giriş: 36 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.766
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.823 (Bu ay: 542)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 241 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor