Bir ara yasalmış hala yasalsa iyi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kuru sıkı silah hala yasalmı ruhsatsız şekilde evde bulundurmak için?

-
-
Kuru sıkı silahların ruhsatı yoktu zaten, faturası kullanılıyordu.
Faturalı ürün alır, bağlı bulunduğun karakola kaydını yaptırırsan sıkıntı yok ama ruhsatsız/faturasız her türlüsünü bulundurmak suç.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ressi1Kuru sıkı silahların ruhsatı yoktu zaten, faturası kullanılıyordu.
Faturalı ürün alır, bağlı bulunduğun karakola kaydını yaptırırsan sıkıntı yok ama ruhsatsız/faturasız her türlüsünü bulundurmak suç.
fatura ruhsat yerine geçiyor yani anladım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9Afatura ruhsat yerine geçiyor yani anladım.
Alıntıları GösterTabi taşırken(kutusunda, üstünüzde yasak cezası var) çevirmede vs. faturasını gösteriyorsunuz.
Bu arada bilgilerim 3-4 yıllık güncel olmayan noktaları olmayabilir. Satış yapan bir av bayini arasanız veya mesaj atsanız daha doğru bilgilendirirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressi1 -- 21 Ocak 2021; 14:45:11 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ressi1Tabi taşırken(kutusunda, üstünüzde yasak cezası var) çevirmede vs. faturasını gösteriyorsunuz.
Bu arada bilgilerim 3-4 yıllık güncel olmayan noktaları olmayabilir. Satış yapan bir av bayini arasanız veya mesaj atsanız daha doğru bilgilendirirler.
Alıntıları GösterAyrıca askerlik şartı vardı değilmi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9AAyrıca askerlik şartı vardı değilmi ?
Alıntıları GösterYok diye biliyorum, arkadaşım aldığında 19 yaşındaydı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ressi1Yok diye biliyorum, arkadaşım aldığında 19 yaşındaydı.
Alıntıları Gösterevet yokmuş
sanırım o sadece mermili silahlar için geçerli.
Kurusıkınında pek olayı yokmuş zaten sadece insanların olmadığı yerde nişan çalışmak için işe yarıyabilir birnevi havalı silahlar gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 21 Ocak 2021; 17:19:55 >
İyice düşün kuru sıkı gerçek silahtan daha tehlikelidir korkutmak amaçlı dahi olsa silahı gören adam direk beline ya da bıçağına sarılır keyif için ya da hobi içinse o ayrı.
-
Kurusıkı ruhsatı olmaz normal silahın olur onu da evde işyerinde bulundurmak serbest arabada bulundurabilirsin ama kutusunda ve mermi sürülmemiş durmalı, böyle olunca nakliye sayılıyor
quote:
Orijinalden alıntı: x-c9
Kurusıkı ruhsatı olmaz normal silahın olur onu da evde işyerinde bulundurmak serbest arabada bulundurabilirsin ama kutusunda ve mermi sürülmemiş durmalı, böyle olunca nakliye sayılıyorNormal silah 5 senelik evde/işyerinde bulundurma ruhsatı 2bin kağıtmış adam gibi pistolde 4 bin kağıt ciddi para birde çok bürokratik işi var bir ara kesin alıcam ama o zaman şimdi değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 21 Ocak 2021; 21:50:28 >
Hayati risk yaşadığınız bir iş yapmıyorsanız almayın. Psikolojik bir yük. Kullansan da kullanmadan da ayrı dert.
Silahı alıyorsunuz ve faturayı emniyete işletiyorsunuz. Ondan sonra taşıma kuralları var. Üzerinde şarjör ile taşımanız yasak. Şarjörde mermi bulundurmak da yasak. Silah ile mermiler ve şarjör farklı ceplerde olacak şekilde taşıyabilirsiniz. Tabi ki evrak yanınızda olacak.
Kullanım konusunda ise, şuan sadece dağ başında kullanabilirsiniz. Diğer her kullanım şekli yasaklandı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Böcekli sümük
Hayati risk yaşadığınız bir iş yapmıyorsanız almayın. Psikolojik bir yük. Kullansan da kullanmadan da ayrı dert.Silahı bir gereklilik olarak görüyorum bu dönemlerde en azından evimi ve mahallemi korumak için olası bir tehlike karşısında.
