< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bir tane verdik, 30 binlik evde 7 bine oturuyor. Beni kimse çıkaramaz diyor. Evin satılmasına da mani oluyor. Evi göstermiyor, geleni caydırıyor.
İşimiz ya Allaha ya da mafyaya kaldı. |
|
Benim de kiralık evim olsa avukata, mali müşavire, muhasebeciye ve öğrenciye vermem. |
|
avukat tarafından dolandırılma gördükten sonra onlara da inancım kalmadı. |
|
Avukat dediğin çantalı hırsız. Sokaktaki herhangi birinden farkı yok. Kanunları bildiği için kendi çıkarına kullanmasını bilir.
Hiç gerek yok uğraşmaya. Sağlıkçı, düz memur varsa kiracı olur polis, avukat, savcı falan olmaz. |
|
bizim ailede kendi evimiz var ama başka bir yerde kirada oturuyoruz. ev sahibi bize çıkın dese maksimum 3 gün içinde evden çıkarız. kendi evimizi kiraya vermiyoruz içi eşyalı duruyor arada kalıyorum. kiraya versek kiracıyı çıkaramayacağımızı biliyoruz. üç kuruş için insanla uğraşmaya değmez. herkes biz gibi değil. inat ediyor yıllarca çıkmıyor. evinle rezil oluyorsun. daha önce ağzımız yandı üstelik ülke bu kadar kötü durumda değildi. şu durumda kiraya falan verilmez ev. |
|
Benim de kiralık evim olsa avukata, mali müşavire, muhasebeciye ve öğrenciye vermem. |
![]() Fractal Design Define C | Ryzen 5 5600X | Dark Freezer X120 | G.Skill Flare X 3200Mhz CL14 @ 3800Mhz CL16 | MSI B550M Mortar Max Wifi | SanDisk Ultra M.2 1TB NVMe | Corsair RM650X AORUS RTX 3060Ti ELITE 8GB
|
|
Kralık evim olsa kendim otururum... |
|
kiralar ödenebilecek seviyeyi geçti, düzenli kirasını ödeyecek kiracı bulmak artık çok zor olacak. ev sahipleri düzgün kiracı bulmak için yakında kampanyalara başlayacaklar. devran dönüyor, kiracılar az daha sabredin. |
|
|
30binlik evde 7bine oturuyorlarsa iyi. Enflasyon ilerde borçluları ve mali takipleri artıracak, mali hukuk sistemi tıkanacak. Bu farkedilince bir sene bedavaya oturup buhar olan kiracılar türeyecek. Maaşlı memur, albay, polis, avukatları mumla arayacaklar. Özal'lı yılların geri geleceğini anladığımda evleri sattım. |
|
|
avukat tarafından dolandırılma gördükten sonra onlara da inancım kalmadı. |
|
|
|
|
Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
|
|
Haftada iki gün randevulu olacak şekilde evi göstermek zorunda kiracı. Öyle göstermiyorum diyemez. Evi göstermemesi kiracıyı çıkartmak için makul sebeplerden sayılıyor mahkemede. |
![]() Fractal Design Define C | Ryzen 5 5600X | Dark Freezer X120 | G.Skill Flare X 3200Mhz CL14 @ 3800Mhz CL16 | MSI B550M Mortar Max Wifi | SanDisk Ultra M.2 1TB NVMe | Corsair RM650X AORUS RTX 3060Ti ELITE 8GB
|
|
kiracı, hukukçu yada polis olunca, süreç boka sarıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bunu ispatlaması da zor, karşıdaki hukukçu olunca bir yolunu buluyor. Sürekli müsait değilim vs uzatıyor. Zaten tavırlarıyla eve talip olan insanı da ürkütüyor. Her gelen, evi soran kişiye benim buradan çıkmaya niyetim yok senelerce mahkemede uğraşırsın diyor. Hukukçu olduğunu da belirtiyor. Eve de talip çıkmıyor bu nedenle. O da bedavaya yakın bir fiyata oturacak. İşimiz Allaha kalmış. Ya başına bela falan verecek ya da başka şehre gitmesi gerekecek, ancak o zaman kurtulacağız. Ondan sonra da kesinlikle bilmediğimiz tanımadığımız kişiye yok, boş kalsın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 5 Ekim 2024; 21:18:48 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
En verilmeyecek insan asil yeni evli cift. Cunku cocuk yapacak ve o cocuk evin icine edecek, apartmandaki komşularla yasanacak gurultu ve tantanayi hic dusunemiyorum. Bizzat yaşadim. Tövbe dedim. oğrencinin ailesi şehir disinda ise verilebilir. Ogrenciden ogrenciye degisir. Erkek ogrenciye verilmez ama kiz ogrenciler daha efendi. Avukata kesinlikle vermem. Daha once verdim aslinda en iyi kiracim o idi. Ancak dusununce pislik yapmak istese yasalari egip bukup her turlu cazgirligi yapa da bilirdi. O sebeple evet. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|