Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (407. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
13.024
Cevap
25
Favori
451.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence pazartesi yayinlanan bolumun fragmani, dizinin normal bolumunden cok daha heyecanliydi, hele o dayinin sozleri mimikleri ve kafa hareketi yok mu... Arkadan muzikle de superdi... Diziyi izlerken o bolumde patlama olur diye dusunuyordum ama yakinlarindan bile gecmedi...
  • gecmiste yasananlar daha cok merak uyandirmaya basladi dizi icinde dizi izliyoruz hadi bakalim biraz heyecan gelmesi lazim diziye hani dizinin bitiminde artik tuh ya diyemiyorm merak edilecek bir sekilde birakmiyorlar cunku
  • dayının oturması aksiyonları azalttı o aksiyonlar dayıda olsa tadında yenmezdi 1.sezonda olduğu gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssff_allthing

quote:

Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade

Vay be ben Ramiz Kenan'ı Selma için sattı zannetmiştim ama şu son bölümden anlaşılan Kenan Ramiz'i satıyor.

Hayır Kenan Ramiz i satmıyor.Diziyi iyi izlemediğiniz için yada geçmiş bölümleri unuttuğunuz için böyle demeniz normal.Hatırlarsanız 39. bölümde Kenan lunaparkta Hayratlıyı öldürüyordu..

02:00 dan başlatın direk(Ayrıca 1971 yazıyor orda ama Hayratlı 1973 yazan bölümlerde hala canlı.Müthiş bir mantık hatası daha)..Ramiz in dizinin ortalarında dediği gibi;Kenan ı Selma için sattı..Ramiz ne demişti..Kenan la en tepeye oturduk ve rakibimiz kalmamıştı..Sağıma baktım,bide soluma baktım.Bize denk birisi yoktu.Sonra Kenan ın baktığı yere baktım..Orada Selma vardı vb. şeyler demişti..Ramiz, Kenan ı bu yüzden bıçaklamıştı ve Kenan da abi niye yaptın deyince; Ramiz: sevdim demişti..
    Cengiz i telefonla arayan yani sen bu numarayı nerden buldun dediği kişi Şebnemdi..Zaten önceki sayfalarda arkadaşın biri hainin kesin Şebnem olduğunu ispatlamıştı..Dizi genel olarak bu bölüm sönük geçti..

Ben diziyi iyi izlemiyorum değilde siz cümlemi iyi okumuyorsunuz sanırım daha önce Hayratlı yerde Kenan'ın elinde silah var sene 1971 orda ölüp ölmediğini ne olaylar olduğunu adam gibi bilmiyoruz senaristler bu kadar büyük bir hata yapmazlar. Ben ne demişim zaten bende Ramiz sattı zannetmiştim ama senaristler bu bölümde Kenan'ın sattığı havasını vermiş. Sonraki bölümü izlemeden benim nasıl izlediğim hakkında yorum yapamazsınız yanılmıyorsam. Ben hala senaristlerin o kadar büyük bir hata yapcağını zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duygusuz İfade -- 8 Aralık 2010; 15:27:36 >
  • sezon finaline bi kaç blüm kala dayı bi restourant ta idi ezel geldi konusuyolardı fln ufak bi şey ddi kenanla en tepeye çıktık dövmediğimiz hırpalamadıgımız adam kalmamıstı söyle bi sagıma soluma baktım kimse yok sonra kenana baktım sonrada kenanın baktıgı yere baktım ve aldım onu elnden gibisinden bişidi..
    hain kenan , yada ramiz olmayabilirde selma ya baksanıza bi bölüm ramize yanaşıyo bi bölüm kenanı öpüyo kenana sarılıyo sonra ramiz kenanı etkisiz hale getiriyo selma nın gıkı çıkmıyo görmedik daha ama ramizla yaşadıgı içn hiçte üzgün gibi deil 4 tane çocgu var sanırım yada 3 ogulları 2 yada 3 taneydi bide azad saçmalamıs olabilirm ama :D bu dizi yüzünden kafayı sıyırcm :D
  • dizi de senaryolar kopuk kopuk lost diziside öyleydi en sonunda saçma bir final ile bitti...
  • 45. bölümün 25 dakikasını kaçırmışım da izleyim dedim bölümün adı :İP UCU imiş

meşhuuuuuuurr Gazete Küpürü...
    www.ezeldenberi.com

Kenanın abisi Selim giriş yapıyo diziye
    Ramiz, Kenan, Selim işte gelişecek olaylar,
    Bütün olay Karagözlüm Gazinosunda gerçekleşecek Selim Gazinoda Ölecek Kenan Ağır yaralanacak ve kurtulacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzi dilara -- 10 Aralık 2010; 13:34:15 >

• bence kenan ve ramiz in ayrılması burda başlamıyor hepiniz 1. sezondakı konusmalarla karsılastırmışsınız
    bence kenan oraya hayratlıyı götürüp ramizle beraber halledecek daha ciddi kavgalarını etmedi ramiz ve kenan en tepeye çıkmadı henüz. o yuzden bu konuda mantık hatası falan yok sadece hayratlının öldügü yılla ilgili var
  • beyler yeni fragman nerde kaldı?
  • EZEL 46.BÖLÜM FRAGMANI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali_80 -- 10 Aralık 2010; 16:29:02 >
  • Fragman'dan anlaşılanlara göre;

* Denize düşen (Ezel) yılana (Eyşan) sarılacak
    * Ali'nin öldürüleceğini düşünmüyorum
    * Ezel Selma'dan gelen mektubun takibini sürüyor
    * Ramiz Yusuf'la karşılaşıyor ve galiba bir sürprizi var
    * Berrak Tüzünataç diziye dahil oluyor
  • EZEL 46.BÖLÜM ÖZETİ

Ezel bulduğu ipucuyla dayıya gider. Ancak o ipucu dayının Selma’dan bile saklamak istediği bir sırra çıkmaktadır. Bu arada Ali’den kimse haber alamamaktadır.
    Mesele Ezel’e gelir ama Ali’yle arası bozuk olan Ezel fazla umursamaz. Tabii kimse Ali’nin nasıl bir tuzağa düştüğünü bilmiyordur.
    Ezel o sırada Cengiz’le karşı karşıya gelir. Birçok sorunun cevabı Cengiz’dedir. Çünkü Cengiz’in sağlam bir kaynağı vardır.
    Ama bu kaynak bile Ezel’in karşı tarafı bozguna uğratmasını engelleyemez. Ezel ve Ramiz, Yusuf Eğir’e ilk cevaplarını verirler.
    Çok ağır bir cevap. Her karşılaşma bir sırrın açığa çıkması demektir. Fakat sırların en büyüğü ne Ezel’i, ne Cengiz’i vurur. En acı sürpriz, en hak etmeyeni bulur…
  • berrak

• Berrak Tüzünataç diziye dahil olmuş.
    Yusuf Eğir'e nasıl bir ayar çekilecek merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Berrak Tüzünataç diziye dahil olmuş.

hangi role geliyor bilgi var mı?
    tek bölümlük gelmemiştir ins
  • quote:

Orijinalden alıntı: IuFuKI

quote:

Vurkaç'ın garsonu olacakmış.
  • quote:

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: John Dillinger

quote:

quote:

quote:

yok ona balkon daha çok yakışır
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Son dakika haberine göre Şahan'da diziye katılıyormuş Kenan'ın kayıp kuzeni olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Son dakika haberine göre Şahan'da diziye katılıyormuş Kenan'ın kayıp kuzeni olarak

yakışır
  • 
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.