Yani kutunun içinde boş şekilde durucak büyük oranda sadece ihtiyaç olduğunda çıkıcak.
[bunu normal silahlar için söylüyorum kuru sıkı'yı sadece silah kullanımına alışmak için düşünüyordum]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 21 Ocak 2021; 22:54:33 >
İşte kanın kaynayıp o ihtiyacı hissettiğin heyecan anında mantıklı düşünmemeye başlarsın.
Mahalleden bahsetmişsin bir de, hiç girme bu işe. Kadir Şeker bile ders olmadı mı? Kimse için kendini harcama. Sadece sana yönelik bir durumda kullan, ama sana yönelik tehlikeyi de asla oluşturma.
Silah bir zırh değildir seni korumaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Böcekli sümükİşte kanın kaynayıp o ihtiyacı hissettiğin heyecan anında mantıklı düşünmemeye başlarsın.
Mahalleden bahsetmişsin bir de, hiç girme bu işe. Kadir Şeker bile ders olmadı mı? Kimse için kendini harcama. Sadece sana yönelik bir durumda kullan, ama sana yönelik tehlikeyi de asla oluşturma.
Silah bir zırh değildir seni korumaz.
Mahalle derken tanımadığım tek bir kişi için silah çekmeyi düşünmem büyük toplumsal olaylardan bahsediyordum olası bir sivil savaş,terör grupları ve benzeri.
Kadir şeker katilin teki bana kalırsa idam edilmesi gerekir medyanın oyununa gelmeyelim masum ve hiç suç işlememiş biri tanımadığı silahsız birine karşı ceketinde taşıdığı normalden büyük bir bıçağı adamın kalbine saplamaz. ve saplıyamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 21 Ocak 2021; 23:14:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kurusıkı silah alınmaz hocam. Kendini korumak için zaten alınmaz b.k yoluna gidersiniz, sizi öldüren ceza bile almaz beni vuracaktı vurdum der. Silaha alışmak için de alınmaz, atış yapmadan silaha alışılmaz, gidip kaliteli bir havalı tabanca alın en azından göz-gez-arpacık mantığı oturur. Yok tabanca çok pahalı, ruhsatı çok pahalı ama illa evde dursun bir şeyler diyorsanız yivsiz av tüfeği alın, ruhsatı ucuz 58-59 TL gibi bir şey olması lazım.
-
Av tüfeği al. Evrağı kolay. Tabanca sıkıntılı pahalı ve masraflı evrağı var. Kuru sıkı seni öldürmekten başka birşeye yaramaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: milesbrokeKurusıkı silah alınmaz hocam. Kendini korumak için zaten alınmaz b.k yoluna gidersiniz, sizi öldüren ceza bile almaz beni vuracaktı vurdum der. Silaha alışmak için de alınmaz, atış yapmadan silaha alışılmaz, gidip kaliteli bir havalı tabanca alın en azından göz-gez-arpacık mantığı oturur. Yok tabanca çok pahalı, ruhsatı çok pahalı ama illa evde dursun bir şeyler diyorsanız yivsiz av tüfeği alın, ruhsatı ucuz 58-59 TL gibi bir şey olması lazım.
Teşekkürler en mantıklısı tüfek gibi duruyor
Kuru sıkı silah kaydı falan olmaz. Bendede vardı liseye giderken. Sadece faturası olur.
bu amerikan m16 sı çakması av tüfekleri var tam otomatik tavsiye ederim gerek köy ve çiftlikler için olsun gerek ev savunması için olsun ideal .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-894D9AB01 -- 23 Ocak 2021; 14:56:53 >
Benzer içerikler
- 6 aylık kira sözleşmesi olur mu
- efe oak barrel fiyat
- ayse tekin
- devlet dairelerinde atatürk resmi kanunu
- hayvanlarla seks
- elektrikli araçlarda ısı pompası ne işe yarar
- sinop nükleer santrali son durum
- taklamakan çölü
- opel grandland 2025
- togg kaç adet satıldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X